Şimdi Ara

Beynimde Tümör Varmış (edit: iyi huylu ameliyat gerektirmiyor) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
19
Favori
20.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok geçmiş olsun hocam. umarım iyi huyludur ve fazla büyümez.
    tabi siz bizden daha iyi bilirsiniz ama ailenizin bu durumdan haberinin olması daha iyi olmaz mı ?
    yararları olur diye tahmin ediyorum. en azından sorununuzu paylaşırsınız paylaştıkçada hafifler. moral verir destek olur aileniz.
  • Geçmiş olsun, Allah şifa versin. İnşallah iyi huylu çıkar.
  • Geçmiş olsun hocam. Allah acil şifalar versin.

Yazdıklarınız üzerine kendi durumum aklıma geldi. Hani dediniz ya 2005'den sonra hayatım çok kötü yönde değişti diye. Benim için de 2009'dan sonra çok kötü olaylar gerçekleşti. Burada anlatmak, yazmak zor ama aslında kaderim daha doğmadan yazılmış. Meningomyelosel hastasıyım. Bebekken bu hastalık yüzünden omurilik üzerinden ameliyat olmuşum. Ameliyat sonrası bel altı felç olmuş ve sağ bacağım kalçadan çıkmış. Kalça çıkığı 4 yaşına kadar fark edilememiş, fark edildiğinde de düzeltmek için geç olmuş. Şimdi çok şükür topallayarak ve destek alarak yürüyebiliyorum ama o felcin etkileri sürekli devam ediyor.(Sorun sadece bacaklarımda değil.) Kesin olarak iyileşeceğime inanıyordum. Ümidim vardı, ama 2009 yılında tüm ümidimi kaybettim. Zaten ondan sonra da hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Yine o zamanlarda acı bir gönül meselesi de yaşadım. Bu da çok derinden etkiledi beni. Ailemin dağılma sürecine gelmesi gibi bir çok sıkıntıyla da karşılaştım şimdiye kadar.

Uçak mühendisi olmak ve yerli bir uçağın tasarımında çalışmak en büyük hayallerimden biriydi. Hatta uçağı tek başıma tasarlamayı bile düşünürdüm. :) Şimdi uzaktan eğitimle bilgisayar mühendisliği okumaktayım. Aynı zamanda da girdiğim ÖMSS sınavı ile memur oldum. İkisi birden çok zor ama devam ettirmeye çalışıyorum bütün her şeye rağmen. Hayatın anlamını kaybetmesine rağmen lisede notlarım hep iyiydi. Lisenin son üç yılını okul ikinciliği ve okul birinciliği ile tamamlamıştım. Allah daha beterinden korusun diyorum ve elimdekileri kaybetmemeye çalışarak hayata devam ediyorum. Yapacak bir şey yok.

Siz de moralinizi hiçbir zaman bozmayın. Bir çok kaybınız olmuş ama daha fazlasını kaybetmemek için mücadele edin. Neşenizi asla kaybetmeyin, nickiniz gibi neşeli kalın. Sevdiğiniz şeylerle ilgilenin. Örneğin, ben bilgisayar parçalarıyla uğraşmaktan, kasa dağıtıp toplamaktan çok zevk alıyorum. Yoruluyorum ama sıkıntılarımı da unutuyorum bilgisayarla uğraşırken. Hele bir de bir sorunu çözebildiysem çok daha mutlu oluyorum. Sağlıcakla kalın. :)

• çok geçmiş olsun bu kadar moral bulmana sevindim, yazdıklarını okuyunca hak vermemekte elde değil
  • yalnız klip güzelmiş
  • Geçmiş olsun hocam,inşallah iyi huyludur dualarım seninle.
  • Geçmiş olsun kardeşim iyi huyludur inşallah ameliyat olur kurtulursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan07-36

Geçmiş olsun hocam. Allah acil şifalar versin.

Yazdıklarınız üzerine kendi durumum aklıma geldi. Hani dediniz ya 2005'den sonra hayatım çok kötü yönde değişti diye. Benim için de 2009'dan sonra çok kötü olaylar gerçekleşti. Burada anlatmak, yazmak zor ama aslında kaderim daha doğmadan yazılmış. Meningomyelosel hastasıyım. Bebekken bu hastalık yüzünden omurilik üzerinden ameliyat olmuşum. Ameliyat sonrası bel altı felç olmuş ve sağ bacağım kalçadan çıkmış. Kalça çıkığı 4 yaşına kadar fark edilememiş, fark edildiğinde de düzeltmek için geç olmuş. Şimdi çok şükür topallayarak ve destek alarak yürüyebiliyorum ama o felcin etkileri sürekli devam ediyor.(Sorun sadece bacaklarımda değil.) Kesin olarak iyileşeceğime inanıyordum. Ümidim vardı, ama 2009 yılında tüm ümidimi kaybettim. Zaten ondan sonra da hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Yine o zamanlarda acı bir gönül meselesi de yaşadım. Bu da çok derinden etkiledi beni. Ailemin dağılma sürecine gelmesi gibi bir çok sıkıntıyla da karşılaştım şimdiye kadar.

Uçak mühendisi olmak ve yerli bir uçağın tasarımında çalışmak en büyük hayallerimden biriydi. Hatta uçağı tek başıma tasarlamayı bile düşünürdüm. :) Şimdi uzaktan eğitimle bilgisayar mühendisliği okumaktayım. Aynı zamanda da girdiğim ÖMSS sınavı ile memur oldum. İkisi birden çok zor ama devam ettirmeye çalışıyorum bütün her şeye rağmen. Hayatın anlamını kaybetmesine rağmen lisede notlarım hep iyiydi. Lisenin son üç yılını okul ikinciliği ve okul birinciliği ile tamamlamıştım. Allah daha beterinden korusun diyorum ve elimdekileri kaybetmemeye çalışarak hayata devam ediyorum. Yapacak bir şey yok.

Siz de moralinizi hiçbir zaman bozmayın. Bir çok kaybınız olmuş ama daha fazlasını kaybetmemek için mücadele edin. Neşenizi asla kaybetmeyin, nickiniz gibi neşeli kalın. Sevdiğiniz şeylerle ilgilenin. Örneğin, ben bilgisayar parçalarıyla uğraşmaktan, kasa dağıtıp toplamaktan çok zevk alıyorum. Yoruluyorum ama sıkıntılarımı da unutuyorum bilgisayarla uğraşırken. Hele bir de bir sorunu çözebildiysem çok daha mutlu oluyorum. Sağlıcakla kalın. :)

O konuda şanslıyım hobim aynı zamanda mesleğim bu sene zevkine kpss çalışıyorum bakalım ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

İyi veya kötü huylu mu bilmiyorum duruma göre bakacağız.

burnum zamansız kanardı baş ağrılarım olurdu bir noktada gözüme birşey oluyordu.

cuma günü çekilen mr sonuçları geldi ve beynimde tümör olduğu anlaşıldı küçük bir tümör ama tehlikeli bir bölgede.

hatta konu bile açmıştım gözüme birşey oluyor diye

http://forum.donanimhaber.com/m_72563952/tm.htm

Ailemin haberi yok haberleri olmaz zaten iş ciddiye binerse öyle söylerim.

İnsan herşeyi kabulleniyor 2 gündür herşey boş kız arkadaş,okul,sınavlar vs vs hepsi boş uçup gidiyor dünyanız küçülüyor resmen.

Üzülmüyorum belki iyi bir hayatım olsaydı üzülürdüm ama ben iyi bir hayatı 2005 yılında bıraktım daha dün gibi herşey güzeldi be 10 sene oldu tam 10 sene o zamanki halim olsaydı oturup ağlardım belkide zor çünkü ayrılmak ama yok şimdi şimdi ölsem allah korusun annem 7 babam 9 saat uzakta yaşıyor.

Kafanıza birşeyleri takmayın ama mutlu olun ufak şeyleri kafaya takıyorsanız demek büyük dertleriniz yok demektir ailenizin kıymetini bilin mutluluk sürekli değil.

evlenirken saçma bir duyguya kapılıp evlenmeyin ve salak gibi hemen çocuk yapmayın geç yapın çocuğu önce birbirinizi tanıyın 5 sene sonra yapın ekonomik sıkıntıya da girmeyin.

Aksi halde dağılırsınız ne siz ne çocuklarınız iyi bir hayata sahip olur.

Ne dinlerdim şu şarkıyı bea ilk kız arkadaşım bu kıza çok benziyordu ve bu şarkıyı ezbere biliyordu

gözleri aynı bu kız gibi parlardı güneş gibi.

yıllar sonra gördüm yıllar ona haksızlık yapmış gözünün parlaklığı gitmiş o neşeli kız farklı biri olmuş.

geçmiş olsun.

iyi huy kötü huy diye bir şey yok bilgin olsun. bu hastalıgın evresiyle alakalı birşey.
    önemli olan erken evrede bunun farkedilmiş olasıdır ama seninki ilerlemiş olabilir.
    çünkü kiazma tarafına veya optik sinirlere baskı yapmaya başlamış diye düşünüyorum.
    geç farkedilmesi çok normal bir durum.
    beyin-mide tümörleri geç farkedilir çünkü semptonlar normal agrılardır.
    baş agrısı mesela. hepimiizn günde bi 5 dakka başı agrıyordur değilmi :)

neyse uzatmayım.
    AİLENE HABER VER. çünkü cerrrahi veya radyoterapi alacaksın. hastalıgın durumunu net olarak bilmiyorsun.
    tedaviyi reddetme. 2 farklı hastaneye muayene ol.
    hangi şehirdesin bilmiyorum ama bünyesinde CYBERKNİFE cihazı olan bir hastaneye ugramanızı önerrim.
    ama GAMAKNİFE derlerse bence girme. çünkü piskolojik olrak daha yıpratıcıdır o.
    CYBER derlerse 3 günlük 1 er saatlik tedavin olur.

ot-tüy-toz-ilaç satan kişilere itimat etme sakın.

geçmiş olsun.

• geçmiş olsun. erken teşhis hastalığın tedavisinde çok önemli. bir öğrencim hep göz doktoruna gidiyordu. doktor da onun gözlük numarasını değiştiriyordu. hastalığı seninkiyle aynıymış. ameliyatla kurtuldu.
    senin tedavin de başlamış. en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle. moralini bozma
  • Geçmiş olsun hocam, Allah yardımcın olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NEŞELİMEŞEODUNU kullanıcısına yanıt
    Vallahi bazen donanıma ilgim beni korkutuyor. Üniversitede öğretim genelde yazılım üzerine. Zaten yazılım üzerine iş yapmak benim durumuma daha uygun ve daha kazançlı. Ama donanım tutkusu da bırakmıyor. Şimdiki işim donanımla alakalı değil ama çalıştığım kurumda bir bilgisayar arıza yapınca dalıyorum direkt.
  • geçmiş olsun kardeşim inş. büyük bi sıkıntı olmadan atlatırsın..
  • Geçmiş olsun
  • Üzdün şimdi beni neşeli çok geçmiş olsun, bir ihtiyacın olursa çekinme
  • ben ergenken fotoğraflarımı ifşa etmiştin 1-2 yıl kinli kaldım ama sana geçmiş olsun artık seviyom
  • Slm lar ALLAH(cc) şifa versin inşallah tez zamanda iyileşirsin saygılar...
  • Kardeşim geçmiş olsun Allah(C.C) acil şifalar versin
  • Geçmiş olsun Allah şifa versin.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.