Şimdi Ara

Beynimde Tümör Varmış (edit: iyi huylu ameliyat gerektirmiyor) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
19
Favori
20.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah şifa versin, umuyorum bir an evvel sağlığınıza kavuşacaksınız.
  • luzyto kullanıcısına yanıt
    velet işte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: doZerrr

velet işte..

he işte velet olmasa beynımde tümör var deyip dh ye mi yazar anasına babasına sevdiğine mi gider
    hiç bişey yapmasa NAMAZA gider
  • Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin
  • Geçmiş Olsun Dostum
  • Öncelikle geçmiş olsun. İnsan sadece şu soruları düşünüp, cevaplarını bulsa ve gereğini yerine getirse ona yeter.

- Bu Dünya'ya niye geldim? Nerden geldim?
    - Geliş amacım ne?
    - Burdan nereye gideceğim?
  • Siz yine iyisiniz geçmiş olsun , bazılarının beyni olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah şifa versin kardeşim.
  • Beynin hangi tarafında tümör çıktı. Genelde sağ taraftaysa sol tarafında his kaybı diğer taraftaysa tam tersi oluyor. Umarım hareket kabiliyetini etkileyecek bir büyüklükte değildir. İnşallah iyi huylu çıkarda hemen alırlar biraz tedavi sonra kurtulursun. Babamında tömür çıkmıştı ama onun hiç ağrısı olmadı. Ama düşünme melekesinin olduğu tarafta olsa gerek babamın ilk zamanlar unutkanlar, karakter değişimi, yürüyüşte bozukluk, çok kolay deyimleri bile yorumlayamama gibi belirtileri çıkmıştı.
  • Geçmiş olsun.Kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah
  • Çok geçmiş olsun arkadaşım. Ayrıca neşeli olman ve bu haberi verirken bile motorla dobloya girme olayını anlatıp herkesi güldürmen takdire şayan
  • Geçmiş olsun kardeşim.
  • NEŞELİMEŞEODUNU kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun. İstanbul da iseniz bu konuda şu an 1 numaralı isim Prof.Dr. Türker Kılıç. Kendisine ulaşmak biraz zor, Göztepe Medikal Park hastanesinde kapsında kuyruklar oluyor genelde. İmkanınız varsa (maddi ve manevi) görünmenizi tavsiye ederim.
  • geçmiş olsun. ben de beynimde tümör olduğundan şüpheleniyorum. sorularımı yanıtlarsan sevinirim.
    hangi belirtileri yaşadın? sebebi sence ne olabilir? diğer insanlardan farklı olarak daha fazla ya da daha eksik yaptığın şeyler nelerdir? baz istasyonuna yakın mı eviniz?
  • Geçmiş olsun.
  • çgo
  • Huyu güzel olsun yeter

şaka bir yana, umarım korkulacak birşey yoktur. iyi düşün iyi olsun ;)
  • geçmiş olsun güzel kardeşim benim acil şifalar diliyorum sana.Ancak ailenin haberi olmalı bunu bilmelisin bu sorunu aşıcaksan ailen ile aşıcaksın başka kimse sana yar/yardımcı olamaz
  • Kafanı takma iyi düşün sen DHlisin seni 1 tümör engelleyemez iyi haberlerini bekliyoruz
  • Öncelikle geçmiş olsun kardeşim..
    İyi huyluda çıksa kötü huyluda çıksa her şeyin tedavisi var artık..
    Cerrahi girişim + kemoterapi+radyotepari..

Başarı olanı çok yuksek kardeşim Allah yardımcın olsun inşallah...

Edit : Çok şükür dostum hadi geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadirizm_TR -- 20 Mayıs 2014; 16:25:14 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.