Şimdi Ara

Beyond Good & Evil Türkçe Yama Çalışması V2 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
5
Favori
9.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rewold

Bu mesaj silindi.
    kolay gelsin kardeşim ...
  • Selamlar. Son durum nedir hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewold

Bu mesaj silindi.
    Bilgilendirme icin tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar yama devam ediyor mu?
  • umarım yakın zamanda bu yamanın da bittiğini görürüz..
  • Bu yama yapılırken Prey çıktı, Prey bitti Perception çıktı.. yani siz böyle böyle bu oyunun yamasını 1 seneye anca çıkarabilecek hale gelirsiniz gördüğüm kadarıyla. Bu şekilde ilerleyiş hiç sağlıklı değil. Deus Ex yaması da aynı şekilde tırt çıkmıştı sizin ekibin elinde, yazık etmeyin lütfen. Kolaylıklar diliyorum.
  • rewold R kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim açıklama için, umarım en kısa zamanda alnınızın akıyla ayrılırsınız. Tekrar kolaylıklar dilerim.
    Ben test için yardımcı olurum size isterseniz. Elinize sağlık.
    Elinize emeğinize sağlık.
  • Emeğinize sağlık. yamayı ps 3 versiyonuna uyarlama şansınız var mı?
  • Hocam elinize kolunuza sağlık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zamanında güzel oyundu. Elinize sağlık.
  • hocam üye oldum sitenize. hala link açılmadı. cevap yazmaya yetkili değilsiniz diyor
  • İyi akşamlar hocam. Bugün steam'de oyun için bir güncelleme geldi. Açıkçası güncelleme ne işe yaradı tam bilemiyorum ama bizim Türkçe yamayı kullanılamaz hale getirmeye yaradığı kesin. Hem yamayı hem de oyunu kaldırıp tekrar yükleyeyim dedim ama resimdeki hatayı aldım. Yamada bir güncellemeye gitmek gerekecek sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athletic-o -- 17 Ekim 2019; 19:25:1 >
    İkisi de var hocam. Gerçekten şanssızlığın bu kadarı. Oyunu bir miktar oynamıştım, Allah'tan silmeden evvel oyun kayıtlarımın yedeğini almıştım.
  • athletic-o kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı durum oldu. Türkçe yamayı kaldırıp, tekrar kurdum. Şu an türkçe oynuyorum. Önceden save'im yoktu. Sıfırdan başladım. Belki save'den dolayı açılmıyordur. Save'iniz yedekteyse, oyunun içinden silin, sonra türkçe yamayı kurup yeni oyun başlatın. İlk Pey'J'in garajında save alınıyordu sanırım. Orada save alın, sonra oyundan çıkıp, yeni save dosyanızın ismini eskisiyle değiştirin. Sonra eski save dosyanızı, yenisinin üstüne kopyala/yapıştır yapın. Belki olur. Denemedim ama baştan söyleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pagetti Rook -- 18 Ekim 2019; 18:43:17 >
  • Steam'den oynuyorum, sorun yok şu an. Ama yine de düzenlenirse güzel olur. ne olur ne olmaz :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pagetti Rook -- 19 Ekim 2019; 22:22:39 >
    Güncelleme aldım evet. Şu an oynarken -neresi olduğunu söylemeyeyim, spoiler olabilir- filanca yere gelince "Yükleniyor" yazısından sonra bilgisayar kilitlendi, hiçbir tuş çalışmadı. Restart'tan sonra oyunu tekrar açtım, bu sefer son save aldığım yerden başlatınca da aynı şey oluyor. Üçüncü kez restart'tan sonra yeni oyun dedim, yine aynı şey oldu. Bu da ilginç
    Kolay gelsin. Başarılı olmanız dileğiyle
    Herkesin emeğine sağlık. Umarım bir daha oyuna güncelleme gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pagetti Rook -- 26 Ekim 2019; 5:24:48 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.