Şimdi Ara

Beyler Vücüdum Nasıl [SS li] [Tek elle gelmeyin erkek :D]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Beyler Vücüdum Nasıl [SS li] [Tek elle gelmeyin erkek :D]

Boy 1.86 Kilo 77 beyler, 1 aydır body ye gidiyorum, güç kazanma antremanı yaptım hocamın verdiği programla, azcık kollarım falan büyüdü eskiden kürdam gibiydiler şimdi gün gün ayırdık hacim kazanma antremanına başlıyorum yarrından itibaren, aylar sonra gelip gelişimimi görmek amacıyla açtım konuyu Ama yorumlara açığım ne diyosunuz bi cacık olcak mı bu vücuttan

• olur olur
  • Fena degil
  • Zaman gösterir biz nereden bilelim.
  • yeterli hatta
  • Beyler bu işlerden anlayan varsa programımı koyuyum bi bakın boşa amelelik yapmayalım salonda
  • 1 ayda mı olducular gelir birazdan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tipim nasıl (tabiki de ss li )
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kafan güzelmiş.
  • kollar kötü
  • Sadece kollarını şişir derim ben ve sanki fotoya göre sağ memen sol memene göre biraz yukarıda mı ne ?
  • kollar kaç cm ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

Boy 1.86 Kilo 77 beyler, 1 aydır body ye gidiyorum, güç kazanma antremanı yaptım hocamın verdiği programla, azcık kollarım falan büyüdü eskiden kürdam gibiydiler şimdi gün gün ayırdık hacim kazanma antremanına başlıyorum yarrından itibaren, aylar sonra gelip gelişimimi görmek amacıyla açtım konuyu Ama yorumlara açığım ne diyosunuz bi cacık olcak mı bu vücuttan

Olur ama yüzünü de gösterseydin keşke surat olmadan vücut tek başına olmuyor

• baklavalar iyi
    börekler çörekler fena değil
  • yüzünü bir yerden çıkartıcam ama?
  • Biraz kol çalış yeterli.
  • Beyler 1 ay yaptığım program bu, 1 gün aralarla yaptım 16 antreman, Leg pressim baya gelişti 75 kilo falan basıyorum ama diğerleri ilk baştakil ağırlıklardan 5-10 kilo arttı

Şimdi bu programa başlıycam yarın karın ve bacak gününü daha almadım gel bi ara yaparız dedi işi vardı hocanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zobarak -- 12 Ağustos 2012; 0:00:51 >

• Bütün gün mekik çekme acı kendine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Truman Show

Bütün gün mekik çekme acı kendine.

2 günde bir yahu yapma
  • quote:

quote:

2 günde bir yahu yapma

77 Kiloda sabit mi kalacaksınız ? Yoksa belli bir hedef var mı ? Bu arada başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pavel Nedved

quote:

quote:

2 günde bir yahu yapma

77 Kiloda sabit mi kalacaksınız ? Yoksa belli bir hedef var mı ? Bu arada başarılar

Yağ oranım %13 hocam, bunu 10 lara çekip haciim olarakta büyümek istiyorum omuz göğüs ve biceps olarak, salondaki antrenör günde 6-7 yumurta + 1litre süt tüketilmesi gereken ve 6 öğün içeren bi diyet programı önerdi ama okadar yiyebieceğimi sanmıyorum elimden geldiğince protein ağırlıklı besleniyorum sadece, sizin önerileriniz nedir bu vücut için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zobarak -- 12 Ağustos 2012; 4:16:36 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.