Şimdi Ara

Beyler Tip Var Mı? (SS'Li) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Güvenin yoksa bile varmış gibi dur sonra bir bakarsın özgüvenin yerine gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötüsün kötü
  • Thanks!
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Üniversiteye geçince de hala utangac olacaksın. Hatta utangac olarak bile ölürsün. Bu durumu aşmak için çabala. Evde oturmakla aşılmaz.

Git yarın 5 eczaneye bu kondom ile bu kondom arasında ne fark var de.

Git 5 kitapçıya ''Taocu sevisme ve seks kitabı var mı sizde'' de.

5 kızı durdur saat sor, 5 kızı durdur ayakkabılarını nereden aldıgını sor, 5 kızı durdur adres sor.

Minibüste şarkı söyle, otobüste dans et

Çabalamazsan hiçbir sey olmaz ki.

KARDEŞ iyi anlatıyorsun ama burası Türkiye o sorduğu 5 kızın insan gibi cevap vereceğinimi sanıyorsun ? Çocuğun azbuçuk güveni varsa oda gider.
  • Aynen :/
  • burun leş hocam
  • burun ve kaşları sayma iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Üniversiteye geçince de hala utangac olacaksın. Hatta utangac olarak bile ölürsün. Bu durumu aşmak için çabala. Evde oturmakla aşılmaz.

Git yarın 5 eczaneye bu kondom ile bu kondom arasında ne fark var de.

Git 5 kitapçıya ''Taocu sevisme ve seks kitabı var mı sizde'' de.

5 kızı durdur saat sor, 5 kızı durdur ayakkabılarını nereden aldıgını sor, 5 kızı durdur adres sor.

Minibüste şarkı söyle, otobüste dans et

Çabalamazsan hiçbir sey olmaz ki.

KARDEŞ iyi anlatıyorsun ama burası Türkiye o sorduğu 5 kızın insan gibi cevap vereceğinimi sanıyorsun ? Çocuğun azbuçuk güveni varsa oda gider.

Bunlar onyargi tiri viri.

100 kisiye sorsa 1'i tersler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanlarla içinden de olsa alay et.Belki çok iyi bir davranış değil ama özgüvensizlikten iyidir.Birde dostum her milletin anladığı bir dil var.Türkiye"de İstanbul"da ki bir kaç muhit hariç kibar dilden anlayan insan yok.Dozunu kaçırmadan agresiflikte iyidir.Yani tutucu bir yerde yaşıyorsan ve kibar bir insansan ezik muamelesi görürsün.Kısaca bulunduğun ortama uyum sağlıyacaksın.
  • Teşekkürler ya internetten baya iyiyim hatta buluşacaklarım bile var sevgiliyi fazla önemsemiyorum üniversitede bulurum diye düşünüyorum bulmasamda olur aslında ne kadar tipsiz olursan ol paran olursa herşeyin oluyor sanada hak veriyorum bro
  • benimki de daha farklı 2 buçuk yıllık bir sevgilim var lise 3 ün başından beri beraberiz o benden bir yaş küçük ve memlekette şimdiben ünideyim ama yalnızım şöyle yalnızım , birsürü erkek arkadaş ve tanıdık var ..ama bir tane bile normal kız bir arkadaş edinmedim çünkü sevgilim istemediben de ona uydumetrafımda sürekli saplar görmekten bıktım artık karşı cinsle sohbet etmeyi özledim arkadaşca yaniokula da gitmiyorum adam gibi ana sıkıntı o

• İyiysin diyenler filan olmuş çocuk resmen İDO lan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o ayakkabılar yüzünden kimse yanaşmıyordur yanına.one la astronot ayakkabısı gibi..ay damı yürüyorsun..ciddi bir tarz sahibi olman lazım..
  • Tip var tabi hocam neden olmasın ki
  • Lan nerem ido o kadar yokki :D
  • EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    Abi o kadar kalın mı ya bak kompleks yaptım vallahi intihar edicem :(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.