Şimdi Ara

Beynimde Tümör Varmış (edit: iyi huylu ameliyat gerektirmiyor) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
19
Favori
20.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: *_KenYaLı_*

quote:

Orijinalden alıntı: tribal_dns

quote:

ohoo bu ne şimdi iyi huylu olması güzel bişey. Bak ben 18 yaşında hodgkin lenfoma ya yakalandım. 6 ay kemoterapi ve iyileştim. Kontrollere devam. 20 yaşındayım geçen sene üniye hazırlanmaya devam edecektim biraz takılayım dedim kanser tedavisi bunalttı beni ama yendim. Bu sene hazırlandım ama umut yok gibi bi daha hazırlanmayı düşünüyorum. Babam yaşın geç diyo asla olmaz diyo çizim yeteneğim var hedef mimarlık napak kavga etcez artık. Diyceksin ki banane niye anlatıyosun. Bu yazdıklarım kemoterapideyken aklımın ucundan bile geçmezdi. Saçlarım seyreldi erken yaşta, kendini bilmez bi çok insan espiri yapıyo her Allah ın günü kel diye :D ama umrumda değil. Güzel demişsin herşeyi kafaya takmayın diye ama sen zoom olmuşsun birader :D ilk önce sakin. Tedavi, ameliyat vs vs. Bunlar geçici şeyler. Hayat devam edicek. Eğer bırakırsan kendini. Boşverirsen hayatı kocaman zifiri bi karanlığa gömülürsün. Allah ölmeni isteseydi hemen şimdi ölmüştün ama ölmedin. Çünkü bi görevin var. Ya doktor, ya mühendis, ya imam, ya profesör, ya da iyi bi aile babası olacaksın. Görevleri bırakan boşveren insan kahraman olamaz kaybolur gider. Biraz daha azim kardeşim. Kimin ne dediğine bakmadan. Karşında 3. evre hodgkin atlatan 20 yaşında delikanlı var :) hem de 2 ayda atlattım, kilo aldım tedavi de :) biraz daha hırs :)

gecmiş olsun

benimde askerde dombik bi arkadaşım vardı bu elemanda tümör çıktı oda alınması çok riskli biyerdeymiş ama hep gülerdi eğlenirdi çürük aldı sonunda araba modifieyle ugraşıyordu 4 sene oldu görmeyeli şimdi nerelerde bilmiyorum umarım iyleşmiştir

araba modifiye mi :/ bu kelimeyi duyunca hemen hayaller alemine daldım brezilyalı seksi hatunlar felan, büyük bi garaj renkli arabalar, hepsi 700 beygir tabi bende kaslıyım felan arabaların motorlarını yapıyorum öff bee :D hayalim hep bu oldu bigün yapıcam bu işi :D

uğraş işin olmasa bile yaptığın bi hobin olsun zaman her türlü geciyor zaten son durak tahtalı köy mesafemiz kısada olsa senden arda kalan yaptıklarındır yaşlı biriyle konuş hayatı bir nebze olsun tatmış kendine yedirmiş biridir o artık yolcuyum diyebilmektedir işte onun ruh halini anlamalısın
    sözlerimi yanlış anlama Allah uzun ömür versin ama bu hayatın gerçekleri
    ve küçüklüğümde beri hayatın akışının tam tersine olmasını istemişimdir gittikçe dinamizmini kaybeden hantallaşan ve yorgun bir beden yerine dinç ve sağlıklı olan yapıda olsaydık daha iyiydi

• quote:

quote:

quote:

quote:

ohoo bu ne şimdi iyi huylu olması güzel bişey. Bak ben 18 yaşında hodgkin lenfoma ya yakalandım. 6 ay kemoterapi ve iyileştim. Kontrollere devam. 20 yaşındayım geçen sene üniye hazırlanmaya devam edecektim biraz takılayım dedim kanser tedavisi bunalttı beni ama yendim. Bu sene hazırlandım ama umut yok gibi bi daha hazırlanmayı düşünüyorum. Babam yaşın geç diyo asla olmaz diyo çizim yeteneğim var hedef mimarlık napak kavga etcez artık. Diyceksin ki banane niye anlatıyosun. Bu yazdıklarım kemoterapideyken aklımın ucundan bile geçmezdi. Saçlarım seyreldi erken yaşta, kendini bilmez bi çok insan espiri yapıyo her Allah ın günü kel diye :D ama umrumda değil. Güzel demişsin herşeyi kafaya takmayın diye ama sen zoom olmuşsun birader :D ilk önce sakin. Tedavi, ameliyat vs vs. Bunlar geçici şeyler. Hayat devam edicek. Eğer bırakırsan kendini. Boşverirsen hayatı kocaman zifiri bi karanlığa gömülürsün. Allah ölmeni isteseydi hemen şimdi ölmüştün ama ölmedin. Çünkü bi görevin var. Ya doktor, ya mühendis, ya imam, ya profesör, ya da iyi bi aile babası olacaksın. Görevleri bırakan boşveren insan kahraman olamaz kaybolur gider. Biraz daha azim kardeşim. Kimin ne dediğine bakmadan. Karşında 3. evre hodgkin atlatan 20 yaşında delikanlı var :) hem de 2 ayda atlattım, kilo aldım tedavi de :) biraz daha hırs :)

gecmiş olsun

benimde askerde dombik bi arkadaşım vardı bu elemanda tümör çıktı oda alınması çok riskli biyerdeymiş ama hep gülerdi eğlenirdi çürük aldı sonunda araba modifieyle ugraşıyordu 4 sene oldu görmeyeli şimdi nerelerde bilmiyorum umarım iyleşmiştir

araba modifiye mi :/ bu kelimeyi duyunca hemen hayaller alemine daldım brezilyalı seksi hatunlar felan, büyük bi garaj renkli arabalar, hepsi 700 beygir tabi bende kaslıyım felan arabaların motorlarını yapıyorum öff bee :D hayalim hep bu oldu bigün yapıcam bu işi :D

uğraş işin olmasa bile yaptığın bi hobin olsun zaman her türlü geciyor zaten son durak tahtalı köy mesafemiz kısada olsa senden arda kalan yaptıklarındır yaşlı biriyle konuş hayatı bir nebze olsun tatmış kendine yedirmiş biridir o artık yolcuyum diyebilmektedir işte onun ruh halini anlamalısın
    sözlerimi yanlış anlama Allah uzun ömür versin ama bu hayatın gerçekleri
    ve küçüklüğümde beri hayatın akışının tam tersine olmasını istemişimdir gittikçe dinamizmini kaybeden hantallaşan ve yorgun bir beden yerine dinç ve sağlıklı olan yapıda olsaydık daha iyiydi

yapıcaz bişeyler bakalım :) herşeyden önce bu arkadaşımızın iyileşmesi dileğiyle :)

• Allah (c.c.) Acil şifalar versin
    geçen sene dikkatsizlik sonucu sağ humerus kemiğimi parçalı olarak kırdım aradan geçen üç aya rağmen tam kaynama olmadan tekrar aynı yerden kırıldı kolum aradan 5 ay gibi bi süre geçmesine rağmen daha yeni kendine gelmeye başladı toplamda 9 aydır evdeyim gerek iş gerek sosyal olarak hep olumsuzluklar başıma geldi ve iş - arkadaşlar - sevgili gibi durumları gözümde fazla büyüttüğümün farkına vardım
    Önemli olan sağlığımdı çok şükür ki kavuşmak üzereyim
    İnşallah seninde iyileşmen fazla zaman almaz
  • Yazdığın öğütler çok güzel elimden geldiğince uygulamaya çalışacağım.Geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.Umarım kısa sürede iyileşir bu zamanlara gülerek bakarsın.
  • Allah yardımcın olsun,geçmiş olsun.
  • Allah acil şifalar versin. Gece gece hüzünlendim..
  • Daha çok uzun yollar var önünde dostum ..

Hiç moralini bozma herşey elimizde
  • Ulan hayat bu kadar basitken yarin yasayip yasamayacagimiz bile belli degilken nasil hala sacma salak seyleri bu kadar takip hayatimizi zehir edebiliyoruz ben anlamiyorum.Buyuk gecmis olsun kardesim umarim iyi huyludur da ufak bir ameliyatla kurtulursun yarin iyi haberlerini bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NEŞELİMEŞEODUNU kullanıcısına yanıt
    Evet Üstad doğru yoldasın zaten hastalıkların çoğu bu yüzden çıkmıyor mu korkmaktan ve inançsızlıktan ne kanserler var ne kadar hap alsalar da ben ölücem düşüncesindeler bu düşünce oldukça onu Allahtan başka kimse iyileştiremez inançlı olman ve takmaman çok iyi ama tedavilere devam et EVELALLAH sana hiçbir şey olmaz Allahın izniyle Dualarımız seninle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Floki Vilgerdarson -- 20 Mayıs 2014; 0:48:18 >
  • UMARIM İYİ HUYLU ÇIKAR DOSTUM :(
    MORALİN YÜKSEK OLSUN HEP...SİTRESTEN UZAK DUR HERZAMAN.

BİR DE ŞUNU SORMAK İSTİYORUM

O ŞARKIYI NASIL EZBERLEMİŞ YAHU???

• Geçmiş olsun umarım iyileşirsin allah yardımcın olsun
  • Yüce Allah (C.C.) şifa versin kardeşim. Moralini yüksek tutmaya çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechTR -- 20 Mayıs 2014; 0:54:23 >
  • Gecmis olsun insallah iyi huyludur Allah simdiden Acil sifalar versinki tez kurtulasin bu arada ilk asamalardaysa ameliyatla alabiliyolar timoru sikma canini
    Allah yardimcin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçmiş olsun inş iyileşirsin benimde kız arkadaşım öldü kendimi boşlukta hissettim şimdi kendimi spora adadım ve hayallerime okulda kaldım zaten sınavlara giremedim tekrar üniye gireceğiz artık inş tanışırız güzel arkadaş olur senden
  • Geçmiş olsun kardeş. Bu aralar çağımızda bir şeyler var sanırım. 24 yaşındayım 2 ay evvel doktora gittim parkinson hastasısın diye ilaçlar verip yolladı. Bir sürü tetkikler vs. doktorlar bile inanamadı 60+ yaş hastalığı + genelde kadınlarda olur bu hastalık diyede morel vereyim derken sıvama konuşması yaptı. Hayatım ellerimden kaydı sandım bir an sonra boşverdim. Koy ---- gitsin 3 günlük dünya ye iç bak keyfine. Bir daha mı gelicez dünyaya anasını satayım
  • geçmiş olsun hocam umarım iyi huylu çıkar..
  • NEŞELİMEŞEODUNU kullanıcısına yanıt
    Abi sana tek bir tavsiyem olucak , lütfen içinde hiçbir korku bulunmasın , ölüm bile seni korkutmasın . Zaten hepimiz sonunda öleceğiz . Öldükten sonra da ne anlamı varki ne yaşadıgımızın ve nasıl yaşadığımızın . .
  • İyi huylu olduğuna inanıyorum. İnşallah en kısa sürede iyileşmen dileğiyle, güzel haberlerini bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

quote:

Orijinalden alıntı: EnriqueM

Daha kemoterapi aşaması falan yokken bu kadar olgunlaştıysanız İnşallah hiç olmaz. Sağlık olmayınca gerçekten ne sosyal hayat kalıyor ne de başka bir şey çünkü insanın kendisine faydası kalmıyor. Bazen görüyorum sevgilimden ayrıldım intihar edicem konularını bu kadar ucuz demek ki hayat onlara göre. Biz sağlığımız için çırpınalım onlar sağlıklıyken bileklerini kessin hap içsin bazen bu haksızlığa çok sinirim bozuluyor.

Hocam şurada yaşanacak ömür ne kadar ki genelde hiçbir şeyi kafaya takmam üzülmem sadece anılar konusunda takıntım vardır.

15 yaşında kadar kendini bilmiyorsun.

18 yaşında lise bitiyor

22 yaşında üniversite

ondan sonra askerlik iş güç 25 yaşında gözünü açıyorsun

ortalama ömür 65 sene emeklilik yaşı oldu zaten 65.

aradaki 40 seneyi iyi kullanmak lazım geri gelmiyor çünkü zaman aşk acısından bilek kesen hap içen kendini jiletleyen.

110 milyar insan yaşamış hocam şu dünyada ne hastalıklar ne acılar hiçbiri yok şimdi.

Öncelikle geçmiş olsun. Anılar konusunda bende çok takıntılıydım ancak artık bu takıntımdan kurtuluyorum sanırım. İzlediğim bir filmde;

Geçmişte yaşanmış çok güzel anılar vardı ancak daha iyileri henüz yaşanmamış olarak gelecekte yaşanmayı bekliyordu.

diyordu. Ben acayip panikataklı birisiyim böyle kanser tümör olayları felan duyup görünce başımdan kazanlarla kaynar sular dökülüyor aynı hastalık bende de mi var banadamı olacak diye. Tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyorum felan Allah kimsenin başına vermesin. Eğer bu yorumumu alıntılayıp aşağıdaki soruma cevap verirseniz sevinirim. Ciddi ciddi yaşınız kaç, başınızda ağrı çok oluyormuydu, telefon, 3g wifi tarzı bağlantıları çok kullanırmısınız ve şekerli gıdalara düşkünlüğünüz var mı? İlle burdan yazmanıza gerek yok yaşınızı özel mesajda gönderebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.