Şimdi Ara

Beynimde Tümör Varmış (edit: iyi huylu ameliyat gerektirmiyor) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
599
Cevap
19
Favori
20.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin..
  • '''ufak şeyleri kafaya takıyorsanız demek büyük dertleriniz yok demektir''' kesinlikle katılıyorum,
    çok geçmiş olsuni allah acil şifalar versin inşallah iyi huyludur.

seni baya rahat gördüm, erdinmi naptın
  • Allah acil şifalar versin. Yaşınız çok genç umarım bir an önce hiç bir sıkıntı yaşamadan atlatırsınız. Bence annenize babanıza söyleyin hakları var. Ne kadar aranız soğuk olursa olsun
  • Geçmiş olsun hocam umarım kurtulursun.
  • Geçmiş olsun kardeşim Allah yardımcın olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah acil şifalar versin
  • geçmiş olsun dostum
  • Çok geçmiş olsun dostum.

İnşallah fazla sorun yaşamadan atlatırsın bu derdi.
  • Geçmiş olsun.
  • Çok geçmiş olsun, inşallah tümör iyi huyludur. Yalnız aklıma takıldı. 5. sınıfa kadar özül okulda falan mı okudunuz? Düşünüyorum da, sizinki gibi bir eğitim alsam, salt ezber değil de bir şeyleri sorgulayan bir eğitim alsam çok daha farklı olurdu hayatım.

• quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

İyi veya kötü huylu mu bilmiyorum duruma göre bakacağız.

burnum zamansız kanardı baş ağrılarım olurdu bir noktada gözüme birşey oluyordu.

cuma günü çekilen mr sonuçları geldi ve beynimde tümör olduğu anlaşıldı küçük bir tümör ama tehlikeli bir bölgede.

hatta konu bile açmıştım gözüme birşey oluyor diye

http://forum.donanimhaber.com/m_72563952/tm.htm

Ailemin haberi yok haberleri olmaz zaten iş ciddiye binerse öyle söylerim.

İnsan herşeyi kabulleniyor 2 gündür herşey boş kız arkadaş,okul,sınavlar vs vs hepsi boş uçup gidiyor dünyanız küçülüyor resmen.

Üzülmüyorum belki iyi bir hayatım olsaydı üzülürdüm ama ben iyi bir hayatı 2005 yılında bıraktım daha dün gibi herşey güzeldi be 10 sene oldu tam 10 sene o zamanki halim olsaydı oturup ağlardım belkide zor çünkü ayrılmak ama yok şimdi şimdi ölsem allah korusun annem 7 babam 9 saat uzakta yaşıyor.

Kafanıza birşeyleri takmayın ama mutlu olun ufak şeyleri kafaya takıyorsanız demek büyük dertleriniz yok demektir ailenizin kıymetini bilin mutluluk sürekli değil.

evlenirken saçma bir duyguya kapılıp evlenmeyin ve salak gibi hemen çocuk yapmayın geç yapın çocuğu önce birbirinizi tanıyın 5 sene sonra yapın ekonomik sıkıntıya da girmeyin.

Aksi halde dağılırsınız ne siz ne çocuklarınız iyi bir hayata sahip olur.

Geçmiş olsun hocam. Sizdeki büyük ihtimalle iyi huylu hipofiz adenomudur. Optik sinire bası yapması onu gösteriyor. İyi huylu olan tümörlerin metastaz yaparak başka organlara yayılması olmaz ama tümörün çapının artması sıkıntı yaratabilir sadece. Moralini çok bozma. Benim ev arkadaşımda da var hatta.

• Geçmiş olsun kardeşim umarım sağlığına kavuşursun :(
  • Hocam benzer bir küçüklük yaşamışız. Ben de tam 5.sınıfta ailevi sorunlar nedeniyle eğitimden uzaklaşmak zorunda kaldım. Bana da sana dedikleri sıfatları takmışlardı. Şu an iyi bir bölümü iyi bir üniversitede okuyorum ve tek başıma yaşıyorum, sanırım sana göre daha kolay atlatmışım. Hep neden neden diye sorardım hayatımın büyük bir bölümünü etkiledi bu soruların hep cevapsız kalışı. Sizin en azından babanız pişman olduğunu söyleyebiliyor. Benden 2 -3 yaş büyüksünüz sanırım. Umarım iyileşirsiniz hemen kendinizi toparlarsınız. Acil sifalar diliyorum.
  • geçmiş olsun üstadım moralini sakın bozma eminim kurtulacaksın
  • Ağır CSB
  • Hocam geçmiş olsun.
  • Çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun İnşallah Tekrar Eski Sağlığına Kavuşursun.
  • Çok geçmiş olsun umarım iyileşirsin

• Allah acil şifalar versin abi yürekten üzüldüm gerçekten inşallah iyi huyludur.
  • Geçmiş olsun kardeşim inşallah iyi huyludur.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.