BEYOĞLU GÖZ EĞT. ARŞ. HASTAHANESİNDE LASER AMELİYATI OLAN VAR MI_?
SAĞ GÖZDE 3 SOL GÖZDE 2 ASTİGMAT VAR,
FEMTO LASİK YÖNTEMİ İLE LASER AMELİYATI İÇİN GÖZLERİMİN UYGUN OLDUĞUNU SÖYLEDİLER.
BU HASTAHANEDE BU YÖNTEM İLE GÖZ AMELİYATI OLAN ARKADAŞLAR VAR MI_?
Orada ameliyat olmadım ama zamanında kuledibinde oturmuş birisi olarak o hastaneye çok gitmişliğimiz var akrabalar bizim aile vs bir kaç başkaları tarafından bulunamayan yada para tuzağı diye ameliyat denlen şeylere oradaki doktorlar gerek yok ameliyata bunun tedaisi şöyledir böyledir vs diyerek düzgün teşhisler koydular nitekim doktorları ve hastane genel olarak iyinin üstünde bu konuda ancak bunu söyleyebilrim...
Mustafa.Coskun
kullanıcısına yanıt
İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim Mustafa Bey,
baran1660B
kullanıcısına yanıt
ARKADAŞLAR BU HASTAHANEDE AMELİYAT OLAN YOK MU_?
astigmat için ne kadar ameliyat ücreti ödiyeceksiniz ? sigorta felan işliyor mu orada ?bendede astigmat var en kısa zamanda ameliyat olmak istiyorum . ama ücret korkutuyor ...
Nikola_Tesla_N
kullanıcısına yanıt
BAYA BİR İNCELEME VE TEST YAPTIKTAN SONRA AMELİYATA UYGUN OLDUĞUMU, İSTERSEM 1750 TL KARŞILIĞINDA BİR HAFTA SONRA AMELİYATA ALABİLECEKLERİNİ BELİRTTİLER..
MUAYENELERİ GERÇEKTEN MÜKEMMELDİ, BENİM İÇİN NEREDEYSE BİR KİTAP OLUŞTURDULAR. YAPMADIKLARI TEST KALMADI....
baran1660B
kullanıcısına yanıt
Ankara da Kudret GÖz Hastanesinde bana 1650 TL fiyat vermişlerdi geçen ay.Sanki birraz devlet Hast göre pahalı gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme