Merhaba arkadaşlar günümüz şartlarında malesef güvenilir işinin ehli bir usta bulmak çok zor oldu ya da ben öyle tahmin ediyorum sizlerden ricam beylikdüzü büyükçekmece bölgesinde kia araçlara motor mekanik olarak destek veren güvenebileceğim gerçekten işinin ehli bir usta önermeniz. bu konuda yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
işin ehli dürüst namuslu land rover dan tut bmw mercedes renaulta kadar bir çok araçtan gerçekten anlayan bir usta tanıyorum beykent sanayi sitesi içinde dükkan ismi grup oto 8 ay falan olmuş açalı ustanın ismi mahmut can Aracım şanzıman yediginde tanınmıştım kendisiyle
Dükkaninda bulunduğum bir kac gün de pilot doktor avukat vs. Birçok kişinin sadece selam vermek için geldiğini gördüm yada eşine çocuğuna araba alacaklarin bile tavsiye istemeye geldiği birisi
Sanırım birmotta servis müdürü Doğuş otodada servis şefligi yapmış gerçekten işin ehli birisi tabi muhabbetini söylemiyorum vaktim olsa sadce muhabbete özellikle araba muhabbetine gidicem eğer isterseniz telefonunu verebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
by_MuKa
kullanıcısına yanıt
çok iyi olur çok teşekkür ederim ilginiz için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme