Şimdi Ara

Beynimde Tümör Varmış (edit: iyi huylu ameliyat gerektirmiyor) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
19
Favori
20.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun kardeşim umarım iyi huyludur.
  • Allah acil şifa versin dostum, pes etmiş gibi bir hâlin var, pes etme. Allah yardımcın olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun
  • Gemiş olsun.Umarım bir an önce sağlığına kavuşursun.Bu arada aklıma Scofield geldi burun kanaması,tümör falan diyince.
  • Geçmiş olsun. Derdi veren Allah dermanda verir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah acil şifalar versin hocam.
  • geçmiş olsun
  • NEŞELİMEŞEODUNU kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hocam bana düşmez ama bence ailenize söyleyin Allah Korusun ummadık birşey olursa aileniz daha kötü olur tekrardan geçmiş olsun hocam Allah yardımcın olsun
  • Geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun hocam,gördüğüm kadarıyla moral yönünden güçlü bir yapınız var.Nu güzel birşey,bilmem inanırmısınız ama düşünce gücüyie tedavi adında bir kitap var,kitaptaki olay ve anlatılanlar tamamen gerçek,yazarın hayatı.Alın bir okuyun derim.Hiç birzaman hiçbirşey için pes etmeyin.Sürekli pozitif olun bakın görün iyi olacak.Teknoloji acayip bir seviyede hem daha başlangıçmış,ışın tedavisi var ilaç tedavisi var hiç kafa takılcak bir durum yok.
  • Geçmiş olsun kardeşim
  • bence bu piskolojiyle ne olsa sen yenersin allah şifa versin
  • geçmiş olsun hocam Allah acil şifalar versin
  • geçmiş olsun. umarım kısa zamanda iyileşirsin de yine şeytan gülüşü "" yaparsın
  • Yılmaz OZDİL kafası Atatürk'ü karıştıran kafa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 19 Mayıs 2014; 18:38:54 >
  • çok çok geçmiş olsun Allah kimsenin baına vermesin umarım iyi huylu çıkar .... Allah yardımcın olsun :::
  • kardeşim geçmiş olsun

senin o göz kararması dediğin problemi 2-3 defa yaşadım. çok sinir bozucu bir durum etrafı kesinlikle göremiyosun sadece odaklandığın kısım görülüyor allah kimsenin başına vermesin. şimdi bende kendimden şüphe etmeye başladım. baş ağrısı ve göz kararması dışında ne gibi belirtilere maruz kaldın. açıklarsan sevinirim
  • Geçmiş olsun inşallah kardesim

• çok geçmiş olsun...
  • Allah şifa versin hocam

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.