Hangi konularda olgun neden rahatsızlığım var hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Olm aslında yan profilim çok kötü değil lan ss’li (2. sayfa)
-
-
ciddi olalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
burnun benimkine benziyo lan ama benimki biraz daha alt kısmı düşük biraz kemerli ve benim çene geride jawline 0
keşke sen olsam
-
Bu takıntılar ve kompleksler olgun biri olmadığınızın göstergesi hocam işte. Sizi forumdan tanımasam daha önce açtığınız başlıkları görmesem troll olduğunuzu düşünürdüm o derece. Teşhis koymak istemem ama beden dismorfik bozukluğu da olabilir sizde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The WıldernessHiç bi kız bana bakmadı
Alıntıları Göster
-
Hocam o kız benleyken ruh sağlığım iyiydi tipsiz oldugumu dusunmuyordum
ama bi erkek neden yüzüstü bırakılır ki
tam sevgili değildik flört sevgili arasıydık
tipsiz olmasam bırakmazdı
Saça bak puahahahah -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Saça bak puahahahahNe var
beyler t-e-k'i bulduk sanırım. -
0 şaka 10 a 10 yakışıklısınız işte. bunu her zaman diyicem artık her konunuzda. -
Nerelerde reyiz acaba
itim ben it deyişine kahkaha atardım hep
:D az önce özel mesajdaki eski mesajları okuyordum ben de tam da o dediğinizi gördüm. Çok saftı ama baya iyi kalpli gibiydi çok merak ettim kendisini ama cızmışlar. mlsf yapacak bişi yok -
-
Moruk her zaman aynı konuyu açıyorsun ve her zaman da aynı yorumu yapıyorum. Sakal bırak çenen sivri onu sakalla kapatacaksın. Onun harici bir durum göremedim. Ortalama hatta ortalamanın bir tık üstü bile olabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Cant Let GoMoruk her zaman aynı konuyu açıyorsun ve her zaman da aynı yorumu yapıyorum. Sakal bırak çenen sivri onu sakalla kapatacaksın. Onun harici bir durum göremedim. Ortalama hatta ortalamanın bir tık üstü bile olabilirsin.
4mm sakal iş görür mü
La yakışıklısın diyin de salsın bizi ne bı de lafa atiyonuz -
quote:
Orijinalden alıntı: PyroSemi
La yakışıklısın diyin de salsın bizi ne bı de lafa atiyonuzyalvarırım bana yardım edin
-
Bu eleman bence gay ve forumdan yakışıklısın lafını duymak hoşuna gidiyor gizliden.
quote:
Orijinalden alıntı: nobalis
Bu eleman bence gay ve forumdan yakışıklısın lafını duymak hoşuna gidiyor gizliden.sarışın mavi gözlü kadınlar için böbreğimi dalağımı keserim dediğiniz lafa bak
-
Kesde kurtulalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobalis -- 7 Aralık 2020; 2:8:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X