Şimdi Ara

Beynimde Tümör Varmış (edit: iyi huylu ameliyat gerektirmiyor) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
19
Favori
20.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rabbim acil şifaler versin kardeşim...Dünya hayatı bu kadar boş senin saydığın gibi bu durum senin için hayır olur ve günahlarına tevbe eder rabbimize iyi bir kul olmak için mücadele verirsin inş...Hepimiz ona döndürüleceğiz bir gün...
  • Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya hayatında herşey gelebiliyor insanın başına.geçmiş olsun.

• Allah yardımcın olsun
  • Gecmıs olsun hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

İyi veya kötü huylu mu bilmiyorum duruma göre bakacağız.

burnum zamansız kanardı baş ağrılarım olurdu bir noktada gözüme birşey oluyordu.

cuma günü çekilen mr sonuçları geldi ve beynimde tümör olduğu anlaşıldı küçük bir tümör ama tehlikeli bir bölgede.

hatta konu bile açmıştım gözüme birşey oluyor diye

http://forum.donanimhaber.com/m_72563952/tm.htm

Ailemin haberi yok haberleri olmaz zaten iş ciddiye binerse öyle söylerim.

İnsan herşeyi kabulleniyor 2 gündür herşey boş kız arkadaş,okul,sınavlar vs vs hepsi boş uçup gidiyor dünyanız küçülüyor resmen.

Üzülmüyorum belki iyi bir hayatım olsaydı üzülürdüm ama ben iyi bir hayatı 2005 yılında bıraktım daha dün gibi herşey güzeldi be 10 sene oldu tam 10 sene o zamanki halim olsaydı oturup ağlardım belkide zor çünkü ayrılmak ama yok şimdi şimdi ölsem allah korusun annem 7 babam 9 saat uzakta yaşıyor.

Kafanıza birşeyleri takmayın ama mutlu olun ufak şeyleri kafaya takıyorsanız demek büyük dertleriniz yok demektir ailenizin kıymetini bilin mutluluk sürekli değil.

evlenirken saçma bir duyguya kapılıp evlenmeyin ve salak gibi hemen çocuk yapmayın geç yapın çocuğu önce birbirinizi tanıyın 5 sene sonra yapın ekonomik sıkıntıya da girmeyin.

Aksi halde dağılırsınız ne siz ne çocuklarınız iyi bir hayata sahip olur.

Allah şifa versin.

• insallah gecer hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikail- -- 19 Mayıs 2014; 21:02:31 >
  • Kardeşim geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıgına kavuşursun morelini hiç bozma....
  • Geçmiş Olsun
  • geçmiş olsun Allah acil şifa versin.
  • NEŞELİMEŞEODUNU kullanıcısına yanıt
    Geçmiş Olsun
  • Geçmiş olsun kardeş, her ne olursa olsun canını sıkma pozitif olmaya çalış.

• Arkadaşın biri demişti zaten olabilir diye
  • Dualarımız sizinle hocam allahın izniyle kurtulursunuz inşallah
  • Geçmiş olsun tümörün ameliyatan başka çaresi yokmu acap umarım iyi huyludur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

İyi veya kötü huylu mu bilmiyorum duruma göre bakacağız.

burnum zamansız kanardı baş ağrılarım olurdu bir noktada gözüme birşey oluyordu.

cuma günü çekilen mr sonuçları geldi ve beynimde tümör olduğu anlaşıldı küçük bir tümör ama tehlikeli bir bölgede.

hatta konu bile açmıştım gözüme birşey oluyor diye

http://forum.donanimhaber.com/m_72563952/tm.htm

Ailemin haberi yok haberleri olmaz zaten iş ciddiye binerse öyle söylerim.

İnsan herşeyi kabulleniyor 2 gündür herşey boş kız arkadaş,okul,sınavlar vs vs hepsi boş uçup gidiyor dünyanız küçülüyor resmen.

Üzülmüyorum belki iyi bir hayatım olsaydı üzülürdüm ama ben iyi bir hayatı 2005 yılında bıraktım daha dün gibi herşey güzeldi be 10 sene oldu tam 10 sene o zamanki halim olsaydı oturup ağlardım belkide zor çünkü ayrılmak ama yok şimdi şimdi ölsem allah korusun annem 7 babam 9 saat uzakta yaşıyor.

Kafanıza birşeyleri takmayın ama mutlu olun ufak şeyleri kafaya takıyorsanız demek büyük dertleriniz yok demektir ailenizin kıymetini bilin mutluluk sürekli değil.

evlenirken saçma bir duyguya kapılıp evlenmeyin ve salak gibi hemen çocuk yapmayın geç yapın çocuğu önce birbirinizi tanıyın 5 sene sonra yapın ekonomik sıkıntıya da girmeyin.

Aksi halde dağılırsınız ne siz ne çocuklarınız iyi bir hayata sahip olur.

Baş ağrın tam olarak nasıl? Bende de bas ağrısı var haftanın 5 gunu basım ağrıyor ağrı gozume vuruyor gozlerim kanlanıyor. Doktor bişey yok diyor ama

NEŞELİMEŞEODUNU kardeşim Allah yardımcın olsun. çok büyük ihtimalle iyi huylu çıkacaktır ve operasyonla hiçbir sıkıntın kalmayacak.
    dexter morgan kardeşim geçmiş olsun Allah şifalar versin. umarım sizde birşey çıkmaz. zaten doktorunuz birşeyiniz yok demiş. haftanın beş gününden kastınız hafiçi günleriyse stresli bir işte çalışıyor olabilirsiniz. tedavisi size kalmış. ağrılarınız günün aynı saatlerinde oluyorsa eğer, gözünüzde burnunuzda yaşarma falan oluyorsa küme tipi başağrısı olabilir. daha farklı özellikler daha farklı hastalıkların bulgusu olabilir. o yüzden gittiğiniz doktor ne doktoru bilmiyorum ama nöroloji uzmanına giderseniz daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. tekrar geçmiş olsun.

• NEŞELİMEŞEODUNU kullanıcısına yanıt
    panpa birde iyi yandan bak bir beynin varmış :) sözlük sandım burayııı
    saçlarıma üzülcem falan diyebilecek kadar hayatla barışık olmandan bu hakkı alarak böyle bir laf ettim yanlış anlama hocam.
    inş iyi huyludur allah acil şifalar versin. iyi huylu diye bırakmak istememezlik yapma panpa daha iyisine layıksın :)

geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun birader
  • gecmis olsun. allah acil sifalar versin. İyi huyludur insallah.
  • Geçmiş olsun kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.