Şimdi Ara

BEYLER YEŞİL (KUTU) TIKLA!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya yeşil kutu meşil kutu diyolar bu nerden çıkıyo? görevden mi alınıyo? böle bisi varmı?nası kırdırılıyo?kırdırılınca içinden en kotu ne çıkıyo? bilmek istiyorum yardım ederseniz sewinirim bir kaç gündür uyuyamıyoryum meraktan event geldide ben kaçırdım diye üzülüyorum yardımcı olun ne olur!!!!!!!!!!!

• 56 % 60dan açılıyor..30 tane Grell adlı canavar kesceksin..Karşılığında yeşil kutu...

• quote:

Orjinalden alıntı: vince_deno15

ya yeşil kutu meşil kutu diyolar bu nerden çıkıyo? görevden mi alınıyo? böle bisi varmı?nası kırdırılıyo?kırdırılınca içinden en kotu ne çıkıyo? bilmek istiyorum yardım ederseniz sewinirim bir kaç gündür uyuyamıyoryum meraktan event geldide ben kaçırdım diye üzülüyorum yardımcı olun ne olur!!!!!!!!!!!

yeşil kutu grvden veriyorlar 56 grv sansına belki item cıkara ama bence sat :d
  • yorumlarınız için tşkr ederim arkler
  • Level 56 görevinin ödülü.Moradondaki operator[moira] (yanlış hatırlamıyorsam) da kırdırılıyor.Herhangi bir high class item veya bazı unique itemler çıkıyor(dol,hb,hanguk vb)
  • Alırsan sat Hiç Güzel Bişey Çıkmadı Bana Şimdiye Kadar Çıkan En İyi Şey Elixir Staf
    12gb lik Satın Aldım 4 Tane Carında Görevinden Aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    counter da yandaki siyah bölgeler
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.