Şimdi Ara

Beyler Steam ve alışveriş hakkında acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda Counter Strike - Global Operations alma fikri kafama iyice yattı. Oyunları satın alan birisi değilim. Hiç öyle olacağımı da düşünmemiştim. Ama oyunun verdiği içerikten sonra satın alma kararı aldım. Cs: Go Junkies isimli illegal bir şey deniyordum, ama hiç bir server a girmemeye başladı. Sorunum şu ki arkadaşlar, daha önce internetten alış veriş yapmadım. Steam nasıl alış veriş imkanları sunuyor hiç bilmiyorum. Gördüğüme göre PayPal vs gibi şeyler sunuyor ama bunlar hakkında fikrim yok. Kredi kartı kullanmayı düşünmüyorum. En güvenli yoldan ve eğer ki olabiliyorsa kendi elimden paranın çıktığını görerek nasıl ödeme yapabilirim? (Steam deposu olsa gidicem yeminle)

Google' dan araştırma yapmak sadece kafamı karıştırıyor, onun için size danışmak istedim. Hayırlı forumlar.

• up:(
  • Steam de kredi kartı yada paypal dışında bir ödeme yöntemi yok malesef. Fakat steam de kart kullanman da hiç bir sıkıntı çıkmaz, için rahat ede ede kullanabilirsin.(steam kütüphanemde 106 oyun var yarısını direk steam üzerinden aldım hiç bir sorun çıkmadı)

**Forumda da bir çok kişi satıyor istersen onlardan da alabilirsin steam gift yada direk cd key şeklinde.(atm den havale,kontör değişiyor kişiden kişiye ödeme şekli)
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_724/tt.htm
    **İnternet de bir çok site var cd key satan, atm den parasını yatırıyorsun onlar da sana cd keyi yolluyor ekliyorsun steamine.
    **Steam cüzdan kartları var(ön ödemeli kartlar) misal 20$ lık kart aldın steam cüzdanına o kart daki keyi ekliyorsun direk hesabına 20$ geçiyor ama bizde türkiye de satan yerler varmı bilmiyorum. (Media Markt,Vatan,D&R,Teknosa falan bakabilirsin itunes kart satıldığına göre belki steam kartlarda satılıyordur.
    **Kredi kartından sanal kart oluşturursun, misal oyun 15$ 30-35 tl lik sanal kart oluşturursun oyunu alırsın sonra sanal kartı iptal edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0rk0 -- 6 Ağustos 2014; 7:40:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.