kendimi bildim bileli hep başım dayanılmaz ağrır. ailemde sinüzit var. genelde sabah uykumdan baş ağrısı uyandırıyor.yılın özellikle ocak ve mayıs aylarında neredeyse her gün dayanılmaz ağrıdan dolayı yatıyorum. sinüzitten daha fazla ağrıdığı için onu eledim ışık hassasiyetim olmadığı için migreni de eledim. geçenlerde bi tanıdık da tümör çıktı benim de aklıma bi tek o geliyor bende şuan. doktora hiç gitmedim sizce gitmeli miyim hangi branşa gideyim? yoksa yatış+ağrı kesicilerle devam mı |
beynimde tümör mü var?
-
-
Nörolojiye bir git hem kontrol ettirmiş olursun hem şuanki şikayetlerine bakarsın çözüm bile bulunur kafan rahatlar
-
Merhaba kardesim,tertemiz migren olmuşsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tümör ile alakası yoktur. Benim de senin gibi problemim vardı. Gözlerim bozuk çıktı. Göze baktır derim.
-
Dr.Ateş Hekimoğlundan randevu alabilirsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 3 Mayıs 2023; 22:55:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gözlerim zaten bozuk hocam ya 3 derece
-
pazartesine randevu aldım teşekkür ederim
-
Gozunuzdendir hocam. Göz doktoruna da görünün.
daha geçen ay gözlük değiştim ya sanmıyorum beli sürekli takmadığımdandır ama başımın ağrı dönemleri ve gözlük takma sıklığım paralel ilerlemiyor
-
Tümör değil de migren gibi geldi bana ama emin degilim .
Burun duvarlarin kapali olabilir. Buda sinuzit ve basagrisi yapar. Rontgen cektir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
umarım öyledir ya bugün dışarıda gözlerim kapandı sanki arkadaşımdan destek alıp kendimi arabaya atamasaydım sokak ortası yere yığılıp kalacaktım o derece yarın hastaneye gidip öğreneceğim ama çevrede örnek görünce korkuyor insan
-
daha önce bilimsel bir araştırma için beyin mr'ı çektirmiştim tümör olsa çıkar mıydı sizce. ailemde sinüzit var muhtemelen odur
-
Tumor olsa bilinc kaybi kusma bayilma gibi durumlarda olurdu.
ağrı aniden giriyor anlık saniyesinde ve gözüm kapanıyor bildiğin yürümeye çalışınca bacaklarım titriyor önümü göremiyorum ağrının şiddetinden mi acaba düz oturmakta bile çok zorlanıyorum
-
Goz hareketleriyle yapilan bazi agzersizler var cok etkili onlari bir arastir istersen. Git bir norologa muayene ol.
teşekkürler hocam araştıracağım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X