Şimdi Ara

beyler yıllardır arıyorum filmi yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler şimdi bitane suclu yada aranan bi adam var.bide buna cok benzeyen vasıfsız bi eleman var yada polis diğer adam ama cok benziyolar hatta ikiz bile olabilirler.bu suclu olmayan adamı işte diğer adamı yakalamak için alıyolar eğitiyorlar falan işte iplerden düzenek kuruyorlar içinden falan geçiyor lazer gibisinden hani iplere zil falan takmıslar dokununca ötüyor.adam hergün lapa pilav yiyor bi sahnede şikayet ediyor falan bunu eğiten adam diyoki yakalayacagın adam hergün bunları yiyodu falan.neyse sonlara dogru bu birbirine benzeyen adamlar yan yana falan kavga ediyolar bitanede iyilerin tarafında bi adam var silahı alıyor bunlara dogrultuyor bi soru soruyo sonra kötüyü vuruyor falan.sonra adam evden üniformayla cıkıyor falan arabanın altında bomba var araba patlıyor.sonu tabi burası filmin.bide son sahnede bu birbirine benzeyenlerden biri gazetesini alıyodu kasaba tarzı bi yerde kahvaltı ediyodu sadece bunları hatırlıyorum orda bitiyordu film yardım ederseniz cok sevinirim beyler teşekkürler şimdiden

• http://www.imdb.com/title/tt0118647/

The Assignment (1997)
  • aga benziyo ya karakterleri falan hatırlayamıyorum kesin bişey söyleyemicem indiriyorum yarın izlerimde bu büyük ihtimalle cünkü tvde izlemiştim filmle ilgili bi çakal ismi kalmıstı aklımda filmin adı sanıyodum hep kötü karakterin adıymıs meger.valla sagolasın cok rahatlattın beni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.