Şimdi Ara

beyler sivilceler-yardım''SS kaşlarda sorun mu var? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
5.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence ilaç kullanma herseyi akisina bırak zamanı gelince sivilceler gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z3RO-P

sakına uzun süreli hap tedavisi kullanma bi arkadaşım kullandı baya bir o şimdi kısır :D

o nasıl bır şey oyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_588

Bence ilaç kullanma herseyi akisina bırak zamanı gelince sivilceler gider

lise hayatı böyleydi şimdi üniversitedeböyle devam ediyor,dur demeli artık
  • benim suratda böyleydi .
    ergenken .
    yaş 23 şuan ve surat mis gibi.
    oluruna bıraksın arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

benim suratda böyleydi .
    ergenken .
    yaş 23 şuan ve surat mis gibi.
    oluruna bıraksın arkadaş.

arkadasın yaş 20 sabrı kalmadı pek,aynaya bakıyor durmadan.
  • Meşhur ettin çocuğu.
  • Tek çözüm roaccutane adlı ilacı kullanmak. Doktara git ve söyle. Bana ilk başta koftiden bi ilaç vermişti. Hiç bir işe yaramadı. Sonra roaccutene'yi verdi 5-6 ayda tertemiz cillop gibi yapıyo suratını. Sağlık bölümünde roaccutane'la ilgili sorular sorabilieceğin bir cildiye doktoru var. Merak ettiğin soruları sorabilirsin ona.
  • bu kadar sivilce için roaccutane kullanmaya değmez. kremlerle düzelir gibi.

eritretin ve sivex losyon 2lisini tavsiye ederim
  • piyasada bir suru krem sabun vs. var , arasitrmak lazim hangileri yan etki yapiyor yapmiyor leke yapan var mi bunlar onemli

bende de var bi ara sabamed mi ne onu kullaniyordum galiba , cildimi yumusak yapiyordu ama etkisi cok olmadi , cilde gore degisir cildin yagliysa yandin , yagli ciltlerde cok sorun oluyor gecmeside uzun oluyor..

roaccutane zaten bu ilacin yan etkilerinide okumussundur

bu ilac kullanacagin en son ilac olsun
  • hocam en temizi doktora görünmek.

ben nişantaşı amerikan hastanesine gitimiştim çok iyi bi doktor vardı onun önerdiği ilaçları yazayım ama işe yarar mı bilemem.

aknefug bp5
    differin
    zitromax

ilk ikisi krem sonuncusu hap. baya işe yaradılar bende. 1 gün birini bi gün birini sürüyosun kremlerim. hapı da 2 günde 1 içiyosun.

fazla pahalı değil ilaçlar denemek isterse arkadaşın aklında bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

hocam en temizi doktora görünmek.

ben nişantaşı amerikan hastanesine gitimiştim çok iyi bi doktor vardı onun önerdiği ilaçları yazayım ama işe yarar mı bilemem.

aknefug bp5
    differin
    zitromax

ilk ikisi krem sonuncusu hap. baya işe yaradılar bende. 1 gün birini bi gün birini sürüyosun kremlerim. hapı da 2 günde 1 içiyosun.

her cilt ayni degil ama senin cildinle arkadasin cildi ayniysa ise yarar, ciltler icin farkli ilaclar var o yuzden de piyasada birsuru ilac var..bence kendisinin doktora gorunmesi lazm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

hocam en temizi doktora görünmek.

aknefug bp5
    differin
    zitromax

her cilt ayni degil ama senin cildinle arkadasin cildi ayniysa ise yarar, ciltler icin farkli ilaclar var o yuzden de piyasada birsuru ilac var..bence kendisinin doktora gorunmesi lazm

aynen her cilt ve her akne tipi farklıdır tabiki. ağrı kesici değil bu sonuçta. ben de belirttim işe yarayıp yaramayacağını bilemeyiz en garantisi doktora görünmek.

• thirty one yapıyorsa azaltsın,

ikincisi sürekli nemlendiricili sabunla yüzünü yıkasın ılık suyla. Ben ikisini yapınca azalmaya başlamıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerlove -- 12 Şubat 2012; 14:59:41 >
  •  beyler sivilceler-yardım''SS kaşlarda sorun mu var?

şu sabunla sabah akşam yüzümü yıkıyorum ve yüzümde sivilce ve yağlanmayı aldı götürdü. çok mutluyum.
  • Denemeye değer!

http://www.gumuskrem.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

Meşhur ettin çocuğu.

kanka sivilce sorunu çözelim
  • İmex krem şimdiler bunu kullanıyor pek etkili oldugunu söyleyemeyiz
  • soda+elma sirkesi karışımı uygulayınca sivilceleri kurutma gibi bir etkisi var ben yapıyorum,denemesi bedava
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.