Şimdi Ara

Beylikdüzü Fİ TOWER.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Beylikdüzü Fİ TOWER da oturan varmı nasıl bir yer aile ortamı varmı ev alınırmı yada kiralanırmı aidat ları nedir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi.?

• oturan var mı orada
    bitmedi ki daha
  • Bekcisi benim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • esenyurt fi yapı demek istedin oturmayın öyle yerlerde upuzun binalar innoviaların orada komsuluk iliskisi falan da olmaz
  • Merhaba Aidatlar ne kadar bi arkadaşım taşınıcak ona yardımcı olmaya calısıyorum evli çiftler önerilimi.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurares

Merhaba Aidatlar ne kadar bi arkadaşım taşınıcak ona yardımcı olmaya calısıyorum evli çiftler önerilimi.?

Aidat icin Net bilgim yok herkes kendi halinde kimse kimseye karismaz bu tarz yerlerde

• Fi Tower Beylikdüzünde değil Esenyurtta. Esenyurt adını duyunca kaçan bir toplum oluşmuş durumdayken ordan ev alıp oturmak pek akıl karı değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    X-Fi titanium fatal1ty pro sorun
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fi yapi iflas etti. Yonetimi kayyuma devir edildi. Binalari bitiremediler tapu vermiyorlar hemen. Fiyatlarin uygun olmasi sixi yaniltmasin. Alt yapi vs hepsi durmus durumda. Innovia dan alin alacaksaniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aidat şimdilik yok 120 metrekare 700 KİRA DOGALGAZ 1 hafta içinde baglanıyor.?
  • Son durum nedir acaba

• Bekçisi benim

• quote:

Orijinalden alıntı: cmea06

Bekçisi benim

Moruk iskan alınmadığı için bankalar kredi vermiyornuş galiba şuan bi daire alırsak ilerde iskanı alınırken bi sorun çıkarmı sence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.