Şimdi Ara

Beyler yardımcı olun ya kazıklandım yada sistemde problem var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler iyi günler daha önce gayet iyi bir leptop kullanıyrodum BF3,AC3,LOL gibi oyunları orta düzeyde oynıyabiliyodum fakat leptop'un kasası baya inceydi ama sistem gayet başarılıydı yaklaışık 1 yıl kadar kullandım pc'ile de pek ilgilenemiyordum malesef bir gün sıcaklık 90 dereceyi gördü forum'dan yardım istedim virüs bulaşmış ve fan çalışmıyormuş artık neyse dedim önemsizdir bir gün pc'den duman geldi ama bu sefer farklıydı daha öncede geliyodu ama ne biliyim garipti açılmadı birdaha bilgisayarcıya götürdük işlemci yanmış ama baya yanmış kapkara olmuş bir tarafı neyse adam yaparım fln dedi ne kadar tutar diye srodum kendiside benim baya samimi olduğum abim 500 TL'ye yaparım dedi (işlemci yanık,kasa kırık, ekran kartının giriş kısmında sorunlar,ekran kasa bağlantı kısmında kırık vb.) adam tamir etmek yerine bana başka bir leptop önerdi takas yapmak istedi yani birde üstüne 300 TL istedi yanımda 100 lira vardı yarısınıda sonra vericektim.

Sistem Hakkında: Beyler adam sistem hakkında baya iyi şeyler söyledi yani eski lepto'u aratmıycaktır dedi BF3,AC3,LOL Gbi oyunları orta düzeyde oynıycaksın dedi neyse eve gittim bf3 indirdim low'da 5-10 fps deli oldum birde sisteme siz bakın. Leptop 2. el beyler ve parçaları büyük ihtimalle toplama.

Beyler yardımcı olun ya kazıklandım yada sistemde problem var. Beyler yardımcı olun ya kazıklandım yada sistemde problem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Titania07 -- 25 Ağustos 2014; 19:21:01 >

• Dahili ekran kartlı laptopu itelemiş sana geçmiş olsun.
  • Laptop Marka ve Model verirsen, orjinali görebiliriz. Belki harici ekran kartı vardır ve sürücüsü yüklü değildir. Ya da bazı modellerde ikinci ekran kartını aktifleştirmek gerekiyor seçeneklerden..
  • O laptopla oyun oynamayı bekleme. keşke almadan önce sorsaydın buraya. O adam bu işten iyi para kaldırmıştır
  • Zaten kazık dosttan yenilir hep.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Titania07 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun kardeş İ5 in kendi Ekran kartı olan İntel HD Graphics Tümleşik ekran kartı var ve bu ekran kartıyla malesef oyun oynayamazsın. birde ramı 16 gb koymuşlar ne işe yarayacak acaba
  • Rame cok guldum 16 koymuslar..hocam git ver kazik yemissin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Titania07 kullanıcısına yanıt
    aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılara bir bak harici ekran kartı var mı diye, çünkü dxdiag hep dahili kartı gösteriyor. ayrıca o işlemcili sisteme 16 gb ram ne demek ya resmen şaka gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.