Şimdi Ara

Beynimde Tümör Varmış (edit: iyi huylu ameliyat gerektirmiyor) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
599
Cevap
19
Favori
20.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım iyileşirsin. Tedavi sürecin zor olmaması dileğiyle. Güçlü, neşeli ol :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsallah iyi huylu cikar
    Da neden hep siritmissin anlamis degilim sonucta tumor varmi var iyi huylu olutsa kotuye donmiyecegi ne malum bu kadar cool olma bence

• acil şifalar hocam konuşmak istersem mesas atarsın konusuruz öyle insana bazen hiç tanımadıgı resmini vs görmeiği biriyle konuşmak iyi gelir.. geçmiş olsun ailenle herşeyi paylaş ama sonuç ne olursa olsun paylaş. erken teşhis iyidir olumlu yönden bak inş tez zamanda turp gibi olursun
  • Geçmiş olsun. Biz seni hep "neşeli meşe odunu" olarak hatırlayacağız unutma dostum

• Geçmiş olsun, tez zamanda herşey yoluna girer sağlığına kavuşur bu olay sadece mazinde ilginç bi olay olarak kalır inşallah.
  • okumaya üşenen biri olarak okudum duygulandırdı
  • Geçmiş Olsun Hocam Allah c.c Uzun Ömür Versin inşAllah.
  • Geçmiş olsun. Umarım en kisa surede atlatirsin.

• Geçmiş olsun. Allah şifa versin. hayata sıkı tutun.
  • Allah dermani verecektir insallah, insan belini Allaha bagladi mi ondan daha guclusu yok. En yakin zamanda atlatacaksiniz bu gunleri insallah. Acil sifalar diliyorum ve hep pozitif dusunun, hersey cok iyi olacak insallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkerr

Geçenlerde böyle bi konu açmış üye 1 yıl sonra arkadaşından vefat haberi gelmişti.

Dn:azrail çırağı :D

Zavalli bir insan oldugunun farkindasin degil mi ?
  • Allah şifa versin kardeşim geçmiş olsun sıkma canını. İyiye inan iyi olsun
  • tümör senle değil sen tümörle dans ett kardeşim hayattan ümidi kesme tedavi sürecinde başarılar dilerim hiiic canını sıkmaaaa bosver bea :D tümör gidici sen kalıcı ol tekrardan geçmiş Olsun:)) @NEŞELİMEŞEODUNU
  • Acil şifalar. Umarım iyi huyludur

• gecmis olsun bro
  • Geçmiş olsun kardeşim.Allah acil şifalar versin.
  • Geçmiş Olsun, Tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah. Allah Şifa versin.
  • Merhaba bana motosiklet konusunda yardım etmiştiniz ordan hatırlıyorum, hocam üzülmeyin 3 günlük dünyada 1 gün az yaşamışsınız hiç bir kayıp yok bişeye değmez bu dünya bizde ölücez bak motosiklet kullanıyoruz, ölüm riskimiz burdaki herkezden daha fazla belki ailemde ilk ölen ben olucam belki şimdi eve geçerken arabanın biri bana çarpıcak ölücem hiç belli olmaz yani boşver burdaki hepimiz ölücez garanti veriyorum çokda uzakta değil
  • Rabbım hayırlı,acil şifalar versin.
  • Allah şifa versin hep neşeli kal.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.