BEYLER BEN BİR WARİOR AÇTIM EVDEN OYNUYARUJM SİZCE İİ YAPMIŞMIYIM
iyi yapmişsında warrior kasmak eziyet kasıpta item yaparsan cz de zevkli sayılır (rogue kadar değil!!!)
quote:
Orjinalden alıntı: JustForCZ
quote:
Orijinalden alıntı: zzeus
iyi yapmişsında warrior kasmak eziyet kasıpta item yaparsan cz de zevkli sayılır (rogue kadar değil!!!)
quote:
Hangi serverde açtığına bağlı gidip ares de açtıysan kötü ama manes de açtıysan iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: zzeus
quote:
kardeş ama warior asas dan daha guçlu
quote:
Orijinalden alıntı: JustForCZ
Alıntıları Göster
kardeş bende onu düşünerek adamımı manesde açtım ve nedene 2 günde 41 oldum bir clana girdim sadece onlar kasıo ve bencce warior çok zevklı
quote:
kardeş bende onu düşünerek adamımı manesde açtım ve nedene 2 günde 41 oldum bir clana girdim sadece onlar kasıo ve bencce warior çok zevklı
Alıntıları Göster
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
quote:
adam kendi yazdıgına cewap werdi
quote:
Orijinalden alıntı: LimonKolonyasi
quote:
quote:
adam kendi yazdıgına cewap werdi
Alıntıları Göster
O NASIKL OLUYOR KANKI
quote:
O NASIKL OLUYOR KANKI
Alıntıları Göster
HEM WARİOR SAGLAM OLUYOR CZ DE RAJHAT ADAM KESERİM SAVAŞLARDADA YALNBIZ BUNU AÇTIGIK ŞİFREYİ BAŞKASI BİLİYORDU ŞİFRENİN GİZLI SORUSUNUDA HATIRLAMIOM E BENDE KORKUOM SOYARLAR DİE YALNIZ BU WARİOR U 60 YAPMAK KOLAYMI
quote:
HEM WARİOR SAGLAM OLUYOR CZ DE RAJHAT ADAM KESERİM SAVAŞLARDADA YALNBIZ BUNU AÇTIGIK ŞİFREYİ BAŞKASI BİLİYORDU ŞİFRENİN GİZLI SORUSUNUDA HATIRLAMIOM E BENDE KORKUOM SOYARLAR DİE YALNIZ BU WARİOR U 60 YAPMAK KOLAYMI
Alıntıları Göster
en iisini yapmıssın
quote:
Orijinalden alıntı: ::bLaCk_PearL::
en iisini yapmıssın
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: :::bLaCk_PearL:::
en iisini yapmıssın
SAOL
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: :::bLaCk_PearL:::
en iisini yapmıssın
SAOL
Alıntıları Göster
post yapmak ıcın bıyerlerını yırtacan dıkkat!
quote:
bunu niye sordun ki ? iyi o zaman iyi yapmışssın CZ dönersin
quote:
Orijinalden alıntı: FrozenThrone
quote:
bunu niye sordun ki ? iyi o zaman iyi yapmışssın CZ dönersin
saçma bir topic
quote:
Orijinalden alıntı: aloo78
saçma bir topic
Alıntıları Göster
kısaca
quote:
Orijinalden alıntı: peka
kısaca
Alıntıları Göster
öncelikle diyorum... ki smileyini cok seyrek kullanırım...
maneste warrior acmısın basarılar.. peki nasıl kasacaksın? hadi kastın? masteri nasıl acacaksın? lobo lycaon lupus u sana bowlda kim yedirecek? abbys kasamazsın bişey yapamazsın... warrior masraflıdır yetenekten daha cok level ve gb gerektirir. yeni server için alternatif bir yan char acmalısın bence...
quote:
Orijinalden alıntı: Echelion
öncelikle diyorum... ki smileyini cok seyrek kullanırım...
maneste warrior acmısın basarılar.. peki nasıl kasacaksın? hadi kastın? masteri nasıl acacaksın? lobo lycaon lupus u sana bowlda kim yedirecek? abbys kasamazsın bişey yapamazsın... warrior masraflıdır yetenekten daha cok level ve gb gerektirir. yeni server için alternatif bir yan char acmalısın bence...
Alıntıları Göster
beyler gereksız topıc açtıgım için ozur birdaha yapmıcam
quote:
beyler gereksız topıc açtıgım için ozur birdaha yapmıcam
Alıntıları Göster
worırou 60 yapmak kolay kolay neresı kolay 50 den sonra eziyet bence rogue acsaydın keske ve worıorlar kral dıye bır sey yok
quote:
Orijinalden alıntı: NervoUsKing
worırou 60 yapmak kolay kolay neresı kolay 50 den sonra eziyet bence rogue acsaydın keske ve worıorlar kral dıye bır sey yok
Alıntıları Göster
vala bence karakterler içinden en zevklisi warrior. cypherde oynuyorum ve daha önce savaşlarda en fazla 2 kişi yatırabiliyordum (60 öncesi) ve dün 60 oldum bugün savaşta 15 kişi rahat aldım :D ama kasmak gerçekten zor. 60 a kadar getirebvilirsen helal olsun. gerisini bende bilmiyorum bakıcaz ama bayağı zevkli diyebilirim 60 sonrası :)