Sizce nası nereyi düzeltireyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Olm aslında yan profilim çok kötü değil lan ss’li
-
-
Nasıl sence balık adam @mrslimshady
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fena değil keşke burun biraz daha ufak olsa
yine de gideri var ama
Bu sen değilsin sen daha yakışıklı sin -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934B
fena değil keşke burun biraz daha ufak olsa
yine de gideri var amaAmeliyatla küçültülür mü
Çene ile burunun yerini değiştirseler iyi durur
quote:
Orijinalden alıntı: Tensegrity
Çene ile burunun yerini değiştirseler iyi dururKes la bebe
Ulan var bir gariplik bu elemanda az kaldı çözeceğim. -
Çene ucu biraz sivri gözüküyor ve ileri bakıyor. Ama geride olmasından iyidir. Burun biraz kemerli ama sorun teşkil etmiyor çene yapısı örtüyor bu kusuru. Elmacık kemiği yok gibi nerdeyse çok zayıf. Tam görmemiz lazım aslında gözler de dahil.
-
Dediğim gibi en büyük kusur zayıf elmacık kemikleri bence. Çene hattı güçlü olmasa da yeterli. Elmacık kemikleri güçlü olsa chad olma potansiyeliniz var hocam. Bir de kulaklar büyük ama en önemsiz ayrıntı o.
-
Peki ne önerirsiniz
Güzel kardeşim normalde adetim değildir bu tarz konulara yorum yapmak ama sen hakediyorsun kusura bakma. Senin cerrahi bir müdahele gerektiren tek yerin beynin hocam. Zira fiziğinde herhangi bir problem yok ortalama üstünde bir tipin var. Sen psikolojini bozmuşsun. Sana tavsiyem psikiyatr ve psikolog görüşmesi.
quote:
Orijinalden alıntı: Ussuz
Güzel kardeşim normalde adetim değildir bu tarz konulara yorum yapmak ama sen hakediyorsun kusura bakma. Senin cerrahi bir müdahele gerektiren tek yerin beynin hocam. Zira fiziğinde herhangi bir problem yok ortalama üstünde bir tipin var. Sen psikolojini bozmuşsun. Sana tavsiyem psikiyatr ve psikolog görüşmesi.Hiç bi kız bana bakmadı
İlla mükemmel olacağım diyorsan uygulaman gereken estetik operasyon çok ama bu halin her türlü yeterli. Çirkin kelimesinden çok uzaksın aksine üstteki arkadaşın dediği gibi yakışıklısın. Zihniyetini değiştirmen lazım bence de.
-
quote:
Orijinalden alıntı: schadenfreude666İlla mükemmel olacağım diyorsan uygulaman gereken estetik operasyon çok ama bu halin her türlü yeterli. Çirkin kelimesinden çok uzaksın aksine üstteki arkadaşın dediği gibi yakışıklısın. Zihniyetini değiştirmen lazım bence de.
neden hiçbi kız bana bakmadı
24 yıllık hayatımda sadece bi güzel kız baktı o da bıraktı beni
Kızlar için önemli olan tek şeyin tip olmadığını kavrayabildiğinde anlarsın sorunun cevabını.
-
Madem öyle şimdiki sevgilisi neden benden yakışıklı
Mesela bazı konularda senden daha olgun düşünebildiği için olabilir hocam. Ben de tipin çok önemli olduğunu düşünüyorum ama senin bu düşüncülerin psikolojik rahatsızlık boyutunu bile aşmış.
-
Keşke sen olsam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Güzel kardeşim normalde adetim değildir bu tarz konulara yorum yapmak ama sen hakediyorsun kusura bakma. Senin cerrahi bir müdahele gerektiren tek yerin beynin hocam. Zira fiziğinde herhangi bir problem yok ortalama üstünde bir tipin var. Sen psikolojini bozmuşsun. Sana tavsiyem psikiyatr ve psikolog görüşmesi.
|
Benzer içerikler
- tinder hakkında yorumlar
- günde 500 kalori almak
- kod adı bahtiyar hikayesi
- ali koç boyu
- yemek yerken kemik yuttum
- google çizim yap
- exxen de neler var
- çay emojisi
- 5g nedir zararları
- suudi arabistan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X