Şimdi Ara

Beyler uzuluyorum be(lutfen sevıyelı cevap vercekler gelsın dertlıyım dostlar) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sedrak

Sana aptal diyen arkadasi digerlerinin yaninda kafa atiyosun sonra bi guzel dovuyosun-yaklasik 5 sn var ayirmalarina- sonra daha konusamaz.Ve sana yeni bir ortam lazim

Sıddete basvursam ınan benden korkarlardı ama lıselı deılız artık konusrak halletmek lazım.ben utandıgım ıcın konusamıyorum ıslerı batırmak ıstemıyorum kardesım:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavganin liseli olmakla alakasi yok herseyin yeri var.Bende uniliyim.Ama kavga etmem duyosan araya mesafe koy duzgun insanlarla tanis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedrak

Kavganin liseli olmakla alakasi yok herseyin yeri var.Bende uniliyim.Ama kavga etmem duyosan araya mesafe koy duzgun insanlarla tanis.

Bu guzel fıkırdır tum sınıfla bugun mesafemı koydum zaten cogu kısıye mesafelı yaklasıyorum artık

• Nasıl biri olduğunu hemen hemen tahmin edebiliyorum. Bizimde bi arkadaşımız vardı kendisi biraz saftır, sürekli saçma sapan şeyler söyler çelimsizdir ve tam bi özentidir bence sende onun gibisin. O çocuk yanımıza geldiğinde hep dışlardık çünkü olması gerekende bu. Salak salak hareketler sergilersen arkadaşların tarafından dışlanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masum Gören Ufo Köylü

Yazık la adama

Sen sus lan köylü!!1!!

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

quote:

Orijinalden alıntı: Masum Gören Ufo Köylü

Yazık la adama

Sen sus lan köylü!!1!!

Güleyim mi?

• Arkanda kocaman bir aile,
    Hatta aileden çok daha fazlası var dostum.
    Bu turuncu site.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThugFamily

Nasıl biri olduğunu hemen hemen tahmin edebiliyorum. Bizimde bi arkadaşımız vardı kendisi biraz saftır, sürekli saçma sapan şeyler söyler çelimsizdir ve tam bi özentidir bence sende onun gibisin. O çocuk yanımıza geldiğinde hep dışlardık çünkü olması gerekende bu. Salak salak hareketler sergilersen arkadaşların tarafından dışlanırsın

Bıraz daha anlatsana merak ettım.

(cıddı)cocukta ne hatırlıyosan neyınden ıgrenıyorsanız yazarsanız sevınırım

• quote:

Orijinalden alıntı: NeymarıBiçenKolombiyalı

Arkanda kocaman bir aile,
    Hatta aileden çok daha fazlası var dostum.
    Bu turuncu site.

Elbette ılk mesajımdada demıstım.dhtan baska kımsemız kalmamıs:(

• tttyler durdennn T kullanıcısına yanıt
    Kendisi 20 yaşında ama 15 yaşındaki insandan dayak yer 15 yaşındaki insanlara yaranmaya çalışır. Bi eşyası olduğu zaman kimseye vermek istemez. Önüne gelen bütün kızlara mesaj atar kız cevap atmazsa en az 10 defa üsteler. Birisinden selam yazısına cevap gelirse ona aşık olur. Mesela sen bugün bi kıyafet beğen onu al bende onu alayım ertesi gün oda ondan alır. Çocuğu aşırı derecede kullanırlar mesela istediğin kadar döv o sana karşılık vermez dövdükten sonra kardeşim ben seni seviyorum der bunları yaptıktan sonra gider sana sigara paketi alır.
    (çocuk aslında çok iyi birisi ama fazla salak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurg07

Onlara bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
    Edit: lan ilk başta baya bi arti almıştım neden eksilediniz eksi verenler 2000 lidir kesin
    Edit2:hala eksi alıyorum lan yeter forumda bi adam turbolinea var gerisi boş bunu anladım
    Edit3: artı 20 den eksi 40 a düşmüşüm ayıp ayıp o 60 eksileyenin ben...

turbo editini begensem de ben de eksiledim. eksilememek olmaz

• Konu hortlasin

• quote:

Orijinalden alıntı: onurg07

Konu hortlasin

:)eyvallah bu arada eksılenmek hosuna gıdıyor galıba bıde konuyıu hortlatmıssın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tttyler durdennn -- 11 Aralık 2014; 9:55:34 >
  • quote:

Kendisi 20 yaşında ama 15 yaşındaki insandan dayak yer 15 yaşındaki insanlara yaranmaya çalışır. Bi eşyası olduğu zaman kimseye vermek istemez. Önüne gelen bütün kızlara mesaj atar kız cevap atmazsa en az 10 defa üsteler. Birisinden selam yazısına cevap gelirse ona aşık olur. Mesela sen bugün bi kıyafet beğen onu al bende onu alayım ertesi gün oda ondan alır. Çocuğu aşırı derecede kullanırlar mesela istediğin kadar döv o sana karşılık vermez dövdükten sonra kardeşim ben seni seviyorum der bunları yaptıktan sonra gider sana sigara paketi alır.

Anladım bızım oralardada var ama ben oyle degılım ortamdan dıslamıyorlar ama ınsancılda davranmıyolar.ben bu paradoksu cozmek ıstıyorum.salak deılım cok konıusmam sacma sapan seyler yapmam sorun ortamla alakalı .bu araada ben kavgayı sevmem ama edersem pek onume gececekte yok.:Dyanı kardes yorum senndr

• mission complete exp gained
    level up 28
  • quote:

Orijinalden alıntı: tttyler durdennn

quote:

Anladım bızım oralardada var ama ben oyle degılım ortamdan dıslamıyorlar ama ınsancılda davranmıyolar.ben bu paradoksu cozmek ıstıyorum.salak deılım cok konıusmam sacma sapan seyler yapmam sorun ortamla alakalı .bu araada ben kavgayı sevmem ama edersem pek onume gececekte yok.:Dyanı kardes yorum senndr

Bende öyleyim hocam çok konuşurum bazen boş konuşurum ama sürekli boş konusmamaya çalışıyorum

• kardeş yanında diyosada ayıptır yani. sert bi şekilde karşı çık bidaha öyle demeden önce düşüneceklerdir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tttyler durdennn

quote:

Bende öyleyim hocam çok konuşurum bazen boş konuşurum ama sürekli boş konusmamaya çalışıyorum

Ona bende calısıyorum:D benım cozumum bısey dıyeceksem 2 kere dusunmek oldu:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha m.

kardeş yanında diyosada ayıptır yani. sert bi şekilde karşı çık bidaha öyle demeden önce düşüneceklerdir

Kırmak ıstemıyorum ınsanları o yuzden ben degıstrdım kendımı ve su an aldgm tepkıler gayet ıyı:)

• quote:

Orijinalden alıntı: batu44

mission complete exp gained
    level up 28

Yes hewal .level up 28 waht are you level ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.