bana baya bi pahalıya patladı acaba normal fiyatlar mı yoksa çok mu yüksek ?
ben devlette ücretsiz taktırıcam büyük ihtimalle gelecek haftaya sosyal güvence yokmuydu
emekli sandığı var ama temiz olsun düzgün olsun diye paraya kıydım. Telefona elektroniğe saydığım parayı başka hiçbişeye saymadım birazda kendmize bakalım dedim durumları toparlayınca hallediyoruz işte.
benimde emekli sandığı anladım porselen mi metalik mi
porselen değil porslen olsa 6.000 i geçerdi büyük ihtimal ama sonuçta yine belli olurdu
bana baya bi pahalıya patladı acaba normal fiyatlar mı yoksa çok mu yüksek ?
ben devlette ücretsiz taktırıcam büyük ihtimalle gelecek haftaya sosyal güvence yokmuydu
18 yaşından büyüksen devlet karşılamaz. Ben özelde 2800 e taktırdım 1 ay sonra çıkacak.
Ben de 3-4 yıl kadar kullandım, tel + aparatlar + gerdirici lastikler vs.
İlk başlarda acı yapması gayet doğal çünkü diş köklerine ciddi kuvvet uyguluyor teller sürekli olarak.
O yüzden ilk bir kaç gün sert birşeyler yeme, düşük dozda ağrı kesici de alabilirsin istersen.
Bakımını iyi yap, günde en az 2-3 kere dişlerini fırçala, mümkünse ağız içi gargara da kullan. Ağız içini temiz tutarsan tellerin açabileceği yaralar da kolay iyileşir.
Ayrıca, bu diş ağrısı, her ayda bir başına gelir tahminen, çünkü belirli aralıklarla doktorunu ziyaret edeceksin ve o her gelişinde telleri gerdirmeye devam edecek dişlerinin taban görüntüsü U şeklini alana kadar.
Tel işi biraz dertlidir zahmetlidir ama tedavi bitince tüm bunları unutur gidersin.
quote:
Orijinalden alıntı: Diablo
Ben de 3-4 yıl kadar kullandım, tel + aparatlar + gerdirici lastikler vs.
İlk başlarda acı yapması gayet doğal çünkü diş köklerine ciddi kuvvet uyguluyor teller sürekli olarak.
O yüzden ilk bir kaç gün sert birşeyler yeme, düşük dozda ağrı kesici de alabilirsin istersen.
Bakımını iyi yap, günde en az 2-3 kere dişlerini fırçala, mümkünse ağız içi gargara da kullan. Ağız içini temiz tutarsan tellerin açabileceği yaralar da kolay iyileşir.
Ayrıca, bu diş ağrısı, her ayda bir başına gelir tahminen, çünkü belirli aralıklarla doktorunu ziyaret edeceksin ve o her gelişinde telleri gerdirmeye devam edecek dişlerinin taban görüntüsü U şeklini alana kadar.
Tel işi biraz dertlidir zahmetlidir ama tedavi bitince tüm bunları unutur gidersin.
Yorumunuz için teşekkürler bu acıya dayanicaz artık
Merak etme bende ilk taktırdığımda işkence çektim o ağrılara dayanamıyordum ama en geç 1 hafta içinde geçiyor.Ben her ay başı gidiyorum her tel değiştiğinde 1 hafta acı çekiyorsun bu böyle.
4 sene tedavi gördüm sorularını PM'den alabilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme