Şimdi Ara

Beyler YDS cok mu zor bir sinav? Ciddi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam hayalimdeki bölümü bitirmişsiniz. Nasıl önerir misiniz ? İşsiz kalma oranı vs. nasıldır ? Biraz bahsedermisinz
  • Benim mutercim tercuman arkadas 100 almisti. Ayni sinava girmedik ama ben de en son girdigimde 3-5 yanlisim falan vardi. Son sinavlara bi bak derim o kadar da zor bir sinav degil. Eger mutercim tercumanlik yapiyorsan 90in altina dusmenen lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tenseleri bile bilmiyordum 2 ay yds kursuna gittim 56 aldım. Çok saçma bir sınav yds kendi kelime hazinesi var ve onları biliyorsan yapıyorsun yine bir kaç teknik var onları ezberliyorsun. Yanlışlar doğruları götürmüyor istediğin kadar sallayabilirsin sınava 3 saat veriyor ösym 2 saatte bitiyor kalan zaman tekrar edebiliyorsun. Ytü yüksek lisans için 50 lazımdı geçtim ha ingilizce biliyor musun diye sor tek gelişen taraf reading oldu yine konuşamıyorum dinleyemiyorum yazamıyorum.

• Soyle diyim bizim bolumde 35 kisiydik sadece 3u su an o isi yapuiyor. Durumlari iyi gibi ama babadan zengin zaten onlar bmw arabalara biniyirlardi okulda da.

Ben turizme yoneldim zaten.

Iyi yani okurken hocalar bazen sana is pasliyor para kazaniyorsun guzel

• Eyvallah hocam bilgilendirme için teşekkürler. Hangi okuldan mezunsunuz bu arada ?
  • Son yds sınavını bul internetten çöz, sınavda da yaklaşık aynısını yaparsın. Hangi seviyede olduğunu, geçip geçemeyeceğini biz nerden bilelim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.