Şimdi Ara

beyler şimdi kadıköydeki maç televizyonda yayınlanacak mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

Peki grup maçlarını bilen varmı?

Geçen sene Gs'de ev maçları Star'da deplasman maçları D-smart'da yayınlanmıştı veya tam tersi bize de aynısı olabilir.

Anladımda, Geçen Smart-Sporla anlaşma yapılmıştı. Tüm avrupa kupası maçları Bizde deniyordu. Tüm grup maçlarını Smarttan izlemeyelim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miba54

Sorunun saçmalığına bakar mısınız? Televizyonda yayınlanacak mı? Ne demek ulan bu? Yok sinemada yayınlanacak. Elbette televizyonda yayınlanacak. "Hangi kanalda yayınlanacak" diye sorsana şunu. Televizyonda yayınlanacak mı nedir?

• quote:

Sorunun saçmalığına bakar mısınız? Televizyonda yayınlanacak mı? Ne demek ulan bu? Yok sinemada yayınlanacak. Elbette televizyonda yayınlanacak. "Hangi kanalda yayınlanacak" diye sorsana şunu. Televizyonda yayınlanacak mı nedir?

tebrikler müthiş iş başardınız..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi hatırlıyorum geçen sene Salı günü Kuşadasındaydım Spartak Rusyadaki maç Star tv de yayınlanmıştı hatta restoranda izledik.
    2.maç ise o restorana gittiğimde Dsmart yok beyefendi dediler. Başka bir maç izleme yerine gittim Dsmarttan izledik.
  • Doğan gurubuyla star arasındaki anlaşma şöyle. Salı günleri starda, Çarşamba günleri D smartta, uefa avrupa liginde de istediği maçı yayınlayabilir star. Fenerbahçe gruplara kalırsa salı günkü üç maçı starda olacak. Tabi bizimde Salı günkü maçlar starda olacak.
  • quote:

Açılın açılın Tdk'dan görevli geldi
  • Bu ney la lig maçlarını izleyemeyiz,Avrupa maçlarını izleyemeyiz "go home kapitalizm"
  • bildiğim kadarıyla CL maçları özellikle de grup maçlarının hepsi şifreli olarak veriliyor. ama araştırmak gerek
  • Rakip Arsenal istemediğimiz kadar sopcast linki olacaktır. Yalnız forumda şifresiz yabancı kanal linki paylaşımıda yasak sanırım sırf bu nedenden 4 gün yedim geçen hafta.
  • Allah belalarını versin be! Bıktım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Rakip Arsenal istemediğimiz kadar sopcast linki olacaktır. Yalnız forumda şifresiz yabancı kanal linki paylaşımıda yasak sanırım sırf bu nedenden 4 gün yedim geçen hafta.

Açıktan istersen yersin tabi.Buldum buldum diyenlere pm den istekde bulunacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Rakip Arsenal istemediğimiz kadar sopcast linki olacaktır. Yalnız forumda şifresiz yabancı kanal linki paylaşımıda yasak sanırım sırf bu nedenden 4 gün yedim geçen hafta.

Açıktan istersen yersin tabi.Buldum buldum diyenlere pm den istekde bulunacaksın.

Valla böyle mantık yoksunu bir kural olamicağını düşünerek verdim sonuç olarak şifresiz ve yabancı bir kanal üstelik yasalar gereği cezası bile olsa ki yok, yayını izleyen değil yayını yapana suç duyurusunda bulunabilirler sadece. Yinede yöneticiler korkuyor sanırım neyse bundan sonra Pm'den dağıtırız aynen.

• Özel ülke liglerini gectimde uefa organizasyonlarini bari izleyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Allah belalarını versin be! Bıktım artık.

Batsalar da kurtulsak....
  • @Neo

Anlamışım ki adam gibi yazmasını istemişim koç. Maalesef senden de aynı şeyi yapmanı isteyeceğim, biraz zorlayacak seni ama. Adam ol, adam gibi konuş.

@Kırarım Boynuzunu İblis

Yaşını göstermeyecek şekilde cevap ver arkadaşım. Smiley falan nedir? Bir şey söyleyeceksen insan gibi söyle, ellerini mi kestiler?

@1. Selim

Vallahi senin beğenini kazanmak beni ne kadar mutlu etti bilemezsin. Hani o mesajı yazdığımdan beri şu gereksiz eleman gelip yazdığımı onaylayıp beni tebrik etsin diye bekliyorum. İçime sıkıntılar indi. Ev ahalisi merağa düştü suratın niye asık diye. Çok sağol Selim misin nesin, senin gibi çıkıntılara ihtiyaç çok.

@dementor5454

Hâşâ. TDK'da görevli değilim, öyle bir konumda bulunan kişi kadar da Türkçe bilgim olduğunu asla ileri sürmedim, sürmem. Benim tek derdim, sen ve senin gibi foruma saçmasalak şeyler yazanların yazış şekilleri. 50 defa söylüyoruz, 1000 defa düşünün 1 defa yazın şu foruma diye. Bu arada, espri yapmayı bilmiyorsun, yapma.

• Zaten fenerbahçe paketten ayrı olarak maçlarını dsmart a sattı yani şifresiz yayınlanma olasılığı yok
  • miba54 M kullanıcısına yanıt
    La hırt neyin kafasını yaşıyorsun. Milleti azarlar gibi laf yapıyor, sonra yine millete atarlanıyorsun. Sen zaten onu yazmasan herkes sinemalara telefon açıp Fenerbahçe maçını yayınlıyor musunuz diye soracaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis

La hırt neyin kafasını yaşıyorsun. Milleti azarlar gibi laf yapıyor, sonra yine millete atarlanıyorsun. Sen zaten onu yazmasan herkes sinemalara telefon açıp Fenerbahçe maçını yayınlıyor musunuz diye soracaktı.

La ufak hırbo, ne kullandın sen? Söyle ben de ondan istiyorum. Adamın üslübunu eleştirmişim, seni veya başka birisini niye gerdi? Babanın oğlu mu, amcanın oğlu mu? Hadi her ota konan bir tipsin diyelim, durup dururken gerdi seni, kafanı çalıştır biraz. Millet ne dediği anlaşılmayan bir adamı korumak için bana cephe almış, kelime yapıyor, ne diyeceğim, "özür dilerim" mi diyeceğim? Bana hesapta laf sokmaya çalışmışsınız, ben de karşılığımı veriyorum. Ne yapayım, kapıyı bacayı kilitleyip yatağımda ağlayayım mı? Tabii cevap vereceğim. Cevap veriyorsan, cevap almasını da bileceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo

Algı problemin yoksa ne demek istediğini anladıysan adamın bir anlık dikkatsizliğinden yazdığınıda anlarsın. Bu kadar basit bir şeyi 1000 defa düşünmesini beklemekte gereksizlik olur. Aynen senin gibi gereksiz olması gerek yani. Adam olsaydın adam gibi uyarırdın başlığı açanı o yüzden adamlıktan bahsetme. Karakteri zayıf koç

Ben uyarmayı falan bilmem canım benim. Ben bu forumda tuhaf tuhaf yazış şekilleri görmekten bıktım. Düşünmeden yazılan mesajlar, okuyup okuyup anlayamadığın şeyler. Bu arkadaş yine iyi. Herkesin bir tahammül noktası vardır. Sen neden çıkış yaptın diyeceksin, böyle tuhaf mesajlara herkesin siniri bozuluyor ama adam gibi karşılık veren yok. Millet " ne yazmışsın olm sen" deyip geçiyor, kimse uyarmıyor, bir şey etmiyor. Adminler desen Hak getire.

İnsan uyarma ihtiyacı hissediyor böyle gereksiz insanlari, senin gibileri bilhassa. Üslubun böyle bir sıfattan çok da uzak olmadığını gösteriyor.

• quote:

@Neo

Anlamışım ki adam gibi yazmasını istemişim koç. Maalesef senden de aynı şeyi yapmanı isteyeceğim, biraz zorlayacak seni ama. Adam ol, adam gibi konuş.

@Kırarım Boynuzunu İblis

Yaşını göstermeyecek şekilde cevap ver arkadaşım. Smiley falan nedir? Bir şey söyleyeceksen insan gibi söyle, ellerini mi kestiler?

@1. Selim

Vallahi senin beğenini kazanmak beni ne kadar mutlu etti bilemezsin. Hani o mesajı yazdığımdan beri şu gereksiz eleman gelip yazdığımı onaylayıp beni tebrik etsin diye bekliyorum. İçime sıkıntılar indi. Ev ahalisi merağa düştü suratın niye asık diye. Çok sağol Selim misin nesin, senin gibi çıkıntılara ihtiyaç çok.

@dementor5454

Hâşâ. TDK'da görevli değilim, öyle bir konumda bulunan kişi kadar da Türkçe bilgim olduğunu asla ileri sürmedim, sürmem. Benim tek derdim, sen ve senin gibi foruma saçmasalak şeyler yazanların yazış şekilleri. 50 defa söylüyoruz, 1000 defa düşünün 1 defa yazın şu foruma diye. Bu arada, espri yapmayı bilmiyorsun, yapma.

ulan akıl fakirimisin sen ne demek istediğimi anlıyosan sorun ne bu forumun türkçe hocasımısın ayrıca sanane benim ne yazdığımdan nasıl yazdığımdan ayrıca ne yazdığımı anlıyolarsa gelip burada ahkam kesemezsin ne zannediyosun kendini

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.