Şimdi Ara

Olm aslında yan profilim çok kötü değil lan ss’li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
6.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olm aslında yan profilim çok kötü değil lan ss’li

Sizce nası

nereyi düzeltireyim

• Güzel kardeşim normalde adetim değildir bu tarz konulara yorum yapmak ama sen hakediyorsun kusura bakma. Senin cerrahi bir müdahele gerektiren tek yerin beynin hocam. Zira fiziğinde herhangi bir problem yok ortalama üstünde bir tipin var. Sen psikolojini bozmuşsun. Sana tavsiyem psikiyatr ve psikolog görüşmesi.
  • Nasıl sence balık adam @mrslimshady
  • fena değil keşke burun biraz daha ufak olsa

yine de gideri var ama
  • Bu sen değilsin sen daha yakışıklı sin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

fena değil keşke burun biraz daha ufak olsa

yine de gideri var ama

Ameliyatla küçültülür mü

• Çene ile burunun yerini değiştirseler iyi durur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Çene ile burunun yerini değiştirseler iyi durur

Kes la bebe

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 senede çok pis yaşlandım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ulan var bir gariplik bu elemanda az kaldı çözeceğim.
  • Çene ucu biraz sivri gözüküyor ve ileri bakıyor. Ama geride olmasından iyidir. Burun biraz kemerli ama sorun teşkil etmiyor çene yapısı örtüyor bu kusuru. Elmacık kemiği yok gibi nerdeyse çok zayıf. Tam görmemiz lazım aslında gözler de dahil.

• Maraz Alinin Sağ Kolu kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi en büyük kusur zayıf elmacık kemikleri bence. Çene hattı güçlü olmasa da yeterli. Elmacık kemikleri güçlü olsa chad olma potansiyeliniz var hocam. Bir de kulaklar büyük ama en önemsiz ayrıntı o.

• schadenfreude666 kullanıcısına yanıt

Peki ne önerirsiniz

• Güzel kardeşim normalde adetim değildir bu tarz konulara yorum yapmak ama sen hakediyorsun kusura bakma. Senin cerrahi bir müdahele gerektiren tek yerin beynin hocam. Zira fiziğinde herhangi bir problem yok ortalama üstünde bir tipin var. Sen psikolojini bozmuşsun. Sana tavsiyem psikiyatr ve psikolog görüşmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Güzel kardeşim normalde adetim değildir bu tarz konulara yorum yapmak ama sen hakediyorsun kusura bakma. Senin cerrahi bir müdahele gerektiren tek yerin beynin hocam. Zira fiziğinde herhangi bir problem yok ortalama üstünde bir tipin var. Sen psikolojini bozmuşsun. Sana tavsiyem psikiyatr ve psikolog görüşmesi.

Hiç bi kız bana bakmadı

İlla mükemmel olacağım diyorsan uygulaman gereken estetik operasyon çok ama bu halin her türlü yeterli. Çirkin kelimesinden çok uzaksın aksine üstteki arkadaşın dediği gibi yakışıklısın. Zihniyetini değiştirmen lazım bence de.

• quote:

Orijinalden alıntı: schadenfreude666

İlla mükemmel olacağım diyorsan uygulaman gereken estetik operasyon çok ama bu halin her türlü yeterli. Çirkin kelimesinden çok uzaksın aksine üstteki arkadaşın dediği gibi yakışıklısın. Zihniyetini değiştirmen lazım bence de.

neden hiçbi kız bana bakmadı

24 yıllık hayatımda sadece bi güzel kız baktı o da bıraktı beni

Kızlar için önemli olan tek şeyin tip olmadığını kavrayabildiğinde anlarsın sorunun cevabını.

Madem öyle şimdiki sevgilisi neden benden yakışıklı

Mesela bazı konularda senden daha olgun düşünebildiği için olabilir hocam. Ben de tipin çok önemli olduğunu düşünüyorum ama senin bu düşüncülerin psikolojik rahatsızlık boyutunu bile aşmış.

• Keşke sen olsam
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.