Şimdi Ara

Beyler Vücüdum Nasıl [SS li] [Tek elle gelmeyin erkek :D] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Önce hacim sonra yağ yakımı yapılmalı az yağ oranı olan insanlarda.
    Zaten kas kaybedeceksiniz yağ yakımı yaparken incecik kalmak istemiyorsanız böyle yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

quote:

Orijinalden alıntı: Pavel Nedved

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Truman Show

Bütün gün mekik çekme acı kendine.

2 günde bir yahu yapma

77 Kiloda sabit mi kalacaksınız ? Yoksa belli bir hedef var mı ? Bu arada başarılar

Yağ oranım %13 hocam, bunu 10 lara çekip haciim olarakta büyümek istiyorum omuz göğüs ve biceps olarak, salondaki antrenör günde 6-7 yumurta + 1litre süt tüketilmesi gereken ve 6 öğün içeren bi diyet programı önerdi ama okadar yiyebieceğimi sanmıyorum elimden geldiğince protein ağırlıklı besleniyorum sadece, sizin önerileriniz nedir bu vücut için

Forum standartlarına yakınsınız hocam bu çalışmalarla 1.90 + kas kafayı göremediğim göz ve renklere bir şey diyemeyeceğim Bunun isimleri neden ingilizce la görsellerden baktım anca anladım . Yumurtaya gelince 7 yumurtayı ye helal olsun diyeyim sütü öyle böyle içersinde fazla değilmi cidden yumurta Şaka bir yana boy felanda var iyi görünürsün.

• quote:

Beyler Vücüdum Nasıl [SS li] [Tek elle gelmeyin erkek :D]

Boy 1.86 Kilo 77 beyler, 1 aydır body ye gidiyorum, güç kazanma antremanı yaptım hocamın verdiği programla, azcık kollarım falan büyüdü eskiden kürdam gibiydiler şimdi gün gün ayırdık hacim kazanma antremanına başlıyorum yarrından itibaren, aylar sonra gelip gelişimimi görmek amacıyla açtım konuyu Ama yorumlara açığım ne diyosunuz bi cacık olcak mı bu vücuttan

1- kafani goreydik eyiydi
    2- yas kac
    3- kol calismalisin bence de
    4- 1 ayda oyle olduysa muthis yahu benim yasim kucuk simdiden baslamayayim diyorum (14 btw) iyiymis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Khal Drogoo

Önce hacim sonra yağ yakımı yapılmalı az yağ oranı olan insanlarda.
    Zaten kas kaybedeceksiniz yağ yakımı yaparken incecik kalmak istemiyorsanız böyle yapın.

Yağ yakımı aşamasına geldiğimi nereden anlayacağım peki, kaç kilo almak lazımdırki Bide şimdi antremanlardan sonra 40 dk bisiklet çevirerek kardio atsam, yağ oranım iner ama incecik mi kalırım
  • Ayak parmaklarından kulak memene kadar yalarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcman34

quote:

Boy 1.86 Kilo 77 beyler, 1 aydır body ye gidiyorum, güç kazanma antremanı yaptım hocamın verdiği programla, azcık kollarım falan büyüdü eskiden kürdam gibiydiler şimdi gün gün ayırdık hacim kazanma antremanına başlıyorum yarrından itibaren, aylar sonra gelip gelişimimi görmek amacıyla açtım konuyu Ama yorumlara açığım ne diyosunuz bi cacık olcak mı bu vücuttan

2- yas kac
    4- 1 ayda oyle olduysa muthis yahu benim yasim kucuk simdiden baslamayayim diyorum (14 btw) iyiymis

Kafami bi kaç ay sonra gösteririm, saç uzatma evresindeyim pek şekilsiz saçlarım yaşım 18 bence bulaşma daha pampi, pek randıman alınmıyo o yaşta boşa kürek çekiliyo ben de heves etmiştim ama olmadı ya evde 4 kilo dumbell ile çalışıyodum tehey günler tehey

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pcman34

quote:

2- yas kac

Kafami bi kaç ay sonra gösteririm, saç uzatma evresindeyim pek şekilsiz saçlarım yaşım 18 bence bulaşma daha pampi, pek randıman alınmıyo o yaşta boşa kürek çekiliyo ben de heves etmiştim ama olmadı ya evde 4 kilo dumbell ile çalışıyodum tehey günler tehey

Apaçiye benzersen forumca seni bulur döveriz.

• 5 yıllık bir bodybuilding çi olarak vücut anatominizin genetik olarak gerçekten fevkalade olduğunu belirteyim.
    Düzenli ve sıkı bir çalışma ve buna eklenecek disiplinli beslenme ile çok güzel bir vücut yapısı elde edebilirsiniz.

-Piramit Set çalışmanızda fayda var hacim açısından..Hocanızın verdiği ikinci program daha farklı şekillendirebilirdi ama onun tercihi..saygımız var.
    -Beslenmeyi çok iyi yapmalısınız.Süt içmek yerine yoğurt yemenizi tavsiye ederim.
    -Bacaklara ağırlık vermek yerine kollarınızı şekillendirirseniz daha estetik olur.

Body hayatınızda başarılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efendioğlum

5 yıllık bir bodybuilding çi olarak vücut anatominizin genetik olarak gerçekten fevkalade olduğunu belirteyim.
    Düzenli ve sıkı bir çalışma ve buna eklenecek disiplinli beslenme ile çok güzel bir vücut yapısı elde edebilirsiniz.

-Piramit Set çalışmanızda fayda var hacim açısından..Hocanızın verdiği ikinci program daha farklı şekillendirebilirdi ama onun tercihi..saygımız var.
    -Beslenmeyi çok iyi yapmalısınız.Süt içmek yerine yoğurt yemenizi tavsiye ederim.
    -Bacaklara ağırlık vermek yerine kollarınızı şekillendirirseniz daha estetik olur.

Hocam öncelikle teşekkür ediyorum

Piramit sete izin vermediler salonda sana daha var hacı dediler bana
    Bacak konusunda da eğer bacaklara yüklenmezsen üst taraf zaten gelişmez, testislerin bacaklarının arasında testesteronda orda ;)))))))))))))) diyolar

Beslenmeyi düzenli götürmeye çalışıyorum 78 kiloya çıktım, 2. ayım da bitti bakalım sonumuz nolucak

• quote:

quote:

5 yıllık bir bodybuilding çi olarak vücut anatominizin genetik olarak gerçekten fevkalade olduğunu belirteyim.

Hocam öncelikle teşekkür ediyorum

Piramit sete izin vermediler salonda sana daha var hacı dediler bana
    Bacak konusunda da eğer bacaklara yüklenmezsen üst taraf zaten gelişmez, testislerin bacaklarının arasında testesteronda orda ;)))))))))))))) diyolar

Beslenmeyi düzenli götürmeye çalışıyorum 78 kiloya çıktım, 2. ayım da bitti bakalım sonumuz nolucak

yeni foto varmi 2. aylik

• quote:

Orijinalden alıntı: fatal_17

quote:

quote:

yeni foto varmi 2. aylik

Buyur hocam

• quote:

fotoğraf çekilirken çok kasmışsın nefes al öle foto çek

• Resimleri off günümde vücut soğuykken çekiyorum, kimseye bişey kanıtlama derdim de yok
  • Karın gayet iyi. Kolların iyi bir konuma gelene kadar göğsünde orantılı ilerler. Bu kış başlıyorum bende inşallah.
  • iyisinde o kafana yaptığın figür ne öyle gece gece yarılma sebebi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.