Bildirim
Beyler Yeni Bi Turk Serveri Acilsin Kalici Lutfennn!!!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
yakında -
quote:
Orjinalden alıntı: edwars
Beyler biri soyle guzel kalici hesapli hem kendi magli gelir hemde playerlerin zevk alacagi bi server acilsa cok guzel olur hemde cok tutulur mesela bir KİNGMU onun gibi bi server arioz ama ondan birazdaha kolay olsun
arkadaşlara söyledim
hemen çalışmalara başladılar
saygılar -
quote:
Orjinalden alıntı: kutlug
quote:
Orjinalden alıntı: edwars
Beyler biri soyle guzel kalici hesapli hem kendi magli gelir hemde playerlerin zevk alacagi bi server acilsa cok guzel olur hemde cok tutulur mesela bir KİNGMU onun gibi bi server arioz ama ondan birazdaha kolay olsun
arkadaşlara söyledim
saygılar
-
quote:
Orjinalden alıntı: kutlug
arkadaşlara söyledim
saygılar
Açıl susam açıl
-
bekle hemen kuruyorum?? Özellikleri yaz yeter
Babanın oğulları varya burada açacaklar sana hemen -
quote:
Orjinalden alıntı: ..::LEGEND::..
Babanın oğulları varya burada açacaklar sana hemen
Niye dalga geçiyorsun
-
quote:
Orjinalden alıntı: AgorafabiA
quote:
Niye dalga geçiyorsun
Sanane ki??? ne karışıyorsun?? sanamı diyorum ??? Şikayet ettim seni.akıl yaşın kaç? onu bırak normal yaşın kac??? kime laf atıyon sen yokken biz vardık!!!
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: AgorafabiA
quote:
Niye dalga geçiyorsun
Sanane ki??? ne karışıyorsun?? sanamı diyorum ??? Şikayet ettim seni.akıl yaşın kaç? onu bırak normal yaşın kac??? kime laf atıyon sen yokken biz vardık!!!
Sessiz verisonu ilk biz yaptık
-
quote:
Orjinalden alıntı: JurisHan
Sessiz verisonu ilk biz yaptık
Zaten toplasan 8 tane sesli var.
a
e
ı
i
o
ö
u
ü
iğrenç espri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mythology -- 7 Eylül 2007; 19:20:10 >
-
aslında ciddi olarak , şu private server açanlar birleşip adam gibi uzun vadeli bi server açsa büyük başarılar elde edebilir sanıyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: bluelion
aslında ciddi olarak , şu private server açanlar birleşip adam gibi uzun vadeli bi server açsa büyük başarılar elde edebilir sanıyorum.
Daha önce çok konuşuldu.Ama yok olmuyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: JurisHan
quote:
Orjinalden alıntı: bluelion
aslında ciddi olarak , şu private server açanlar birleşip adam gibi uzun vadeli bi server açsa büyük başarılar elde edebilir sanıyorum.
Daha önce çok konuşuldu.Ama yok olmuyor.
Aradigin Server Uzakta Degil.. -
şu ana kadarki en iyi 3Türk server bence: muturk/muturkiye/mu mythology -
imzamda 1-2 aydir acik olan 24 saatonline ve forumu bulunan turboadsl si ve guckaynagi destekli core2 duo bi server cihazi bulunan bir server bulunmaktadir bilginize.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X