Şimdi Ara

Beylikdüzünde ev alacağım önerilerinizi bekliyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yakında yurtdışından türkiyeye dönüş yapacağım. Beylikdüzünde ev satın almayı düşünüyorum eşimde yabancı olduğu için kusura bakmayın ama rahatsız edecek afedersiniz ama öküz gibi bakmayacak kesimin olmadığı biryerden ev almayı düşünüyorum. Ortalama 180.ooo lira param var beylikdüzü içerisinde semt bölge v.s önerilerinizi yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afengur -- 9 Temmuz 2014; 18:55:13 >

• Kesinlikle esenyurt taraftan alma adakent-gürpınar tarafları güzel
    Gürpınarda kalekent diye bi site yapıyolar istersen bi bak ama pahalı olabilir yeri ve site çok güzel oluyo daha inşaat halinde
  • Metrobus durağına yakın bir yerlerden bak. Beylikdüzü veya belediye durağının yakınları iyidir
  • Direk yesilkente yonel en iyi sitedir yesili cok var,sahalar kamelyalar mukemmel bir site (orada yasiyorum :-D )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zimbob

Kesinlikle esenyurt taraftan alma adakent-gürpınar tarafları güzel
    Gürpınarda kalekent diye bi site yapıyolar istersen bi bak ama pahalı olabilir yeri ve site çok güzel oluyo daha inşaat halinde

ailem gürpınarda yaşıyor o sebeple gürpınara sıcak bakıyorum. kalekent konutlarına da baktım fakat 1+1 60m2 ler 190 binliradan başlıyor o sebeple bana çok mantıklı gelmiyor )) özellikle gürpınar içinde bahçeli giriş dublex ler mevcut birkaç yakınım aldı onlardan yakalayabilirsem çok mutlu olacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Nightmare]

Direk yesilkente yonel en iyi sitedir yesili cok var,sahalar kamelyalar mukemmel bir site (orada yasiyorum :-D )
    İstanbul'da oturucam diyorsan bence boşver Bursa'ya taşındı geçen gün arkadaşım 175,000 tl ye site içinde bir eve. Evi görünce İstanbul'a dönesim gelmedi.
  • quote:

Direk yesilkente yonel en iyi sitedir yesili cok var,sahalar kamelyalar mukemmel bir site (orada yasiyorum :-D )

yeşilkent ilgimi gerçekten çekti hocam yeşil alanı ve yerleşimi fotoğraflarda iyi gözüküyor. Peki fiyatlar ne durumda yeşilkent bölgesinde .. Sizin oturduğunuz çevrede v.s
  • Takip ben de araştırıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: afengur

quote:

yeşilkent ilgimi gerçekten çekti hocam yeşil alanı ve yerleşimi fotoğraflarda iyi gözüküyor. Peki fiyatlar ne durumda yeşilkent bölgesinde .. Sizin oturduğunuz çevrede v.s

Evler (3+1) genelde 240 civari.Yeni residanslar 300 gibi.
  • nası bi ev aradığın da önemli. yani eşime bakmasınlar diyorsun ama birkaç kriter daha lazım, metrobüse yakın mı uzak mı, bol yeşillik lazım mı vs vs
    ben de oralardan ev bakıyorum bu aralar tutacağım.

Bizimkent ve büyükşehire bakabilirsin.
  • Alabilirsen beykent bolgesinden al hakkaten super bi yer oldu orasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MüyendisAdayı

Alabilirsen beykent bolgesinden al hakkaten super bi yer oldu orasi
    ESANYURTA TOŞINASIN HEWAL BİZİM DİYORBOKIRLILAR HEP ORAYAYA GİDİYİR ÇOĞ GÜZEL DİYİRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmhungrydude

nası bi ev aradığın da önemli. yani eşime bakmasınlar diyorsun ama birkaç kriter daha lazım, metrobüse yakın mı uzak mı, bol yeşillik lazım mı vs vs
    ben de oralardan ev bakıyorum bu aralar tutacağım.

Bizimkent ve büyükşehire bakabilirsin.

mevzu eşime bakıp bakmamaları değil hocam en azından düşünebilen insanlar olursa çevremizde en azından işteyken kafam rahat olur. İstanbulda yaşıyoruz her türlü insan var.. tabiki yeşil alan önemli. metrobüsün çok bir önemi yok arabam mevcut zaten..
  • Arkadaşımın babası Gürpınarda deniz manzaralı Dubleks evlerini satıyor yardimci olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: coh sakat var

Arkadaşımın babası Gürpınarda deniz manzaralı Dubleks evlerini satıyor yardimci olabilirim

quote:

quote:

quote:

Evler (3+1) genelde 240 civari.Yeni residanslar 300 gibi.

sanırım aradığım yer yeşilkent hocam fakat fiyatlar benim limitimin üzerinde ne yazıkki.. fotoğrafları inceledim gerçekten güzel yerler.. inşallah ilerde nasip olur..

• quote:

Arkadaşımın babası Gürpınarda deniz manzaralı Dubleks evlerini satıyor yardimci olabilirim

ayrıntıları iletirmisiniz hocam.. ilgilendiğim bir bölge skype da ekleyebilirsiniz... skype : afiratengur
  • quote:

quote:

ayrıntıları iletirmisiniz hocam.. ilgilendiğim bir bölge skype da ekleyebilirsiniz... skype : afiratengur

Şefim merhaba ben Gürpınardaki evin sahibiyim ev Dubleks 210 metrekare Gürpınar merkezde bulunuyor temiz bi semttir ev 3 oda 1 Salon evin odaları ve salonu baya büyüktür yukarıda 25 mt kare teras ve alt katta balkon var iki banyo ve evin iki girişi vardır alttan ve üstten evin bütün malzemeleri özeldir duvar kağıdı italyan duvar kağıdıdır ev deniz manzaralı salonda asma tavan vardır fiyat 250 bin tl ve o civarda dubleks bi ev için bulabileceğiniz en uygun fiyattır

• quote:

quote:

quote:

Şefim merhaba ben Gürpınardaki evin sahibiyim ev Dubleks 210 metrekare Gürpınar merkezde bulunuyor temiz bi semttir ev 3 oda 1 Salon evin odaları ve salonu baya büyüktür yukarıda 25 mt kare teras ve alt katta balkon var iki banyo ve evin iki girişi vardır alttan ve üstten evin bütün malzemeleri özeldir duvar kağıdı italyan duvar kağıdıdır ev deniz manzaralı salonda asma tavan vardır fiyat 250 bin tl ve o civarda dubleks bi ev için bulabileceğiniz en uygun fiyattır

Alıntıları Göster
    İSTANBULDA HER TÜRLÜ BAKIYORLAR ABİ EŞE FALAN, HANZO ÇOK. TAVSİYEM GİT Bİ SİTE TARZI Bİ YERDEN AL Kİ KAFAN DAHA RAHAT OLUR.

• quote:

quote:

quote:

cevabınız için teşekkür ederim hocam.. limitim ne yazıkki 190.ooo tl civarı oda zorlayarak bahsettiğiniz fiyatlar beni aşıyor tekrar teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

İSTANBULDA HER TÜRLÜ BAKIYORLAR ABİ EŞE FALAN, HANZO ÇOK. TAVSİYEM GİT Bİ SİTE TARZI Bİ YERDEN AL Kİ KAFAN DAHA RAHAT OLUR.

bahçeli giriş dubleks bulamaz isem site içinden alacağım zaten dostum.. teşekkür ederim yorumuna..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afengur -- 9 Temmuz 2014; 22:09:00 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.