Okulda ödev olarak haber bülteni çekin dediler ancak bu konuda program olarak pek bi bilgim yok.Elinden gelen bi arkadaş haber bültenlerinin açılışında olan(genelde dünya haritasının gösterildiği) 20 30 sn lik videoyu yapabilirse bende kucak dolusu teşekkür alır vede şu öğrenci kardeşine çok büyük kıyak yapmış olurBide videoların sağına soluna yazı yazıyolar ya misal bi prof çıkıyo altta adı fln yazıyo onu hangi basit programla yapabilirim bilen var mı?
Konunu Konu Dışına Aç Orası Daha Güncel Bir Bölüm.
İyi forumlar. Link: http://forum.donanimhaber.com/forumid_12/tt.htm
adı üstünde bu senin ödevin.
millet pc ile ilgili sorunlarını paylaşıncada o senin sorunun mu diyosun?
quote:
Orijinalden alıntı: hellyum
millet pc ile ilgili sorunlarını paylaşıncada o senin sorunun mu diyosun?
bu senin bir sorunun değil, sorumluluğun. Eğer bir konuda destek istesen ya da yardım beklesen anlarım ama ödevim var biri yapsın ne demek. Kendini yetiştirmeyerek, geliştirmeyerek, hazıra konup ödeve puan diye bakarak ülkeni nereye götürmeyi planlıyorsun!
Birader ilgin için teşekkür ediyorum öncelikle.Benim yapacağım ödev 15 dk sürecek ve benim istediğim açılışta haber bültenin adının geçtiği klasik ve 30 sn bile sürmeyen video.Program bilgim buna yeterli değil ve ayrıca program bilen bi kişinin 10 dk sını alacak basit bişey olucak zaten.AYRICA biri benim ödevimi yapsın kısmını bana gösterirsen mamnun olurum lakin öle bi ifade bulamadım ben?
quote:
Orijinalden alıntı: hellyum
Okulda ödev olarak haber bülteni çekin dediler ancak bu konuda program olarak pek bi bilgim yok.Elinden gelen bi arkadaş haber bültenlerinin açılışında olan(genelde dünya haritasının gösterildiği) 20 30 sn lik videoyu yapabilirse bende kucak dolusu teşekkür alır vede şu öğrenci kardeşine çok büyük kıyak yapmış olurBide videoların sağına soluna yazı yazıyolar ya misal bi prof çıkıyo altta adı fln yazıyo onu hangi basit programla yapabilirim bilen var mı?
Ayrıntılara takılanlar elinden bişey gelmeyenlerdir bunu yaz bi kenara.Bahsettiğin ibareyi hala bulamadım ayrıca konun içine ettin sıkıntılı bi durum varsa moderatörler gereğini yapardı
Konuyu iyice açıklarmısın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme