Şimdi Ara

Beyler Thief kulübünde olanlar bakın plz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Ben üye olamadım nasıl olcak imza yerine o kodu yazma anlamadım detaylı anlatabilirmisiniz.Ben tam bir thief tutkunuyum yıllardır thieflik yapıyorum ustayım daha sabah 3 yıldızlı mal götürdüm.Babeldekielre sorarsanız bilirler Hacker_WeNoM özellikler hunterlere sorun

• quote:

Orjinalden alıntı: EEDU

Beyler Ben üye olamadım nasıl olcak imza yerine o kodu yazma anlamadım detaylı anlatabilirmisiniz.Ben tam bir thief tutkunuyum yıllardır thieflik yapıyorum ustayım daha sabah 3 yıldızlı mal götürdüm.Babeldekielre sorarsanız bilirler Hacker_WeNoM özellikler hunterlere sorun

Oldun kardesim.Bak hani bi kod vermiştimya onu kopyala sonra profilime tıkla asagıya in imza paneli yazar bu kodu oraya yapıstır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EEDU

Beyler Ben üye olamadım nasıl olcak imza yerine o kodu yazma anlamadım detaylı anlatabilirmisiniz.Ben tam bir thief tutkunuyum yıllardır thieflik yapıyorum ustayım daha sabah 3 yıldızlı mal götürdüm.Babeldekielre sorarsanız bilirler Hacker_WeNoM özellikler hunterlere sorun

seni oyunda hiç görmedim belki sen bni görmüşsündür

• Belki görmüşümdür ama lvln e de bağlı bu belki kestiğim kişilerden olabilirsin
  • Yaw urfa lee üzgünüm anlamadım mesaj atına ismim görünmüyor senin profiline tıkladım ama imza paneli diye bir şey yoqqq tekrar analtırmısın
     Beyler Thief kulübünde olanlar bakın plz

[link=http://resim.donanimhaber.com/m_14320472/tm.htm][font="Tahoma ah şu işaret bendede olsaydı ........
  • Bak kardesim normal imza koyma yei varya onun hemen ustunde imza paneli var onu ac ve clubta verdigim kodları oraya yapıstır ;)
  • arkadas biraz acemi galba...bu arada hunterlardan sevgilerle;)
  • yoqq harbi olmuyo :( urfa lee normal imza var onun üstünde imzalar var ama hiç bir yere yapıştır falan olmuyo sen beni yaparsan sevinirim :(
  • Sen bidaha versene şu kodları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.