Şimdi Ara

beyler şimdi kadıköydeki maç televizyonda yayınlanacak mı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Salı günü olanı verirler. Ama "Bu fenerin maçı" diye ikisini de verebilirler de. Yapmadıkları şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZz!

Salı günü olanı verirler. Ama "Bu fenerin maçı" diye ikisini de verebilirler de. Yapmadıkları şey değil.

ne yani aklısıra iğneledin mi feneri napalım arkadaşım avrupa maçlarından bahsediyosan maçlar perşembeydi galiba o yüzden hepsini verdiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim ülkede koyunlar sayıcı üstün olduğu sürece daha çok konu açarsınız böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: betha_1907

quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZz!

Salı günü olanı verirler. Ama "Bu fenerin maçı" diye ikisini de verebilirler de. Yapmadıkları şey değil.

ne yani aklısıra iğneledin mi feneri napalım arkadaşım avrupa maçlarından bahsediyosan maçlar perşembeydi galiba o yüzden hepsini verdiler

Feneri iğnelemedim. Bir daha oku, doğru düzgün anla arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miba54

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Neo

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@Kırarım Boynuzunu İblis

Tartışmayı başlatma derken, ben betha_1907 ile olan tartışmadan bahsetmiyorum. İkimiz arasında olan tartışmadan bahsediyorum. Sizden tamamen alakasız olan birine bir mesajıma karşı gelip, bana cevap yazarak tartışma başlattınız ikimizin arasında.

Cephe kurmak isteyen yok demişsiniz, bu doğru olabilir, doğru kelimeyi kullanmamış olabilirim ancak birden konuyla alakasız dört kişinin üzerime gelmesine göz mü yumacaktım? Bunu istiyorsunuz herhalde benden.

Ben hatamı anladım, arkadaşa biraz sert karşılık vermiş olabilirim, hiçbir zaman öyle bir şey yapmadığımı söylemedim zaten. Evet, arkadaşı uyardım ancak bu kesinlikle kişisel bir şey değil. Forumdaki tuhaf tuhaf mesajlara olan tahammülsüzlüğün bir birikimiydi bu, başka bir şey değil.

Hala TDK'ymış, müthiş İstanbul Türkçesi'ymiş diyorsunuz, ilk mesajlarımda ne dedim ben arkadaşım? Türkçemin iyi olduğunu falan savunmuyorum, sorun sizde! Sizinle normal konuşulmuyor! Düzgün bir yazı gördüğünüzde "Şuna bak la nasıl yazıyor" oluyorsunuz. Dediğim gibi, bu forumdaki tuhaf mesajların bir sonucu. Gözünüz alışmış öyle mesajlara. Hayır, düzgün yazıp çizmek neden suç, neden alay konusu? Bu işte bir tuhaflık, bir anormallik var.

Yazarken yırtındığım tahmininde bulunmuşsunuz ama hiç de öyle değil uyandırayım. Foruma geldim geleli hep böyle yazmaya çalışırım, millet rahat okusun diye. Bundan sonra sizinle bir muhabbetimiz olursa, umarım olmaz, saçma sapan yazmaya çalışırım, aklımda tutacağıma dair söz veriyorum.

Ekşi hesabım yok. Ekşi sözlüğe nadiren girerim, maç konularına falan.

@Neo

Yazdıklarımdan bir şey çıkaramıyorsan sorunun hiç de bende olduğunu düşünmüyorum güzel arkadaşım. Sen git bir elini yüzünü yıka, belki anlarsın yazdıklarımı. Saksı yerine gelir belki.

Valla hiçbir yere kaybolmam, senden de kaybolmanı isteyemem. Çünkü burası babamın forumu değil, dingonun ahırı değil, millete salakça "Kaybol" diyip laf koymuş havalarına da giremem, çocukça durur.

Millet insan gibi konuşmayı öğrensin, ben de insan gibi uyarmayı öğrenirim paşam. Sizin gibi sallamalar olduğu sürece böyle tartışmaya çok gireceğiz anlaşılan.

He bu arada, fukara parası az olanlara denir ya hani. Hani az paran vardır, fakir olursun, fukara olursun. Ben sana şöyle diyeceğim, tam sana yakışıyor: Akıl yoksunu.

Sallamayı sen biliyorsun. Hadi kaybol

Ulan harbi epey güldürdün beni akşam akşam, sana teşekkür ediyorum bunun için. O güzel kafan beni çok eğlendirdi.

Gerçekten komik adamsın, hala "Kaybol" diyorsun. Uuuuu adam serseri beyler, uzak durun Sen kaybolacaksın birazdan haberin yok.

Kaybol diyor adam ya hastasıyım

hmmm ok

Adam gibi cevap yazsana arkadaşım, "hmm ok" nedir? Adam gibi cevap yazmayı akıl edebilecek misin ama orası var.

Mesajı nasıl bitirsem acaba? Buldum! Aklıma çok yaratıcı bir fikir geldi: Kaybol.

Sende. Sallamaya selamlar

Senin yosmayla ben biraz önce telefonda konuştum ama sen yine de sımsıcak selamlarımı ilet. En yakında her zamanki gibi koynunda olacağım.

ayıp oluyo ama yeter defol

La sen ne diyorsun? Sanane defolurum defolmam, babanın forumundan mı adam kovuyorsun? Adama bak la defol diyor.

ulan ettiğin lafı duymuyomusun açtırtma ağzımı bayram bayram defol lan istenmiyosun he babamın forumu ve seni kovuyorum

Senin gözün kör mü arkadaşım? He söyle bir hele. KÖR MÜ? Ben adam gibi tartışırken gelip herif ana bacı yaptı. Ben mi girdim ana bacı muhabbetine? Konuştu, konuştu, söyleyecek laf bulamadı ana bacı yaptı. Ama o küfür ettiğinde görmezsin tabii niye göreceksin? Seni savunuyor sonuçta. Ulan ne adamlarsınız.

arkadaşım gerçekten kusura bakma söylediğin lafları görünce tepem attı birden gerçekten kusuruma bakma hakkını helal et

• şu özel televizyonlardan bıktım diğer ülkelerdeki adamlar bizim maçlarımızı ücretsiz izliyor bize ise parayla
  • Beyler alıntıyı uzatmayın mobildekilere zor oluyor.

İnşallah eleriz ya maçı Star verebilir bi ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

şu özel televizyonlardan bıktım diğer ülkelerdeki adamlar bizim maçlarımızı ücretsiz izliyor bize ise parayla

Sen de La Liga'yı(geçen seneye kadar) ve Bundesliga'yı ücretsiz izlemiyor muydun?

Bu arada Sülüman Star'da Çarşamba günleri yayımlandığı sürece CL'de hangi maç olursa olsun Dsmart'ın şifreli kanallarında yayınlanır!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.