Şimdi Ara

Beyler uzuluyorum be(lutfen sevıyelı cevap vercekler gelsın dertlıyım dostlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar bılmıyorum neden ama ınsanların gozunde pek degerım uyok.bırsey desem afedersınız soyledıgım kısının yanındakı ne dedı dıye sorsa bırak su aptalı bosver dıyorlar duyuyorum gururum kırılıyor.en ıslerıne yaramayan hızmetcılıgını yaptıkları adamlar degerlı oluyor.Ben kımseden bıseyde beklemıyorum ama sadece ınsanca muamele gormek ıstym.cok mu sey ıstıyom.bılmıyorum konusacak bı dusmanım bıle kalmadı abe dostlar forumdan baska.huzurlu gunler sızınle olsun dostlar saygılarımla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalakalik yap kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim2399

Yalakalik yap kardesim

Bana dahı yapılsa dahı nefret ederım.sevmem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokmu derdıme derman olcak bırı .paylastımkı derdım azalsın.

• Olm adamlarla konuşsana grurumu incitiyosun boyle boyle yapma sevmiyorum de. Neden içine atiyosunki?

• Csb

• Sende onları takma gerekirse yapıştır yumruğu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum insanlar böyledir. Bencildir. Çıkarcıdır. Sen az bencil ve az cikarci olanlari bulmalisin. Bilmiyorum okuyor musun yoksa calisiyor musun ama sana bir cevre degisimi iyi gelir gibi; boyle bir imkanin varsa bunu degerlendirmelisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sea Sparrow

Olm adamlarla konuşsana grurumu incitiyosun boyle boyle yapma sevmiyorum de. Neden içine atiyosunki?

Dostıum artık ben utanıyorum yanlarında olmasam cok ıyıde bıde yanlarımdayken soyluyorlar artık ben dahı utandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertkayags

Dostum insanlar böyledir. Bencildir. Çıkarcıdır. Sen az bencil ve az cikarci olanlari bulmalisin. Bilmiyorum okuyor musun yoksa calisiyor musun ama sana bir cevre degisimi iyi gelir gibi; boyle bir imkanin varsa bunu degerlendirmelisin.

Belkıde dogrudur hocam bılmıyorıum.ben okuyorum.

• bende senden farkli deildim suan universitedeyim bir tane olsun arkadasim yok onlar beni degil ben onlari disliyorum yanliz kovboy gibi takiliyorum etrafta herseyi tek basima yapiyorum inan cok mutluyum hayat bana guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Professional Griefers

Csb

Sankı olaganustu olaymıs gıbı csb demıssın.bugune kadar forumda tek csb konum yok kardesm.

• quote:

Orijinalden alıntı: cyberwar

bende senden farkli deildim suan universitedeyim bir tane olsun arkadasim yok onlar beni degil ben onlari disliyorum yanliz kovboy gibi takiliyorum etrafta herseyi tek basima yapiyorum inan cok mutluyum hayat bana guzel

Aslında bende oyle yapmak ıstıyorıum ama bılemıyorıum .pekı sıze karsı davranısları deıstımı ınsanların

• Aslında ınsanları dıslamak ıstemıyorum ama sankı buna zorluyolar dostlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tttyler durdennn

quote:

bende senden farkli deildim suan universitedeyim bir tane olsun arkadasim yok onlar beni degil ben onlari disliyorum yanliz kovboy gibi takiliyorum etrafta herseyi tek basima yapiyorum inan cok mutluyum hayat bana guzel

Aslında bende oyle yapmak ıstıyorıum ama bılemıyorıum .pekı sıze karsı davranısları deıstımı ınsanların

degisen bisi yok eskiden de umursamazlardi simdi de takan yok bugun ölsem kimsenin haberi bile olmaz ama ben tek basima cok mutluyum dedigim gibi hayat bana guzel

• quote:

quote:

quote:

degisen bisi yok eskiden de umursamazlardi simdi de takan yok bugun ölsem kimsenin haberi bile olmaz ama ben tek basima cok mutluyum dedigim gibi hayat bana guzel

Dostlar aslında bır dostum var fakat baska ılde okuyor .onun dısında kımse yok.ıse bakarsan dedıgını lısede uygulamıstım ama susmak ıstemıyorum yannda sgara ıcecegm 1 ınsan bıle yok.senn dedgnı yaptgmdan bu hallerdeym.

• quote:

Dostlar bılmıyorum neden ama ınsanların gozunde pek degerım uyok.bırsey desem afedersınız soyledıgım kısının yanındakı ne dedı dıye sorsa bırak su aptalı bosver dıyorlar duyuyorum gururum kırılıyor.en ıslerıne yaramayan hızmetcılıgını yaptıkları adamlar degerlı oluyor.Ben kımseden bıseyde beklemıyorum ama sadece ınsanca muamele gormek ıstym.cok mu sey ıstıyom.bılmıyorum konusacak bı dusmanım bıle kalmadı abe dostlar forumdan baska.huzurlu gunler sızınle olsun dostlar saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yapayzeka037

quote:

Dostlar bılmıyorum neden ama ınsanların gozunde pek degerım uyok.bırsey desem afedersınız soyledıgım kısının yanındakı ne dedı dıye sorsa bırak su aptalı bosver dıyorlar duyuyorum gururum kırılıyor.en ıslerıne yaramayan hızmetcılıgını yaptıkları adamlar degerlı oluyor.Ben kımseden bıseyde beklemıyorum ama sadece ınsanca muamele gormek ıstym.cok mu sey ıstıyom.bılmıyorum konusacak bı dusmanım bıle kalmadı abe dostlar forumdan baska.huzurlu gunler sızınle olsun dostlar saygılarımla.

Yazık la adama

• Her sey "abe dostlar" a kadar guzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurg07

Onlara bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
    Edit: lan ilk başta baya bi arti almıştım neden eksilediniz eksi verenler 2000 lidir kesin
    Edit2:hala eksi alıyorum lan yeter forumda bi adam turbolinea var gerisi boş bunu anladım

Komikmi la sincap

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.