elimdeki vsx 2011 i satıcam buna kesin karar verdim satmadan önce yada sonra anfi alıcam acil olarak bu gün alırkmen döndüm yarın gene gidicem arasında kaldığım anfiler yamaha 765 800 euro harman kardon ( hayran kaldım yüzde 90 bu ) avr 355 - 1400 ytl pioneer 1020 bulamadım malesef acil amam gerektiğinden 1019 buldum 1800 ytl denon 900e -hatrılamıyorum fiyatı onkyo 2310 -950 euro fiyatlarda hiç pazzarlık etmedim nakit alıcamı söyledim sadece bana uygun ve fiyatlaruı alıp incelemek istedim sizerin tavsiyelerine muhatacım arkadaşlar
Hangi speakerlar ile kullanacaksınız?
Denon her speakerda diğer avr lere göre çok keyif vermiyor bana.Üst modelleri için söylemiyorum. Harman kardon da bir renk bir meshep belirleyemedim.AVR yani bence. Denon ile 765 i kıyaslarsam hem fiyat hem performans olarak 765 i tercih ederim.İlk maddedeki durumda geçerli. Pioneer 1020 henüz gelmedi.Yaklaşık 1-1,5 ay kadar beklemek gerekecek.Ama 1019 ile 919 video işlemcisi dışında 1 hdmi fazlalık farkı var.Bunun dışında bir fark yok.(Başka bir farkının olmamasını anlamıyorum bunu ne zamndır araştırıcam)
Ses olarak 2011 kadar memnun etmeyebilir bu modellerde...
Philips FR996 kullanıyorum memnunum tavsiye ederim ama speakerlarınıza uygunmu bilemiyorum
bose acoustimass 6 - b&w 685
quote:
Orijinalden alıntı: burakthy
elimdeki vsx 2011 i satıcam buna kesin karar verdim satmadan önce yada sonra anfi alıcam acil olarak bu gün alırkmen döndüm yarın gene gidicem arasında kaldığım anfiler yamaha 765 800 euro harman kardon ( hayran kaldım yüzde 90 bu ) avr 355 - 1400 ytl pioneer 1020 bulamadım malesef acil amam gerektiğinden 1019 buldum 1800 ytl denon 900e -hatrılamıyorum fiyatı onkyo 2310 -950 euro fiyatlarda hiç pazzarlık etmedim nakit alıcamı söyledim sadece bana uygun ve fiyatlaruı alıp incelemek istedim sizerin tavsiyelerine muhatacım arkadaşlar
ben de avr araştırması içerisindeyim. bu fiyatları nerden aldınız acaba? 20 temmuzdan sonra da bir giriş yapmadınız sanırım. almadınız mı? aldınız hayran kaldınız vakit bulup foruma giremiyor ses sisteminizi mi dinlemek ve kurcalamakla vakit geçiriyorsunuz?