Şimdi Ara

Beynimde Tümör Varmış (edit: iyi huylu ameliyat gerektirmiyor) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
19
Favori
20.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun diyelim de iyi huylusu bile tehlikeli aslında.Bazı durumlarda alınamıyor tümör.Amcam 10 senedir belki daha fazla beyninde tümörle yaşıyor.
  • inşallah erken teşhisle tedavi edilir de mutlu günler görürsün.geçmiş olsun iyi davran kendine
  • Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
  • çok geçmiş olsun kardeşim. inşallah sonu iyi olur...
  • Kız arkadaşım ile kavga ettim diye biraz içmiş vakit geçiriyordum yazınızı görünce şişeyi kaldırdım ve çekmeceye attım. Ne kadar boş geldi bir anda, geçmiş olsun hocam Allah yardımcınız olsun.
  • canını sakın sıkma.
    iyi olur, kötü olur. en değerli sensin.

not: bende de var o şeyden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

kardeşim geçmiş olsun

senin o göz kararması dediğin problemi 2-3 defa yaşadım. çok sinir bozucu bir durum etrafı kesinlikle göremiyosun sadece odaklandığın kısım görülüyor allah kimsenin başına vermesin. şimdi bende kendimden şüphe etmeye başladım. baş ağrısı ve göz kararması dışında ne gibi belirtilere maruz kaldın. açıklarsan sevinirim

başım dönüyordu bazen ve son zamanlarda fazla uyuyordum ben normalde 5 saat uyuyan biriyim ama son 1 haftadır baya uyuyorum başka bir belirti hiç olmadı birde olmadık zamanlarda burun kanaması vardı.
  • Şuan hayatı senin gözünden görmek ve öyle yaşamak isterdim. Şuan haylaz haylaz yaşıyor ve belki de çoğu şeyin farkında değilim. Olgun ve mantıklı düşünmem için genellikle kötü bir şey yaşamam gerekiyor. Keşke her şey iyi, güzelken daha farklı bakabilseydim dünya'ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun kardeşim.Allah şifa versin
  • Geçmiş olsun hocam konuyu takip edeceğim inşallah iyi huyludur.
  • Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
  • Geçmi,ş olsun herkesin bir derdi var
  • nick mesaj uyumu olmamış kardeşim. sen moralini yüksek tut. bu hastalığı yenen kaç tane adam var etrafımızda. üstelik erken teşhis edilmiş iyi huylumu kötü huylumu olduğu belli değil. umarım kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız. Allah acil şifalar versin
  • Geçmiş olsun hocam umarım iyi huyludur..
  • Geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.
    İnşallah iyi huyludur.
    Allah'ın izniyle sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle.
  • Çok çok geçmiş olsun bu forumun değerli üyelerinden birisiniz(en azından benim için). Allah şifa versin.
  • Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Yaşama isteğini ne olursa olsun kaybetmemen lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok geçmiş olsun hocam. Allah acil şifalar versin. Moralini yüksek tut, inşallah iyileşeceksin ;)
  • Geçmiş olsun kardeşim üzüldüm, Allah acil şifalar verir inşallah..
  • benim de kalbim delik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.