Şimdi Ara

Beyler sizce şu ceketi alayım mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç bilmiyorum hocam ama isterseniz yarın gittiğimde gsstore da ki arkadaşıma sorarım.
  • Baya güzele benziyor slim fit tarzıda sanırım arkadaki yazı nasıl güzelse alayım ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

hiç bilmiyorum hocam ama isterseniz yarın gittiğimde gsstore da ki arkadaşıma sorarım.

Hocam çok sevinirim gerçekten. Tüketici hakları gereği geri iade hakkımın mutlaka olması lazım ama sorarsanız yine de sevinirim. Ona göre 55 liralık yukarıdaki polardan almayı düşünüyorum, sıcak tutar
  • Guzelmis ama fiyati yuksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Marjinalyus peki hocam yarın sorucam sizin için bu konuda belirtirim yine

@kova yaşar evet hocam slim fit, bu seneki formalara oranla kalıpları çok çok daha güzel vücuda tam oturuyor ben genelde aldığım şeyleri daraltırdım ama bunu alırsam daraltmıycam kalıbı iyi. arkadaki yazıda çok kötü değil de işte olmasa daha iyi olurmuş.
  • Ben giyiyorum 1 aydır çok güzel duruyor, kaliteli ve bunu gösteriyor. Gören herkes beğendi şimdiye kadar ve rahatlıkla günlük kullanılabilir. Birçok t-shirt, pantolon ve ayakkabıyla kombinleyebiliyorsun rengi dolayısıyla (Siyah) Hatta bir de füme forma aldım stsl,cl patchleri ve 11 drogba olarak. Takım gibi oldu formanın üstüne daha bir güzel duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=24885

bugün denedim kalıbı çok güzel üstüme tam oturuyor fakat ne bileyim böyle günlük giymek için de iyimidir kararsız kaldım sizce nasıl ?

Günlük giyim ürünü zaten bende geçen sene ki var bu senekine nazaran daha fit bu senekini de denedim masraf olur diye almadım.

Bendeki bu siyah olan.

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=18935

• quote:

Orijinalden alıntı: Cortland Andrus

quote:

Orijinalden alıntı: zarkabul

pahalı geldi bana da sen bilirsin de yine.

ben şunu almıştım geçen sene. hem ucuz, hem de CL logolu karizma duruyor

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=20757

malzeme kalitesi nasıl peki? bana çok uygun geldi,abartılı bir üründe değil gayet sade.

Kalitesi iyi hocam, Nike sonuçta. Parasına değer, başka yerde polar ancak bu fiyata bulunur, hatta bulunmaz bile.
    Evet ben de ucuz ve sade olduğu için beğendim, CL logosu ile çok karizma duruyor.
    Ama mont gibi kullanılmaz tam olarak, çok kalın değil hafif bayağı, ev içinde veya serin havalarda filan giyiyorum ben hırka niyetine.

• Bu arada ben denemeden gsstore.org'dan sipariş etmiştim xl beden. Cuk diye oturdu, sanki ölçüsü alınıp benim için dikilmiş gibi. Kısaca severek giyiyorum
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar yarın alıcam o zaman
  • bende son bir soru sormak istiyorum, bu indirimler sadece internet mağazasına mı özel oluyor?
  • quote:

quote:

quote:

malzeme kalitesi nasıl peki? bana çok uygun geldi,abartılı bir üründe değil gayet sade.

Kalitesi iyi hocam, Nike sonuçta. Parasına değer, başka yerde polar ancak bu fiyata bulunur, hatta bulunmaz bile.
    Evet ben de ucuz ve sade olduğu için beğendim, CL logosu ile çok karizma duruyor.
    Ama mont gibi kullanılmaz tam olarak, çok kalın değil hafif bayağı, ev içinde veya serin havalarda filan giyiyorum ben hırka niyetine.

bu poların nike ürünü olduğu kesinmi,ben pek zannetmiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

quote:

quote:

bu poların nike ürünü olduğu kesinmi,ben pek zannetmiyorum..

ben hepsini nike üretiyor diye biliyorum. değilse de kaliteli yine yani.

• quote:

hocam nasıl kaliteli mi çok beğendim arkadaşınkinden daha uygun bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

imkanı olan herkesin,

bir gs montu, ve de
    bir gs hırkası, ceketi neyse,,,

olmalı... yani imkanın varsa bu senin için lüks olmayacaksa al. bunlar uzun yıllar giyilir çok rahat. 3 sene bankosu var.

KÜRŞAD !!
  • quote:

Hocam kumaşı sert mi yoksa eşofman tarzı ince olanlardan mı?

• Olum sacmalama bak ben de Konyali yim ustteki arkadasin verdigi 55 tllik daha uygun burdaki cidden cok pahali ama benim param var diyosan orasi ayri bak hemserimsin kazık yeme diye yazdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

Olum sacmalama bak ben de Konyali yim ustteki arkadasin verdigi 55 tllik daha uygun burdaki cidden cok pahali ama benim param var diyosan orasi ayri bak hemserimsin kazık yeme diye yazdim

para var hocam sikinti yok eyvallah

• Bence alma. Git adam gibi bir mağazaya adam gibi ürünler var. Galatasaray'a 3-5 kuruş yardımımız olsun diye hep burdan alışveriş yapıyordum ama bıraktım artık. Biz cebimizdeki harçlıkları biriktirerek piyasa değerinin çok çok üzerindeki ve kalitesi tartışılır ürünleri sırf gs fayda görsün diye alıyoruz , adamlar trilyonları saçma sapan yerlere saçıyorlar.

Takımda 3 tane yedek kaleci besliyoruz. Ufuk ile Aykut'un maaşlarını ödüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Bence alma. Git adam gibi bir mağazaya adam gibi ürünler var. Galatasaray'a 3-5 kuruş yardımımız olsun diye hep burdan alışveriş yapıyordum ama bıraktım artık. Biz cebimizdeki harçlıkları biriktirerek piyasa değerinin çok çok üzerindeki ve kalitesi tartışılır ürünleri sırf gs fayda görsün diye alıyoruz , adamlar trilyonları saçma sapan yerlere saçıyorlar.

Takımda 3 tane yedek kaleci besliyoruz. Ufuk ile Aykut'un maaşlarını ödüyoruz.

haklısın hocam da bu ceket gibi güzel bi ceket göremedim başka mağazalarda filan o yüzden yoksa benimde pek tercihim değil takım logosu olan ceketler falan

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.