Şimdi Ara

BEYLER ZALMAN 700 CU MU?? YOKSA THERMALTAKE CL-0009 SCHOONER EKRAN KARTI SOĞUTUCUSU 2 SAAT ICERISIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER ZALMAN 700 CU MU?? YOKSA THERMALTAKE CL-0009 SCHOONER EKRAN KARTI SOĞUTUCUSU 2 SAAT ICERISINDE BANA YORUMLARINIZI SOLERSENIZ ONU ALICAMDA

YORUMLARINIZ BEKLIORUM ARKADASLAR

• İlla bunlardan birini alıcaksan Zalman VF-700 eğer 1-2 hafta daha bekliyebilirim diyorsan Zalman VF-900.
  • quote:

Orjinalden alıntı: opentelcl

BEYLER ZALMAN 700 CU MU?? YOKSA THERMALTAKE CL-0009 SCHOONER EKRAN KARTI SOĞUTUCUSU 2 SAAT ICERISINDE BANA YORUMLARINIZI SOLERSENIZ ONU ALICAMDA

YORUMLARINIZ BEKLIORUM ARKADASLAR

Arkadaşım eğer acelen yoksa Ziver'in de dediği gibi yeni model soğutucuyu almanı tavsiye ederim.
  • vf900 fiyatı henüz belli değil performans olarak evet tavsiye edilebilir ama fiyatı yönünde endişeliyim
  • ABI 6600GT ICIN AGP DE OLURMU KI BIDE NE KADAR ONUN FIATI BEN BU 700 60 YTLYE ALICAM SAFBAKIRI
    HMM??????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: opentelcl

ABI 6600GT ICIN AGP DE OLURMU KI BIDE NE KADAR ONUN FIATI BEN BU 700 60 YTLYE ALICAM SAFBAKIRI
    HMM??????????

VF-900'de TR'ye geldiğinde yaklaşık 80-90ytl arası olucaktır.
  • BEYLER YA SU DIERSOLEDIIM MARKA NASIL ACABA YA
    ODA 75 YTL BILGISI OLAN VARMI YAW???????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o soğutucu güzel değil ve 6600gt yi soğutamaz.ati 9550 için falan uygun bişi.
    zalman alcu ve cu olmak üzere işi çeşide sahip.cu bakır ın simgesi, al aliminyum un simgesi.cu olan daha performanslı.fatality ise cu olan ın kırmızı renkli, kırmızı ışıklı ve daha hızlı olan versiyonu.
    bunların hepsi 6600gt agp ile uyumlu
  • EYW SAOL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.