Şimdi Ara

beyler tel takdırdım, ölüm acısı buymuş[Kabirazabı.gif]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    lise son sınıf öğrencisi diş yapım bozuktu.Tel taktırmayı düşünüyodum hep ama maddi durum pek el vermiyodu çünkü az para değil yani neyse durumlar çok şükür düzeldi.okullar açıldığından beri dişimle uğraşıyorum 9 tane dolgu yaptırdım. ve dün itibariyle üst dişlere teli taktılar 5-6 saat sonra hafif sızlamaya başladı ve şimdi inanılmaz sızlıyor.ilk 3 gün sızlar diyorlar.Başka tel taktıranlar varsa beni braz aydınlata bilirler mi? önümüzde ki ayda alt çeneye takılacak.yaklaşık 1,5 yıl takılı kalacak beyler.:(

• this is the game. big game and the other game. we dont want to see back see front. big occasions
  • İlk takıldığı zamanlarda 2-3 günlük aşırı bir ağrı oluyor, hem üst hemde alt için geçerli bu durum. Ayrıca ilk 2-3 ay dişçiye kontrole gittiğinde telin kalınlığı biraz arttırılacak, bu da hafif bir uyuşma yapıyor.
  • Ne kadara taktırdın?
  • Biraz geç kalmışsın ama acısı dedikleri gibi en geç bir hafta sonra biter.
  • Soruların varsa cevaplayabilirim 2 sene tel taktım.
  • 4 yıl taktım 2000 li yıllarda. Alışıyorsun rahat ol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o acısı birşey değilki ilk 1 ay yemek yemek içmek en büyük kabusun olucak dudağın iç kısmı habire yara olucak apseler ordan burdan fırlayacak. telin o iğrenç tadıda var tabi. tam bir eziyet ama 2-3 aya alışınca normalden hiç bir farkı olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuywa

Ne kadara taktırdın?

dolgular 850 tl tuttu.
    tel 3.100 tl
    lateral kesici dişlerimi büyüttürmek 350 tl

bana baya bi pahalıya patladı acaba normal fiyatlar mı yoksa çok mu yüksek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arz talep meselesi -- 25 Ocak 2012; 17:10:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

o acısı birşey değilki ilk 1 ay yemek yemek içmek en büyük kabusun olucak dudağın iç kısmı habire yara olucak apseler ordan burdan fırlayacak. telin o iğrenç tadıda var tabi. tam bir eziyet ama 2-3 aya alışınca normalden hiç bir farkı olmuyor

evet yanaklar parçalandı dün eczaneden jel aldım doktorum tavsiye ettiği serçe parmağım kadar bişi 16 lira verdik evlat acısı gibi oturdu ama yapılacak bişey yok.
    bu yanağımdaki kesilmeler için tavsiyesi olan var mı ?
  • ilk 3 gün yalan bence
    İlk 2 hafta ben sadece çorba içmiştim
  • Yiyecekleri damağınla ezip yut dişlerini olabildiğince az hareket ettir. Max 1 hafta çok ağrıyacak ve acıyacak
  • quote:

o acısı birşey değilki ilk 1 ay yemek yemek içmek en büyük kabusun olucak dudağın iç kısmı habire yara olucak apseler ordan burdan fırlayacak. telin o iğrenç tadıda var tabi. tam bir eziyet ama 2-3 aya alışınca normalden hiç bir farkı olmuyor

Ahah işte konuya bunu yazmak için girmiştim
    5 yıldır takıyorum , damak genişleticisinden , alt üst full aperey , alt üst düz çizgi tel her türlüsünü taktım , halen de devam ediyorum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: arz talep meselesi

quote:

evet yanaklar parçalandı dün eczaneden jel aldım doktorum tavsiye ettiği serçe parmağım kadar bişi 16 lira verdik evlat acısı gibi oturdu ama yapılacak bişey yok.
    bu yanağımdaki kesilmeler için tavsiyesi olan var mı ?

Benim dişçim mum vermişti onlar için, diş tellerine mumu sürerek kenarlarını yumşatıyordum yanaklardaki kesilmeleri önlüyordu. 1-2 haftaya kalmaz alışırsın zaten kesilmeler biter

• quote:

quote:

Ne kadara taktırdın?

dolgular 850 tl tuttu.
    tel 3.100 tl

ben devlette ücretsiz taktırıcam büyük ihtimalle gelecek haftaya sosyal güvence yokmuydu
  • Mıknatısada gelirsin sen şimdi tellilililililililililililili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esposito Bandolero

quote:

quote:

Ne kadara taktırdın?

dolgular 850 tl tuttu.
    tel 3.100 tl

ben devlette ücretsiz taktırıcam büyük ihtimalle gelecek haftaya sosyal güvence yokmuydu

emekli sandığı var ama temiz olsun düzgün olsun diye paraya kıydım. Telefona elektroniğe saydığım parayı başka hiçbişeye saymadım birazda kendmize bakalım dedim durumları toparlayınca hallediyoruz işte.

• Her kontrole gittiğinde o acı olacak bundan kaçışın yok 1 aya alışırsın zaten 3 yıldır takıyorum ben
  • yapma ya bende taktırcam, yandık desene
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Esposito Bandolero

quote:

quote:

Ne kadara taktırdın?

dolgular 850 tl tuttu.
    tel 3.100 tl

emekli sandığı var ama temiz olsun düzgün olsun diye paraya kıydım. Telefona elektroniğe saydığım parayı başka hiçbişeye saymadım birazda kendmize bakalım dedim durumları toparlayınca hallediyoruz işte.

benimde emekli sandığı anladım porselen mi metalik mi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.