Şimdi Ara

Beyler Şu Şaç Modelini nasıl yapıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bende buna benzer şöyle önlerini ileri,Yukarıdoğru fön çektim ama yan tarafları böyle olmadı yan taraflarını resimdeki brad pitt gibi nasıl havalandırabilirim

bide ara makas gibi bişey varmış bu modelde ara makas kullanılmışmı ?
    ha birde bu saçların rengi orjinaLmi boyalımı
    çok manyak saç var adamda

• yani kısaca saçlarımı uzadıktan sonra berbere gittiğimde nasıL tarif edeyim ?
    Başka bir forumda okuduğuma göre dipleri siyah , üstleri sarı baya erkekler tarafından yaptırılıyorumuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemis -- 29 Ekim 2007; 19:24:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: deliemis

yani kısaca saçlarımı uzadıktan sonra berbere gittiğimde nasıL tarif edeyim ?

bence burdaki fotonun renkli çıktısını al saçınıda iyice uzat kuaföre git ve resimdeki gibi istiyorum de...komik gelebilir ama bu yöntem bayanlarında sıkçada kullandığı bir yöntemdir
  • evet bende böyle yapacam saç süper olmuş
  • ne güzel saç sitili yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: nKEEPr

quote:

Orjinalden alıntı: deliemis

yani kısaca saçlarımı uzadıktan sonra berbere gittiğimde nasıL tarif edeyim ?

bence burdaki fotonun renkli çıktısını al saçınıda iyice uzat kuaföre git ve resimdeki gibi istiyorum de...komik gelebilir ama bu yöntem bayanlarında sıkçada kullandığı bir yöntemdir

güzeL bir yöntem
    bunu yapayım

birde bu resimde orjinal renkmi ?

beyler saçım açıktır benim yani şu köşeler bayağı açıktır sarıya yakındır. ama diğer tarafları fln normal siyah rengindedir. saçlarımı bu renkte boyayabilirlermi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemis -- 29 Ekim 2007; 19:28:28 >

• aramakas varmı bu modelde ?
  • Saçı güzel gösteren boyama tekniği fön filan fazla yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.