Aha... bende yeni bir şehre taşındığım zaman bu problem başlamıştı, banyo yaptıktan sonra belimden aşağı (yani bacaklar, ve arka tarafları) çok kaşınıyordu ve aklıma geldiki burdaki şehrin iklimi çok kuru olupta benim cildimin çok kuru olması ile birlikte kaşıntı çağırdını, sonra Dove vucüt kremini banyo yaptıktan sonra kullanmayı başladığım zaman bu problemi çözmüş oldumö isterseniz siz bir deneyin. Her banyodan sonra üstünüzü kurtarak Dove kremini kullanabilirsiniz. Ayrıca Yüzünüz eğer sabun ile yıkıyorsanız benim tavsiyem en iyisi sabun ile yıkamamanız bunun yerine doğal sğtlğ kremler ile kullanıp yüzünüzü hem nemli hemde kuru derilerden temizlemiş olursunuz. Ve tabiki saçlarınız için en iyisi popüler markalardan değilde (yani Head and Sholder veya Scharpzkop gibi) onun yerine doğal bitkisel saç şampuanları alıp kullanabilirsiniz böylece saçlarınızda hem kepek olmayacak hemde kafanız çok kaşınmayacak, bu arada aklıma gelipte unutmadan söyliyimki, eğer kafanızı her gün yıkarsanız kafanızdaki yararlı yağlar tamamen kaybolupta saçlarınızı tamamen öldürüyorsunuz onun yerine saçlarınız üç günde bir yıkarsanız saçlarınız ve kafanız tabiki hem kaşınmayacak ve tabikide saçlarınız tamamen doğal ve renkli görünecek.
3 günde bir yıkayınca renkli ve doğal gözüküyor, bayılıyorum süper oluyor ama kaşıntının yanına birde kepek çıkıyor. Saçım uzun gerçi fazla belli olmuyor altlarda kalıyor. Zaten bitkisel şampuan kullanmaya başladım bir süredir ve farkettim cidden bugün kaşınmadı.Dove kreminide denicem sağol.
quote:
Orijinalden alıntı: The Obsessive Devotion
quote:
Orijinalden alıntı: İ_Alahan
Mmm...düşündüğüme göre sadece vücudunuz değilde kafanız kaşınıyor ise bu sorun cildiniz ile probleminiz olabilir. Eğer dediklerinizin hepsi doğruysa ozaman tek bir teori varki o da cildinizin kuru olması yada yaşadığınız şehrin iklimi sizin cildinize etki vermesidir, veya 1 saat yıkandığınız için sizin cildinize etki vermesi ile birlikte cildizinize kaşıntı vermesindende tanımlayabiliriz ?
Evet, maalesef çok hassas bir cildim var. Tam kuru diyemeyiz ama yüzüme bi su çarpsam bile hemen kuruyor.
Cildiyeye git.Eskiden bende de aynı sorun vardı.acayip kaşıniyirdum vucutum kizariyordu falan.doktora gittikten sonra düzeldim.doktorun ne verdiğini hatırlamıyorum.dus jeli verdirdi galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme