soda+elma sirkesi karışımı uygulayınca sivilceleri kurutma gibi bir etkisi var ben yapıyorum,denemesi bedava
Sivilce izleri?
quote:
Orijinalden alıntı: recoakk
İmex krem şimdiler bunu kullanıyor pek etkili oldugunu söyleyemeyiz
Hocam imex büyük sivilceleri kurutuyor.Bende de böyle küçük küçük yanağımda çok sivilce var ve imex sadece deriyi kurutup pul gibi yapıyor,zararı daha fazla oldu bana.Yarın dermatolojiye gidecek gibiyim,gelince bir sonuç yazarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Sandasian
quote:
Orijinalden alıntı: hurocan
soda+elma sirkesi karışımı uygulayınca sivilceleri kurutma gibi bir etkisi var ben yapıyorum,denemesi bedava
İmex krem şimdiler bunu kullanıyor pek etkili oldugunu söyleyemeyiz
Hocam imex büyük sivilceleri kurutuyor.Bende de böyle küçük küçük yanağımda çok sivilce var ve imex sadece deriyi kurutup pul gibi yapıyor,zararı daha fazla oldu bana.Yarın dermatolojiye gidecek gibiyim,gelince bir sonuç yazarım.
tam kardeş sonucu beklıyorum
şu roacc son çaren olsun,çok sakat bilmem ne diyen arkadaşlar.Kesinlikle kullanmamıştır.Oradan buradan duyduklarını satıyorlar.O yan etkilerin oluşması için 1000000 de bir oranda bir karaciğer rahatsızlığınız alerjiniz falan olacak o zaman ortaya çıkar.Şu anda kullanıyorum,günde 100 mg,ortalama dozun 2 katı. Alkol tüketimim de var,protein ürünleri de tüketiyorum.En ufak bir sorun yok testlerde.Diğer ilaçlar sadece sana vakit kaybettirecek.Git doktora kullan,sabun falan hepsi hikaye
Ben Amerikadan clearasil almıştım çok iyi geldi şimdi Türkiyede de satılmaya başladı sanırım denemeni öneririm
quote:
Orijinalden alıntı: Dr Dre.
Abi üzgünüm ama sivilceden çok daha büyük bir sorun var bence..
önce kaşlara bir operasyon lazım
quote:
Orijinalden alıntı: yildizteknik
quote:
Orijinalden alıntı: Dr Dre.
Abi üzgünüm ama sivilceden çok daha büyük bir sorun var bence..
önce kaşlara bir operasyon lazım
Kaslar onemli sorun mu?
arkadaşlar ergenlik dönemlerimden beri sivilcelerimden kurtulamamıştım.
o dönemlerde arkadaşların önerdiği envai çeşit bilimum karışımları ve tavsiye ettikleri ilaçları kullandım.
kimi tavsiyeler sivilceleri kısa zamanlı geçirirken
kimi tavsiyeler de daha fazla sivilceye sebebiyet verdi.
21 yaşıma kadar sivilcelerim geçmeyince doktora başvurdum. cilt analizi yaptıktan sonra karaciğerimin yağ enzimini çabuk üretemediğini söyledi ve karaciğerle ilgili 2 ilaç ve sivilcelerin izinin kalmaması içinde 1 adet cilt ilacı verdi. yaş oldu 26 ve yüzümde sivilce izinden bile eser kalmadı.
kısacası aslında her cildin ilacı farklıdır ve doktora başvurarak ilaç kullanın.
bazılarında asıl sorun karaciğer ya da başka faktörler olabiliyor.
haaaaa ergenlik sivilcesi derseniz o apayrı bi konu.
quote:
Orijinalden alıntı: kimi_kerem
o dönemlerde arkadaşların önerdiği envai çeşit bilimum karışımları ve tavsiye ettikleri ilaçları kullandım.
21 yaşıma kadar sivilcelerim geçmeyince doktora başvurdum. cilt analizi yaptıktan sonra karaciğerimin yağ enzimini çabuk üretemediğini söyledi ve karaciğerle ilgili 2 ilaç ve sivilcelerin izinin kalmaması içinde 1 adet cilt ilacı verdi. yaş oldu 26 ve yüzümde sivilce izinden bile eser kalmadı.
kısacası aslında her cildin ilacı farklıdır ve doktora başvurarak ilaç kullanın.
arkadaş bendede aynı sorun var. 7ay falan roaccutane kullandım, ardından jeller losyonlar devam ediyoruz. Bakırköy lepraya gidiyorum ve sadece roaccutane-zoretanin veriyorlar. Ben bu yorumundan sonra bendede karaciğer rahatsızlığı olabileceğini düşünmeye başladım. Çünkü masturbasyondan sonra çıkmasıyla birlikte birde kahvaltılarda falan yağlı yersem çokküüçük gözle görülmeyecek sivilceler oluşuyor.
Yani yediklerimde etki ediyor ve birkaç kişi ergenlik sivilcelerinin bu kadar üzün sürmeyeceğini, bu sivilcelerin karaciğerden kaynaklandığını söyledi.
Yorumumdan sivilcelerimi kafaya taktıgım anlaşılabilr ama tabiki takmıyorum ama kurtulmayı da neden istemeyeyim ki?
kullandıgın ilaçları söylermisin ve hangi doktoru önerirsin?
Devlet hastanesindemi iş yok nedir anlamadım gitti
quote:
Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK
quote:
Orijinalden alıntı: kimi_kerem
arkadaş bendede aynı sorun var. 7ay falan roaccutane kullandım, ardından jeller losyonlar devam ediyoruz. Bakırköy lepraya gidiyorum ve sadece roaccutane-zoretanin veriyorlar. Ben bu yorumundan sonra bendede karaciğer rahatsızlığı olabileceğini düşünmeye başladım. Çünkü masturbasyondan sonra çıkmasıyla birlikte birde kahvaltılarda falan yağlı yersem çokküüçük gözle görülmeyecek sivilceler oluşuyor.
Yani yediklerimde etki ediyor ve birkaç kişi ergenlik sivilcelerinin bu kadar üzün sürmeyeceğini, bu sivilcelerin karaciğerden kaynaklandığını söyledi.
Yorumumdan sivilcelerimi kafaya taktıgım anlaşılabilr ama tabiki takmıyorum ama kurtulmayı da neden istemeyeyim ki?
kullandıgın ilaçları söylermisin ve hangi doktoru önerirsin?
Devlet hastanesindemi iş yok nedir anlamadım gitti
ilaçları 5 sene önce kullanmıştım. şu anda adlarını hatırlayamıyorum.
ama bayağı bi hastane dolaşmıştım. en sonunda bi özel hastane de yaşlı bi doktora rastgelmiştim. adam yaşımı sordu ve direk yüzüme bakarak teşhisi koymuştu. ardından karaciğerimde sorun olabileceğini söyledi ve röntgen,şu bu. bi ton işlem yaptırdı üzerimde. adlarını hatırlayamadığım 2 karaciğer ilacı ve bi çeşit cilt ilacı verdi. verdiği cilt ilacı da yüzümdeki sivilceleri geçirmek için değildi.
asıl amacı verdiği 2 karaciğer ilacı ile karaciğerimdeki sorunu düzeltmek ve ardından iyileşen yüzümde sivilce izi kalmaması için iz giderici mehrem vermesi.
benim gibi ilerleyen dönemlerde sivilceleri çıkan arkadaşlarımda oldu.
arkadaşlarımdan birinin de sivilcelerinin çıkma sebebi hormon bozukluğundan kaynaklanıyormuş.
işin özü. ergenlik dönemlerindeki sivilceler dışında ilerleyen dönemlerde çıkmaya devam eden sivilceler
karaciğer sorunları hormon bozuklukları deri hastalıkları gibi nedenlerden de çıkmaktadır.
eğer bu tarz bi sorunlarınız mevcutsa istediğiniz kadar yüz gerdiren ve yüzü kurutup soyulmasını sağlayan ilaçlar kullanın gene de onlar çıkmaya devam edecektir.
ama tabiki bu gibi sorunlar dışında ergenlik sivilceleride mevcuttur. onlar yüzde 90 genç kardeşlerimizde çıkmakta olup, ilerleyen dönemlerde geçen akne tabiri sivilcelerdir.
önemli olan bu ikisini birbiri ile karıştırmayın.
beyler krem ve sabun tedavisi başlandı.Kaş olayıyla ilgili bi karar verilmedi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme