Şimdi Ara

Beyler şimdi bütün puan siteleri patladı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler şimdi sınav ortada genel anlamda (uğraşarak) çözünebilme oranı yüksek fakat zamanın çok daha önemli olduğu bir sınav ve Türkçede 2 şık arasında kalma, yetiştirememe durumu oldu. Ben şahsen insanların büyük bir kısmının evdeki denemelerinde yaptığı net kadar soru işaretleyebildiklerini duydum(biride benim). Sizce bu durumda puan siteleri tuttarabilir mi?

Bence;

Puango patladı
    Sınavlayı bilemiyorum
    Parlakbirgelecek biraz yakın gibi
    Tahminhesap ise ya Zor seviyedeki ile Ortadakinin aritmatiği gelecek yada direk orta gelecek diyorum. Şayet Zor'daki gibi sıralama gelirse fena olmaz hani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaximus-TR -- 30 Haziran 2018; 17:42:1 >

• Th ın ortası gibi gelebilir
  • Zor kesinlikle gelmez hocam imkansız.Tahmin hesabın ortası gibi gelebilir ama kendimi kötüye de hazırlamak istiyorum bence en kötü kolay-orta hesabının ortalamasını alın o gelir
  • Cevremdeki herkese ve foruma göre puango bence de patladi ama yinede fazla umut baglamamak lazim sinava 2 milyon kusur kisi giriyor 300-500 kisiye bakarak genelleme yaparsak yanilma ihtimalimiz yuksek
  • 110 net tahminhesabın kolayında 114. ortasında ise 83. pek gerçekçi değil gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.