Şimdi Ara

BEYLER SONUÇLARA İTİRAZ EDECEK VAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben çok çok eminim ki matematiğim fazladan 5 yanlış gösteriyor, kendimi kandıracak halim yok ve bu yüzden itiraz edicem. Var mı itiraz eden, nasıl edilir bilen

• Ben de itiraz düşünüyorum ama bilgim yok nasıl yapılır edilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 lira imiş emin olmak lazım bende başvuracağım ne olur ne olmaz matta fazla var gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 1 Temmuz 2015; 1:22:03 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de yok ama kesinlikle itiraz edicem
  • Arkadaşlar ben dil sınavına girdiğim halde girmemişim gibi görünüyor. Puan yerleri boş. Bu yüzden diğerlerinde de hata yapıldığını düşünüyorum. Nerden nasıl itiraz ediyoruz bilen yardımcı olsun lütfen.

• benimde matta iki tane fazladan yanlısım var kesin bir yanlıslık olmalı
  • Edebiyatta 3 tarihte 3 felsefeden fazladan 4 yanlis geldi.bu imkansiz emindim 3 kere kontrol ettim.kesinlikle yanlislik var.itiraz edicem bende

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle itiraz edecem 9 netlik bi acigim var geoda baktim bi sonuc cikmiur 50 tl verip kendim bakacam

• Benim de mattan 5y fazla geldi gibi. Optikleri falan yükleselerde baksak

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan24x

Arkadaşlar ben dil sınavına girdiğim halde girmemişim gibi görünüyor. Puan yerleri boş. Bu yüzden diğerlerinde de hata yapıldığını düşünüyorum. Nerden nasıl itiraz ediyoruz bilen yardımcı olsun lütfen.

Eksiye düşmüşsündür kanki

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonöysmbükücü

quote:

Orijinalden alıntı: furkan24x

Arkadaşlar ben dil sınavına girdiğim halde girmemişim gibi görünüyor. Puan yerleri boş. Bu yüzden diğerlerinde de hata yapıldığını düşünüyorum. Nerden nasıl itiraz ediyoruz bilen yardımcı olsun lütfen.

Eksiye düşmüşsündür kanki

Olabilir belki ama sonuncu da olsam göstermesi gerekmez miydi? Birde girmeyen arkadaşlardaki gibi üç tane kısa çizgi gösteriyor sol tarafta da sağ tarafta da. Eksiye düşünce de böyle mi gözüküyor?

• Bizim itirazda bulunmamız sonucu ceza yeme banlanma gibi bi durum olmaz dimi :D alın size kapak diye yapmazlar heralde.Benim de boş sayım baya extradan geldi.Nasıl oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.