Şimdi Ara

beyler yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim emektar philips 19" kare monitörüm sizlere ömür akşam kapattım sabah açılmadı neyse konuya gelelim yeni monitör almam lazım çok uçamam fiyat konusunda malum maddi durumlar biraz sıkıntılı bu aralar maksimum 400 tl ye oda maksimum iyi bir monitör lazım araştırdım baktım aklımda bir kaç model buldum ama bir türlü karar veremedim en iyisi forumdaşlara sorayım dedim çıkamadım işin içinden sizden tek ricam casper marka hiç bir monitörü bana göstermeyin şimdiden diyeyim :D bana 21,5" aşmamak ve altınada çok düşmemek kaydıyla monitör önerilerinizi bekliyorum garantili az kullanılmış ikinci el satan arkadaşlarda varsa pm den görüşe biliriz :) kartla alacam haberiniz olsun şimdiden ilgilenen arkadaşların parmakları dert görmesin

NOT: bide mümkünse en az 2 girişi olsun DVI ve VGA yada DVI HDMI mutlaka 2 giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patapirana -- 9 Ocak 2015; 3:16:35 >

• patapirana kullanıcısına yanıt
    Acer ve Fujıtsu marka monitorleri alabılırsin sıfır 21.5'' hocam gecen benimde monitör patladı gitti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: patapirana

benim emektar philips 19" kare monitörüm sizlere ömür akşam kapattım sabah açılmadı neyse konuya gelelim yeni monitör almam lazım çok uçamam fiyat konusunda malum maddi durumlar biraz sıkıntılı bu aralar maksimum 400 tl ye oda maksimum iyi bir monitör lazım araştırdım baktım aklımda bir kaç model buldum ama bir türlü karar veremedim en iyisi forumdaşlara sorayım dedim çıkamadım işin içinden sizden tek ricam casper marka hiç bir monitörü bana göstermeyin şimdiden diyeyim :D bana 21,5" aşmamak ve altınada çok düşmemek kaydıyla monitör önerilerinizi bekliyorum garantili az kullanılmış ikinci el satan arkadaşlarda varsa pm den görüşe biliriz :) kartla alacam haberiniz olsun şimdiden ilgilenen arkadaşların parmakları dert görmesin

NOT: bide mümkünse en az 2 girişi olsun DVI ve VGA yada DVI HDMI mutlaka 2 giriş

eski monitörlerle uğraşmayın artık.

AOC
    23.6" E2462Vw GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    414 TL

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    23,6" monitör bana çok büyük hocam napacam ben okadar büyük monitörü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardıma ihtiyacım var
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.