Şimdi Ara

Olm aslında yan profilim çok kötü değil lan ss’li (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
6.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Maraz Alinin Sağ Kolu kullanıcısına yanıt

Hocam incel, lookism forumlarındaki tipleri tanımak için yeterince vakit geçirdim ve epey gözlemde bulundum. Aslında büyük çoğunluğu ortalama görünüşe sahip tipler. Kendi deyimleriyle truecel dedikleri elemanlar azınlığı oluşturuyor ve onlar için lafım yok şanssız insanlar gerçekten. Hatta özellikle lookism forumlarında ortalama üstü diyebileceğim tr'de olsa sarışınlığından prim yapacak berkecan olacak çok tip gördüm. Hepsinin hezeyanı model gibi gözükmek istemeleri. Kusursuz bir surat, keskin yüz hatları vs. Fakat toplumun yüzde kaçı model gibi gözüküyor bunu hiç sorgulamıyorlar işte.

Bu tiplerin problemi güzel bir surata sahip olmamaktan çok daha derin. Hepsinin ortak noktası ağır nevrotik bireyler olması. Aralarında beden dismorfik bozukluğu ve sosyal anksiyeteye sahip olanlar çoğunluğu oluşturuyor. Muhtemelen bu insanlar ergenlik dönemlerinde dış görünüşlerinden ya da başka sebeplerden aşağılanmışlar ve travma geçirmişler. Bozuk bir mantaliteye sahipler ve yakışıklı olmanın hayattaki bütün problemleri çözeceğine dair çarpık bir inanç geliştirmişler. Onun dışında aralarında otizm, asperger olanlar da var epeyce. Onların maalesef karşı cinsle sağlıklı iletişim kurma ihtimalleri daha düşük çünkü empati yeteneğinden yoksunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolu

Kes la bebe

Alıntıları Göster

İyiki eski mısır tarihinde yaşamıyorsun , eski musırda vesikalık fotoraflar yandan profilden çekilip yapılıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.