Şimdi Ara

Beynimde Tümör Varmış (edit: iyi huylu ameliyat gerektirmiyor) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
19
Favori
20.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecmis olsun hocam bi arkadasimdada vardi ameliyattan sonra hayatina normal olarak devam etti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işallah iyi huyludur iyi bir doktorla işallah düzelirsin geçmiş olsun
  • Allah yardımcın olsun hocam takipteyim iyi haberlerini bekliyoruz geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun kardeş

• geçmiş olsun kardeşim umarım kısa zamanda sağlığına kavuşursun
  • Dini inancın nedir bielemem genel olarak söyliyim imanlı öldükten sonra sılıntı yok yoksa :(
  • Geçmiş olsun kardeşim. Allah acil şifalar versin.
  • Çok geçmiş olsun kardeşim.Umarım en kısa sürede iyileşrsin.Allah yardımcın olsun.İyi haberlerini bekliyoruz.

• kardeşim geçmiş olsun aynı yaştayız,

keşke burayada yazmasaydın yakın gördüğün 1-2 kişiye söyleseydin tanıdık biri cıkar akrabalarına falan söyler

sağlık elden gidince kıymetli oluyor herşeyin başı sağlık çok geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun,Umarım iyi huyludur.

Acil şifalar ...
  • Konu başlığını okudum sadece. geçmiş olsun. çok sıkma canını hayırda şerde Allah'tan. Ailene haber vermeni tavsiye ederim :)
  • Erteleyip duruyordum.Umarım atlatırsın.Hayatın iyi yanları olduğu gibi kötü yanları da var.Umarım sağlığına kavuşursun.Empati yaptım da gerçekten çok zor bir durum.Ankara'daysan özelden numaramı atabilirim dertleşebiliriz.Tekrar geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cast Away -- 20 Mayıs 2014; 11:20:53 >
  • Çok geçmiş olsun,biran önce sağlığına kavuşursun inşşallah
  • Kardeşim benzer hastalığı bende atlattım.Umarım iyi huylu çıkar.Zaten değilse bile bu tür hastalıkta herşeyden önce hastalığı umursamayıp morelini yüksek tutacaksın ve en önemlisi sabır.Tedavileri mümkün ve birçok hasta iyileşiyor.Rabbim umutlarımızı tüketmesin.

• Geçmiş olsun kardeşim. Allah yâr ve yardımcın olsun inşallah. Tez zamanda iyileşmeni Allah'tan niyaz ederim.
  • NEŞELİMEŞEODUNU kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
  • kardesim allah acil sifalar versin umarim iyi huylu birseydir ve tedavisi yapilir, ayrica yasin daha cok kucuk bu hayatta guzel seyler yasamamis olsan bile yasamayacagin anlamina gelmez,

3 gunluk dunyada olup gittikten sonra buradaki hicbirseyin anlami olmayacak, ani yasa ve keyif almaya calis allah yardimcin olsun.
  • Çok geçmiş olsun...

Allah şifa versin
  • geçmiş olsun kardeşim Allah acil şifalar versin
  • Geçmiş olsun bilirim bu illeti zordur uğraşmak. Ama kafana takma tıp ilerledi başında teşhis edildiyse eski sağlığına kavuşursun. Bol bol b12 vitamini almaya bak.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.