Şimdi Ara

Beyler YDS cok mu zor bir sinav? Ciddi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hic calismadan girsem gecer miyim?
    Yedek subay olmak icin giricem.

Saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caferhüseyin -- 5 Kasım 2017; 23:55:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yds geçilen bir sınav değil.Hedeflediğin puan kaç.Konuşmayla ilgisi yok teknik önemli.Büyük ihtimal 50 60 alırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam İngilizceniz iyi olmadan nasıl mütercim tercümanlık okudunuz?

• Barajı geçersin.

• Iyi degil derken harika degil anlaminda dedim yoksa sikintisiz konusabiliyorum ingilizlerle amerikanla.

• celades kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyorum beyfendi askeriyeye verecem uzun donem ciksin diye

• Anladım olabildiğince yüksek alman lazım ama onlara bakan yok çok da zahmete girme derim.Bölümün de pek uygun değil zaten yedek subaylığa.Genelde mühendis ve hukukçuları yaparlar.90+ yds ve dalgıçlık lisansı olan arkadasımı karacı kısa dönem yapmışlardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ben de dalgicim 2 yildiz aynen.

Arkadasiniz yedek subay ve komandoya evet demis miydi?

Ben ozel olarak agustos ayini sectim cok uni Mezunu basvurmaz diye. Bizim arkadas da bizim bolumden mezun uzun donem cikti ona da.

• Hatırlamıyorum.Verebileceğiniz herşeyi götürün dalgıçlık belgesini(defterini vs).Gerek yok dese bile verin görevli memura.Arkadaşınızın görevi neydi yedek subay?Mesleği ile ilgili miydi?

• Girmeden önce grameri bir tekrar at. Kelime bilgin ortaysa en az 70 alırsın.

Ben tecili zaten gecen ay bozdurdum kadin da sinir etti beni gittim dalgiclik cankurtaranlik tekne kaptanligi belgeletimi verdim almadi, ingilizce almanca biliyorum sinava girmedigim icin onu da almadi.

Simdi bu sinava girince baska bir asker subeden deniyecem

Meslekci acemiligi polatlida yapti simdi istanbulda

• O zaman 75 üstü almaya çalış bence.Mesleğe ihtiyaç varsa şansın yüksek

Tamam tesekkur ederim Yasar Usta.

Izmirde kontenjan yokmus ankarada kaydoldum ben de

• Yds akademik ingilizce seviyesini ölçer. Özel çalışma ve kelime bilgisi gerektirir. Test tekniği de vardır. Yds makale soru bankalarını alıp çözmeniz gerekir 85+ puan almak için

• Kolay bir sınav. Çalışmadan girdim paragraf sorularından 5 6 tane falan işaretledim yanlış hatırlamıyosam. 76.25 aldım geçen sınavdan. Kafana takacağın bir sınav değil.

• Hocam şu denemeyi alın, cozun zaten İngilizce ile içli dislisiniz hem olayın mantığını kavrarsiniz hem eksiklerinizi görüp onlara yönelirsiniz.

https://www.kariyerkitaplari.com/yds-video-cozumlu-7-ozgun-deneme-sinavi-irem-yayinlari-pmu10116

YDS reading ölçen bir sınav olduğu için bol bol okuma yapın, buna ekstra vakit ayırmanıza gerek yok sağda solda boş vakitlerinizde açın İngilizce passage okuyun, bilimsel makale okuyun daha çok çünkü YDS de çıkan passagelar öyle oluyor.

• Curiosity diye bi uygulama var, yds hakkında bilgim olmasada makale tarzı yazıların sizi geliştireceğini söyledikleri için öneriyorum.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.curiosity.dailycuriosity

Ayrıca, çok fazla subay açığı var, isterlerse yedek subay alırlar sizi de fakat ingilizcenizin işe yarıcağını pek zannetmiyorum çünkü öğretmen olarak kullanırlarsa alıyorlardı fakat çoğu askeri okul kapatıldı. Oradaki 90 üstü yds ye sahip öğretmenleri bile saçma sapan yerlere yollamışlar boş oturmasınlar diye.

• YDS İngilizce bilerek girilen bir sınav değil önce bunu söyleyim.
    Bu arada senin de söylediğin gibi ülkede İngilizce mütercimlik okuyanlar dahi İngilizce bilmiyor.
    YDS matematik 2 gibidir formülü bilirsen yaparsın.Bilmezsen yapamazsın.
    Bugün YDS den yüksek puan alıp da 2 kelime ingilizce konuşamayan nice insanlar var.
    Buda eğitim sistemimizin ne kadar sahte olduğunun göstergesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 27 Mayıs 2017; 11:18:55 >
  • Mütercim tercümanlıktan mezun olup da iyi şekilde İngilizce bilememek nasıl oluyor? Bu bölümdekiler de İngilizceyi ana dili gibi bilmeyecekse kim bilecek?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.