Şimdi Ara

beyler yeni banyo yaptım ve çok kaşınıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşlar yardımcı olur şimdi
  • Vücudundaki sinir sistemleri gecenin bu saatinde mastürbasyon yaptıgın için vücudun daki sinir boşluklarına sinyal gönderiyor

isterseniz arkadaş gibi yapın bitlenmiş kendisi

• Lor peynirli makarna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede oluyor bazen, özellikle kafam çok kaşınıyor
  • Bendede böyle sorun vardı.Ve sorunum kötü yıkanmam ile değilde derimin kuru olması ile birlikte kaşıntı ve deri dökülmesi oluyordu. Ama seninkine baksa bunun iki tane teori ile açıklayabiliriz;

1.Bir dakkalığına duş alıp tüm vücudunu normalce yıkamayıp çıkman.

2.Derin çok kuru olduğu içindir.
  • Banada oluyor bazenleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Obsessive Devotion T kullanıcısına yanıt
    1.Şampuan senin saçların için uyumlu olmayanı almışsındır.

2.Kafanı çok kötü yıkıyorsundur.

3.Kafanı çok nadiren yıkıyorsundur.

4.Bit vardır.

5.Yazın olduğu için sivri sinekler ısırmışlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İ_Alahan

1.Şampuan senin saçların için uyumlu olmayanı almışsındır.

2.Kafanı çok kötü yıkıyorsundur.

3.Kafanı çok nadiren yıkıyorsundur.

4.Bit vardır.

5.Yazın olduğu için sivri sinekler ısırmışlardır.

1- Hepsini denedim.
    2- Yooo
    3- Hergün
    4- Bit banyodan sonra mı çıkar ?
    Mmm...düşündüğüme göre sadece vücudunuz değilde kafanız kaşınıyor ise bu sorun cildiniz ile probleminiz olabilir. Eğer dediklerinizin hepsi doğruysa ozaman tek bir teori varki o da cildinizin kuru olması yada yaşadığınız şehrin iklimi sizin cildinize etki vermesidir, veya 1 saat yıkandığınız için sizin cildinize etki vermesi ile birlikte cildizinize kaşıntı vermesindende tanımlayabiliriz ?
  • Çok uzun süre yıkandığından yada sıcak su ile yıkandığından vücudun nem kaybına uğramış bu kadar
  • nemle alakalı.
    banyodan sonra 30 sınav 50 mekik çek bişeyciğin kalmaz
  • banada oluyor ya ara sıra hergün duş alıyorum bide
  • banada olurdu o :D

• Benim de kafam kaşınıyordu şampuan değiştirince düzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: İ_Alahan

Mmm...düşündüğüme göre sadece vücudunuz değilde kafanız kaşınıyor ise bu sorun cildiniz ile probleminiz olabilir. Eğer dediklerinizin hepsi doğruysa ozaman tek bir teori varki o da cildinizin kuru olması yada yaşadığınız şehrin iklimi sizin cildinize etki vermesidir, veya 1 saat yıkandığınız için sizin cildinize etki vermesi ile birlikte cildizinize kaşıntı vermesindende tanımlayabiliriz ?

Evet, maalesef çok hassas bir cildim var. Tam kuru diyemeyiz ama yüzüme bi su çarpsam bile hemen kuruyor.
  • Benim şeyde bir yanma oluyor bazenleri
  • nemli yaz günlerinde sıcak suyla banyo yaparsan kaşıntı kaçınılmaz..

ılığın biraz daha soğuğunda yap banyonu,ha yok benim kalbim yer somsoğuk suya girerim dersen gir.banyodan sonra zaten kaskatı kesilirsin kendini hissetmezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 5 Ağustos 2013; 5:06:18 >
  • Yalnız değilmişim.
    Aha... bende yeni bir şehre taşındığım zaman bu problem başlamıştı, banyo yaptıktan sonra belimden aşağı (yani bacaklar, ve arka tarafları) çok kaşınıyordu ve aklıma geldiki burdaki şehrin iklimi çok kuru olupta benim cildimin çok kuru olması ile birlikte kaşıntı çağırdını, sonra Dove vucüt kremini banyo yaptıktan sonra kullanmayı başladığım zaman bu problemi çözmüş oldumö isterseniz siz bir deneyin. Her banyodan sonra üstünüzü kurtarak Dove kremini kullanabilirsiniz. Ayrıca Yüzünüz eğer sabun ile yıkıyorsanız benim tavsiyem en iyisi sabun ile yıkamamanız bunun yerine doğal sğtlğ kremler ile kullanıp yüzünüzü hem nemli hemde kuru derilerden temizlemiş olursunuz. Ve tabiki saçlarınız için en iyisi popüler markalardan değilde (yani Head and Sholder veya Scharpzkop gibi) onun yerine doğal bitkisel saç şampuanları alıp kullanabilirsiniz böylece saçlarınızda hem kepek olmayacak hemde kafanız çok kaşınmayacak, bu arada aklıma gelipte unutmadan söyliyimki, eğer kafanızı her gün yıkarsanız kafanızdaki yararlı yağlar tamamen kaybolupta saçlarınızı tamamen öldürüyorsunuz onun yerine saçlarınız üç günde bir yıkarsanız saçlarınız ve kafanız tabiki hem kaşınmayacak ve tabikide saçlarınız tamamen doğal ve renkli görünecek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.