Beyler Ben üye olamadım nasıl olcak imza yerine o kodu yazma anlamadım detaylı anlatabilirmisiniz.Ben tam bir thief tutkunuyum yıllardır thieflik yapıyorum ustayım daha sabah 3 yıldızlı mal götürdüm.Babeldekielre sorarsanız bilirler Hacker_WeNoM özellikler hunterlere sorun
quote:
Orjinalden alıntı: EEDU
Beyler Ben üye olamadım nasıl olcak imza yerine o kodu yazma anlamadım detaylı anlatabilirmisiniz.Ben tam bir thief tutkunuyum yıllardır thieflik yapıyorum ustayım daha sabah 3 yıldızlı mal götürdüm.Babeldekielre sorarsanız bilirler Hacker_WeNoM özellikler hunterlere sorun
Oldun kardesim.Bak hani bi kod vermiştimya onu kopyala sonra profilime tıkla asagıya in imza paneli yazar bu kodu oraya yapıstır...
quote:
Orjinalden alıntı: EEDU
seni oyunda hiç görmedim belki sen bni görmüşsündür
Belki görmüşümdür ama lvln e de bağlı bu belki kestiğim kişilerden olabilirsin
Yaw urfa lee üzgünüm anlamadım mesaj atına ismim görünmüyor senin profiline tıkladım ama imza paneli diye bir şey yoqqq tekrar analtırmısın
[link=http://resim.donanimhaber.com/m_14320472/tm.htm][font="Tahoma ah şu işaret bendede olsaydı ........
Bak kardesim normal imza koyma yei varya onun hemen ustunde imza paneli var onu ac ve clubta verdigim kodları oraya yapıstır ;)
arkadas biraz acemi galba...bu arada hunterlardan sevgilerle;)
yoqq harbi olmuyo :( urfa lee normal imza var onun üstünde imzalar var ama hiç bir yere yapıştır falan olmuyo sen beni yaparsan sevinirim :(
Sen bidaha versene şu kodları
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme