Şimdi Ara

beynimde tümör mü var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendimi bildim bileli hep başım dayanılmaz ağrır. ailemde sinüzit var. genelde sabah uykumdan baş ağrısı uyandırıyor.yılın özellikle ocak ve mayıs aylarında neredeyse her gün dayanılmaz ağrıdan dolayı yatıyorum. sinüzitten daha fazla ağrıdığı için onu eledim ışık hassasiyetim olmadığı için migreni de eledim. geçenlerde bi tanıdık da tümör çıktı benim de aklıma bi tek o geliyor bende şuan. doktora hiç gitmedim sizce gitmeli miyim hangi branşa gideyim? yoksa yatış+ağrı kesicilerle devam mı

• Nörolojiye bir git hem kontrol ettirmiş olursun hem şuanki şikayetlerine bakarsın çözüm bile bulunur kafan rahatlar

• Merhaba kardesim,tertemiz migren olmuşsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tümör ile alakası yoktur. Benim de senin gibi problemim vardı. Gözlerim bozuk çıktı. Göze baktır derim.

• Dr.Ateş Hekimoğlundan randevu alabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 3 Mayıs 2023; 22:55:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vittorioo V kullanıcısına yanıt

gözlerim zaten bozuk hocam ya 3 derece

• aykut.. kullanıcısına yanıt

pazartesine randevu aldım teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buncayilsenle kullanıcısına yanıt

Gozunuzdendir hocam. Göz doktoruna da görünün.

• vittorioo V kullanıcısına yanıt

daha geçen ay gözlük değiştim ya sanmıyorum beli sürekli takmadığımdandır ama başımın ağrı dönemleri ve gözlük takma sıklığım paralel ilerlemiyor

• Tümör değil de migren gibi geldi bana ama emin degilim .

• Burun duvarlarin kapali olabilir. Buda sinuzit ve basagrisi yapar. Rontgen cektir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

umarım öyledir ya bugün dışarıda gözlerim kapandı sanki arkadaşımdan destek alıp kendimi arabaya atamasaydım sokak ortası yere yığılıp kalacaktım o derece yarın hastaneye gidip öğreneceğim ama çevrede örnek görünce korkuyor insan

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

daha önce bilimsel bir araştırma için beyin mr'ı çektirmiştim tümör olsa çıkar mıydı sizce. ailemde sinüzit var muhtemelen odur

Tumor olsa bilinc kaybi kusma bayilma gibi durumlarda olurdu.

ağrı aniden giriyor anlık saniyesinde ve gözüm kapanıyor bildiğin yürümeye çalışınca bacaklarım titriyor önümü göremiyorum ağrının şiddetinden mi acaba düz oturmakta bile çok zorlanıyorum

Goz hareketleriyle yapilan bazi agzersizler var cok etkili onlari bir arastir istersen. Git bir norologa muayene ol.

teşekkürler hocam araştıracağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.