Şimdi Ara

Beynimde Tümör Varmış (edit: iyi huylu ameliyat gerektirmiyor) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
19
Favori
20.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Allah da seni güldürsün. Sağ salim atlat inşallah.
  • geçmiş olsun...hangi ilde ve nerede tedavi oluyorsun bunları da paylaş belki yardımımız dokunur...cerrah paşaya yolun düşerse bir pm atman yeterlii
  • Geçmiş olsun kardeşim sendeki ufakmış, bizim iş yerindeki bi arkadaşın babasının kafasında kocaman bir tümör vardı ameliyat oldu yaklaşık 1 yıl önce şimdi hiçbir sorunu yok sağlıklı, birsey olmaz ondan merak etme, en kısa sürede iyileşmen dilegiyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahim sifa versin insallah kardesim ve etrafina boyle nese sacmaya devam et, her dua edisimde seni de katmaya calisacagim bundan sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun dostum

hani laf vardır yeni yıla nası girirseniz öyle gider diye hah işte bendede öyle oldu tamda 31 aralıkta bronşite yakalandım tam 1 ay sürdü level atladım astım oldum ardından
    hayatınızın kadir kıymetini bilin özellikle sağlıklıysanız bedenen önünüzde sizi üzecek hiç birşey yok demektir inanın bana
    ama benim gibi kaybederseniz ruhunuzda bedeninizde dagılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tribal_dns -- 20 Mayıs 2014; 0:00:51 >
  • geçmiş olsun umarım şifaya kavuşursun. şöyle bir durum var ki bende yarın nöroloji uzmanına görünmeye gidecektim bu konuya denk geldim. son 1 haftada 2-3 gün sağ gözüm feci seğirdi onun dışındaki günlerde daha seyrek oldu ama yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi minimum hergün maksimum 3-4 günde bir baş ağrısı çekiyorum bunların bazıları feci halde oluyorken bazı ağrılar daha hafif oluyor. sınava hazırlanıyorum onun stresinden olabilir diye düşünüyorum ama tedirgin etmeye başladı artık beni. ygs'den önce de bir ara çok seğirmişti gözüm o günden beri fazla olmadı ama son 1 haftadır çok rahatsız ediyor. mr çekinmeden bir şey belli olmaz ama kötü bir şey olmasından da korkuyorum birde ensemde ve omuzlarımda sürekli bir ağrı hali var boyun fıtığı ya da düzleşmesinden de şüphe ediyorum.

• Hocam elimden geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmiyor. Seni forumda hep görürdük, farklı bi adamdın. Yani troll desem değil, siyaset meydanından fırlamış ciddi tiplerden hiç değildin. Umarım bu günleri ilerde gülerek, sana kattıklarını bilerek hatırlarsın.
  • Geçmiş olsun kardeş
  • Geçmiş olsun, acil şifalar.
  • ohoo bu ne şimdi iyi huylu olması güzel bişey. Bak ben 18 yaşında hodgkin lenfoma ya yakalandım. 6 ay kemoterapi ve iyileştim. Kontrollere devam. 20 yaşındayım geçen sene üniye hazırlanmaya devam edecektim biraz takılayım dedim kanser tedavisi bunalttı beni ama yendim. Bu sene hazırlandım ama umut yok gibi bi daha hazırlanmayı düşünüyorum. Babam yaşın geç diyo asla olmaz diyo çizim yeteneğim var hedef mimarlık napak kavga etcez artık. Diyceksin ki banane niye anlatıyosun. Bu yazdıklarım kemoterapideyken aklımın ucundan bile geçmezdi. Saçlarım seyreldi erken yaşta, kendini bilmez bi çok insan espiri yapıyo her Allah ın günü kel diye :D ama umrumda değil. Güzel demişsin herşeyi kafaya takmayın diye ama sen zoom olmuşsun birader :D ilk önce sakin. Tedavi, ameliyat vs vs. Bunlar geçici şeyler. Hayat devam edicek. Eğer bırakırsan kendini. Boşverirsen hayatı kocaman zifiri bi karanlığa gömülürsün. Allah ölmeni isteseydi hemen şimdi ölmüştün ama ölmedin. Çünkü bi görevin var. Ya doktor, ya mühendis, ya imam, ya profesör, ya da iyi bi aile babası olacaksın. Görevleri bırakan boşveren insan kahraman olamaz kaybolur gider. Biraz daha azim kardeşim. Kimin ne dediğine bakmadan. Karşında 3. evre hodgkin atlatan 20 yaşında delikanlı var :) hem de 2 ayda atlattım, kilo aldım tedavi de :) biraz daha hırs :)

• Buraya yapmacık bir geçmiş olsun mesajı atmak istemiyorum, seni hep görürdüm forumda sağlıgına kavuşman dileğiyle.
  • Ağlattın.
  • Gercekten gereksiz şeyleri dert yapıyoruz bunalıma giriyoruz çok saçma gerçekten.

Çok geçmiş olsun acil şifalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: *_KenYaLı_*

ohoo bu ne şimdi iyi huylu olması güzel bişey. Bak ben 18 yaşında hodgkin lenfoma ya yakalandım. 6 ay kemoterapi ve iyileştim. Kontrollere devam. 20 yaşındayım geçen sene üniye hazırlanmaya devam edecektim biraz takılayım dedim kanser tedavisi bunalttı beni ama yendim. Bu sene hazırlandım ama umut yok gibi bi daha hazırlanmayı düşünüyorum. Babam yaşın geç diyo asla olmaz diyo çizim yeteneğim var hedef mimarlık napak kavga etcez artık. Diyceksin ki banane niye anlatıyosun. Bu yazdıklarım kemoterapideyken aklımın ucundan bile geçmezdi. Saçlarım seyreldi erken yaşta, kendini bilmez bi çok insan espiri yapıyo her Allah ın günü kel diye :D ama umrumda değil. Güzel demişsin herşeyi kafaya takmayın diye ama sen zoom olmuşsun birader :D ilk önce sakin. Tedavi, ameliyat vs vs. Bunlar geçici şeyler. Hayat devam edicek. Eğer bırakırsan kendini. Boşverirsen hayatı kocaman zifiri bi karanlığa gömülürsün. Allah ölmeni isteseydi hemen şimdi ölmüştün ama ölmedin. Çünkü bi görevin var. Ya doktor, ya mühendis, ya imam, ya profesör, ya da iyi bi aile babası olacaksın. Görevleri bırakan boşveren insan kahraman olamaz kaybolur gider. Biraz daha azim kardeşim. Kimin ne dediğine bakmadan. Karşında 3. evre hodgkin atlatan 20 yaşında delikanlı var :) hem de 2 ayda atlattım, kilo aldım tedavi de :) biraz daha hırs :)

gecmiş olsun

benimde askerde dombik bi arkadaşım vardı bu elemanda tümör çıktı oda alınması çok riskli biyerdeymiş ama hep gülerdi eğlenirdi çürük aldı sonunda araba modifieyle ugraşıyordu 4 sene oldu görmeyeli şimdi nerelerde bilmiyorum umarım iyleşmiştir

• Keşke MR raporunu falan yazsaydın. Bir fikir alabilirdin buradan.
    Beyin tümörleri sanıldığının aksine birçok başka tümörden daha başarılı olarak tedavi edilebilirler. Çünkü kötü huylu olsa bile beyin dışına yayılmazlar.
    Şu an esas önemli olan konu siz hayattan ümidi kesmişsiniz. Bu da durumu objektif olarak değerlendiremediğinizi, duygusal davrandığınızı gösteriyor. Öncelikle hastalığınızla ilgili ayrıntılı bilgi toplayın. Tabii ki zor bir durum ama psikolojinin bozulması durumu kolaylaştırmaz. Tedavi aşamasında başarılar dilerim.
  • NEŞELİMEŞEODUNU kullanıcısına yanıt
    tümör olayını doktordan duyduktan sonra aklına gelen ilk ne oldu ve hayattan memnun olmayanlara ne tavsiye edersn kardes
  • geçmiş olsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tribal_dns

quote:

Orijinalden alıntı: *_KenYaLı_*

ohoo bu ne şimdi iyi huylu olması güzel bişey. Bak ben 18 yaşında hodgkin lenfoma ya yakalandım. 6 ay kemoterapi ve iyileştim. Kontrollere devam. 20 yaşındayım geçen sene üniye hazırlanmaya devam edecektim biraz takılayım dedim kanser tedavisi bunalttı beni ama yendim. Bu sene hazırlandım ama umut yok gibi bi daha hazırlanmayı düşünüyorum. Babam yaşın geç diyo asla olmaz diyo çizim yeteneğim var hedef mimarlık napak kavga etcez artık. Diyceksin ki banane niye anlatıyosun. Bu yazdıklarım kemoterapideyken aklımın ucundan bile geçmezdi. Saçlarım seyreldi erken yaşta, kendini bilmez bi çok insan espiri yapıyo her Allah ın günü kel diye :D ama umrumda değil. Güzel demişsin herşeyi kafaya takmayın diye ama sen zoom olmuşsun birader :D ilk önce sakin. Tedavi, ameliyat vs vs. Bunlar geçici şeyler. Hayat devam edicek. Eğer bırakırsan kendini. Boşverirsen hayatı kocaman zifiri bi karanlığa gömülürsün. Allah ölmeni isteseydi hemen şimdi ölmüştün ama ölmedin. Çünkü bi görevin var. Ya doktor, ya mühendis, ya imam, ya profesör, ya da iyi bi aile babası olacaksın. Görevleri bırakan boşveren insan kahraman olamaz kaybolur gider. Biraz daha azim kardeşim. Kimin ne dediğine bakmadan. Karşında 3. evre hodgkin atlatan 20 yaşında delikanlı var :) hem de 2 ayda atlattım, kilo aldım tedavi de :) biraz daha hırs :)

gecmiş olsun

benimde askerde dombik bi arkadaşım vardı bu elemanda tümör çıktı oda alınması çok riskli biyerdeymiş ama hep gülerdi eğlenirdi çürük aldı sonunda araba modifieyle ugraşıyordu 4 sene oldu görmeyeli şimdi nerelerde bilmiyorum umarım iyleşmiştir

araba modifiye mi :/ bu kelimeyi duyunca hemen hayaller alemine daldım brezilyalı seksi hatunlar felan, büyük bi garaj renkli arabalar, hepsi 700 beygir tabi bende kaslıyım felan arabaların motorlarını yapıyorum öff bee :D hayalim hep bu oldu bigün yapıcam bu işi :D

• geçmiş olsun kardeşim.İnşallah tümör iyi huylu çıkar ve iyileşirsin.
  • Hocam geçmiş olsun ama pek takmıyo gibi bi halin var. sadece tümörün etkisiyle yazmışsın bunları

Bende çıksa bende sallamazdım samimi söylüyorum. Allahın bize ne kadar ömür biçtiğini bilemeyiz.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.