Şimdi Ara

Beyler yardımcı olun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben komşumla ortaf internet kullanıyorum ama son günlerde bir problem karşıma çıktı hiçbiyerde işe yarar çözüm bulamadım lütfen yardımcı olun aldıgım hatayı ss olarak koyucam Lütfen mobilden konuyu takip ediyorum bi yardımcı olun 2 gündür internete giremedim

Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim gerekli yere taşırsanız memnun olurum
     Beyler yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetcanGuler -- 22 Ocak 2015; 21:30:33 >

• Eleman şifreyi değiştirmişe benziyor.. modem arayüzüne girip şifreyi öğrenin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağ baglantısına sag tıkla,en alltaki ağ paylaşım merkezini aç..tıkla...solda ağ baglantılarına ggel,(ağ ayarlarını değiştir de olabilir)...orada ağ baglantısına sag tıkla ve devre dışı bırak tıkla...sonra tekrar sag tıklla,etkinleştir de tamamdır.
  • şifre değişmemiş telefondan bağlanabiliyorum
    Bide devre dışı bırakma yönteminide denedim olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

ağ baglantısına sag tıkla,en alltaki ağ paylaşım merkezini aç..tıkla...solda ağ baglantılarına ggel,(ağ ayarlarını değiştir de olabilir)...orada ağ baglantısına sag tıkla ve devre dışı bırak tıkla...sonra tekrar sag tıklla,etkinleştir de tamamdır.

İşe yaramadı aga
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.